WannaCry Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παρέα ! Θέλω μερικά εξαρτήματα και υλικά για επισκευές Site: Thermal Pad Site: Thermal Paste Site: Clear Anti-static Brush Site: Fan Bearing Grease Site: Solder Remover Και τέλος ψάχνομαι για αυτό. Δεν ξέρω τι να προσέξω η τι πρέπει να δω για την επιλογή Site: Soldering ReWork Station Τώρα θα μου πεις είναι τόσο δύσκολο να παρεις μια πάστα. Όχι απλά από ebay δεν ξέρω τι παίζει.
coolerman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 θα πρότεινα να αγοράσεις μόνο thermal pad(λόγο αυξημένης τιμής εδώ ελλάδα) τα υπόλοιπα δεν είναι ακριβά "υλικά",για βούρτσα άνετα δουλεύεις με οδοντόβουρτσα(ίδια δουλειά κάνει) αντί για γράσσο,σου προτείνω λάδι ραπτομηχανής(κάνει εξαιρετική δουλειά) για σταθμό θα σου έλεγα να κοιτάξεις πρός εδώ
WannaCry Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Τα συγκεκριμένα που επέλεξα είναι εντάξει ? Αναφέρομαι στα Thermal Pad Για την ώρα και εγώ οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ και ένα πινέλο που το πήρα από την μάνα μου. (βαφής μαλλιών) για τα δύσκολα σημεία). Λάδι έχω ένα που κάνει για ραπτομηχανή και όπλα (ψιλό λάδι) Για pasta να κοιτάξω από εδώ ? Η συμφέρει απο ebay ? Όσο για τον stharmo για να πάρεις κάτι ολοκληρωμένο θέλει κανένα 150 με 200. Εάν κοιτούσα σωστά ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα