Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα όποιος μπορεί να βοηθήσει.Έχω αγοράσει το κινητό εδώ και μια βδομάδα και συνεχώς μου πίνει τη μπαταρία όταν κοιμάμαι.12% χάνει κάθε μέρα σε sleep mode.

Δημοσ.

Επειδη το κινητο ειναι καινουριο γιατι δεν το πας να το κοιταξουν η απο το καταστημα που το πηρες η σε κανεναν ΓΕΡΜΑΝΟ!

Δημοσ.

Γιατί δε θέλω να μπλέξω άσε που πιστεύω ότι κάτι μου πίνει τη μπαταρία se sleep mode και δε μπορω να βρω τι.

Δημοσ.

ε δεν είναι αυτό το θέμα μου.Τη διαδικασία βαριέμαι να αφήσω το κινητό να το στείλουν πίσω κτλ.Όταν το χρησιμοποιώ δν έχει θέμα η μπαταρία .το πρόβλημα είναι στο sleep mode

Δημοσ.

ε δεν είναι αυτό το θέμα μου.Τη διαδικασία βαριέμαι να αφήσω το κινητό να το στείλουν πίσω κτλ.Όταν το χρησιμοποιώ δν έχει θέμα η μπαταρία .το πρόβλημα είναι στο sleep mode

Δεν είναι πολύ τρελό το 12 τοις εκατό για galaxy alpha
Δημοσ.

είναι ρε συ.δε γίνεται σ εναν φίλο μου και στον αδερφό μου να τρώει 3 % με ίδιες ρυθμίσεις κ σε μένα 12...

Δημοσ.

Κάνε ενα hard reset και άστο ενα βράδυ χωρίς να εγκαταστήσεις καμία εφαρμογή να δεις πόσο % θα καταναλώσει. Κάποια εφαρμογή έχεις βάλει που δεν αφήνει το κινητό να πάει σε deep sleep.

Δημοσ.

Γιατι δεν πας ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-μπαταρια-χρηση μπαταριας να δεις τι σου τρωει την μπαταρια;; μηπως δεν εχεις καλο σημα εκει που μενεις;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...