Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μερικές αλλαγές

1)αλλάζεις κουτί

2)αλλάζεις ΜΗΤΡΙΚΗ σε asusΜ5Α97 R2.0 η gigabyte 970Α-UD3

3)Για τροφοδοτικό θα δεις είτε το XFX 550 είτε thermaltake 630 smart

+1 και επισης 6300.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Δημοσ.

Η sapphire προτεινει 750w τροφοδοτικο στο site της. Οποτε δεν ξερω αν θα ειναι αρκετο 

που το λεει αυτο μπορεισ να μου στυλεις link πλζ?

Δημοσ.

που το λεει αυτο μπορεισ να μου στυλεις link πλζ

τα 550 W σου φτανουνε για την 280 ...Επισης ειναι και 80 Plus Gold

Δημοσ.

op το βρηκα http://prntscr.com/6br9e0

παιδια οχι κοιταξτε 750 θελει να να τρεχει στις καλητερες ταχητυτες της.... 750 wat ετσι λεει συγουρα ειναι 500wat? θελω να τρεχει και στο full  της

οπα

εχει 2 με το ιδιο ονομα ποια καρτα ειναι η δυκια μου;;;;

Δημοσ.

Οπως και να εχει επειδη και ο επεξεργαστης καταναλωνει πολλα watt η βλεποντας σε μελλοντικη αναβαθμιση θα επαιρνα λιγο μεγαλυτερο τροφοδοτικο

Ειναι 2 μοντελα. η r9 280 και η r9 280x εσυ αποτι λες θα παρεις  την non Χ οποτε δεν χρειαζεσαι 750w αλλα ενα 600-650w θα στο προτεινα

Δημοσ.

οχι οντως η δυκια μου 500 wat θελει το εψαξα...

Οπως και να εχει επειδη και ο επεξεργαστης καταναλωνει πολλα watt η βλεποντας σε μελλοντικη αναβαθμιση θα επαιρνα λιγο μεγαλυτερο τροφοδοτικο

Ειναι 2 μοντελα. η r9 280 και η r9 280x εσυ αποτι λες θα παρεις  την non Χ οποτε δεν χρειαζεσαι 750w αλλα ενα 600-650w θα στο προτεινα

έαν το τροφοδοτικο δυνει πολλα wat απο οσα χρειαζεται ο υπολογηστης μπορει να μου καψει τον υπολογηστη? επησης εχεις να μου προτυνεις καποιο καλο τροφοδοτικο;

Δημοσ.

Δεν τιθεται θεμα να σου καψει τιποτα κανενα απο τα τροφοδοτικα που αναφερθηκαν απλα με ενα λιγο μεγαλυτερο εχεις και περιθωριο για καποια μελλοντικη αναβαθμιση και σιγουρια.. τη στιγμη που το cx600 πιο φθηνο απο αυτο που σκεφτοσουν

Δημοσ.

δηλαδη το συστημα μου με αυτο το τροφοδοτικο και αυτην την καρτα γραφικων θα δουλευει κομπλε και θα μπορω να κανω overclock συγνωμη αλλα ειμαι λιγο απηρος σε αυτα :)

Δημοσ.

Αν δεν εχεις εμπειρια σε OC τοτε μην ασχοληθεις να κανεις. Το συστημα ειναι αρκετα ικανο να τρεξει και απαιτητικα παιχνιδια οπως ειναι..Η μητρικη δεν εχει κανενα προβλημα με τα watt αυτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...