NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ξέρεις κανείς αν υπάρχει διαθέσιμο iso για κατέβασμα με ολες τις ενημερώσεις και τα sp των xp professional Ευχαριστώ
nikos1982 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 το ban ερχεται αφου δεν κανει να ρωταμε για τετοια πραγματα στο φορουμ δεν το ξερεις;
NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Κλειδί εχω δεν ζητάω κατι παράνομο, ρωτησα απο που μπορώ και αν μπορω να το κατεβάσω
micos000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Κατέβασε το sp4 και τα έχεις σχεδόν όλα. Αν ψάχνεις από torrents, υπάρχουν κάτι φτιαγμένες εκδόσεις αλλά είναι αμφιβόλου πηγής. Δοκίμασε αν θέλεις να το ενσωματώσεις στα xp που έχεις.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Κατέβασε το sp4 και τα έχεις σχεδόν όλα. Αν ψάχνεις από torrents, υπάρχουν κάτι φτιαγμένες εκδόσεις αλλά είναι αμφιβόλου πηγής. Δοκίμασε αν θέλεις να το ενσωματώσεις στα xp που έχεις. Πως κάνω ενσωμάτωση με το δισκάκι που εχω?
Alex-V Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Micos το εχεις δοκιμασει το sp4? Πως ειναι μετα το συστημα? Ξερω οτι με το sp3 βαρυνε. Και διαβασα οτι απλα εχει καποια security updates. Αξιζει? Βλεπεις καποια βελτιωση στην αποδοση του λειτουργικου?
VasKag Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Υπαρχει αυτο εδω http://download.wsusoffline.net/ Φτιαχνει iso (και οχι μονο) με ολα τα updates και sp απο οποιο λειτουργικο θελεις. Χωρις το λειτουργικο εννοειται.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Micos το εχεις δοκιμασει το sp4? Πως ειναι μετα το συστημα? Ξερω οτι με το sp3 βαρυνε. Και διαβασα οτι απλα εχει καποια security updates. Αξιζει? Βλεπεις καποια βελτιωση στην αποδοση του λειτουργικου? Nα σε ρωτήσω και κατι άλλο το sp4 περιεχει και sata drivers ?
VasKag Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 τωρα ειδα οτι εχουν αφαιρεσει την επιλογη για windows xp. παντως οταν εγω το ειχα κατεβασει, υπηρχε. edit με την εκδοση 9.2.1 κανεις τη δουλεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα