Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το e-shop που πουλαει αυτο το τροφοδοτικο ειναι αξιοπηστο καταστημα δεν εχω ξαναγωρασει τιποτα απο αυτο... και δεν ξερω...

Αν δεν εχεις εμπειρια σε OC τοτε μην ασχοληθεις να κανεις. Το συστημα ειναι αρκετα ικανο να τρεξει και απαιτητικα παιχνιδια οπως ειναι..Η μητρικη δεν εχει κανενα προβλημα με τα watt αυτα

οχι ξερω να κανω overclock εχω κανει πολλες φορες... και ολλα καλα...

παιδιά σας ευχαριστώ παρα πολύ ολλους σας και ιδιαιτερα τον Spitfire_13 που με βοηθησε παρα πολυ!! και παλυ σας ευχαριστω ολλους γιατι μονο μου δεν θα τα καταφερνα!!! <3

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το eshop . και αφου θες να κανεις OC τοτε παρε μεγαλυτερο τροφοδοτικο απο το 550 που ειπες γιατι οταν κανεις OC θες και παραπανω watt..ελπιζω να βοηθησα :)

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το eshop . και αφου θες να κανεις OC τοτε παρε μεγαλυτερο τροφοδοτικο απο το 550 που ειπες γιατι οταν κανεις OC θες και παραπανω watt..ελπιζω να βοηθ

Μια χαρα ειναι το eshop . και αφου θες να κανεις OC τοτε παρε μεγαλυτερο τροφοδοτικο απο το 550 που ειπες γιατι οταν κανεις OC θες και παραπανω watt..ελπιζω να βοηθησα :)

εσυ ειδηκα με βοηθησες παρα πολυ τεληκα θα παρω το τροφοδοτικο που μου προτηνεις ολλα καλα !!! Τωρα πρεπει να κλεισω το θεμα ή να το αφησω ανοιχτω;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...