Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Και πολλοί να είναι οι πυρήνες αν είναι αδύναμοι τι να τους κάνεις, αφού οι μισοί και οι δυνατότεροι θα πατήσουν καλύτερα σε ένα παιχνίδι, λόγω της καλύτερης ανά πυρήνα απόδοσης. Το έχω παρατηρήσει από τον amd μου, σε single core δεν είναι τόσο καλός, αλλά σαφώς όχι τραγικός.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Εσύ rfc θα μας στείλεις τρελάδικο δεν εξηγείται αλλιώς . Αλλά τουλάχιστον σπας την μονοτονία με τα τρολοσχόλιά σου . Έχεις 4770k και φαντάζομαι έχεις ηλεκτρική κουζίνα σπίτι σου, τι να την κάνεις την δεύτερη, δηλαδή έναν 9590 ; 3
hackerW32 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 και εγω με τον 6300 ειμαι σουπερ υπερ ευχαριστημενος δεν λεμε οτι εαν καποιος παρει τον 9590 δεν θα ειναι ευχαριστημενος, απλα εαν διαλεγε i5 σε αυτα τα λεφτα θα ηταν πολυ καλύτερα το οτι καποιος θα ειναι ευχαριστημενος δεν παει να πει πως ειναι και σωστη η αγορα που εκανε βεβαια. και εγω ημουν και είμαι ευχαριστημενος με το archos gamepad, ηταν σωστη αγορα; οχι. επρεπε να περιμενο εναν χρονο για να παρω το 2 γιατι το πρωτο ειναι μες τα bugs και σε software και σε hardware επιπεδο 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Miltgiorg τα κουλουράκια σε πόσους βαθμούς τα ψήνεις στο φούρνο ; Πριν τα ψήσεις κάνεις και προθέρμανση ή ζεσταίνεται με την πρώτη ο 9590 ; Με τα 100w tdp του apu μου αυγό τηγανίζω και αυτό με το ζόρι. 1
cabdik Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Miltgiorg τα κουλουράκια σε πόσους βαθμούς τα ψήνεις στο φούρνο ; Πριν τα ψήσεις κάνεις και προθέρμανση ή ζεσταίνεται με την πρώτη ο 9590 ; Με τα 100w tdp του apu μου αυγό τηγανίζω και αυτό με το ζόρι. γιατι? τι θερμοκρασιες σου σηκωνει ο APU ? και τι σχεση εχει το TDP? εχω υψηλοτερων TDP CPU(125W), αλλα οι θερμοκρασιες τους ειναι "ψυγειο" σε σχεση με το TDP...!!! 3
spgkolem Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Miltgiorg τα κουλουράκια σε πόσους βαθμούς τα ψήνεις στο φούρνο ; Πριν τα ψήσεις κάνεις και προθέρμανση ή ζεσταίνεται με την πρώτη ο 9590 ; Με τα 100w tdp του apu μου αυγό τηγανίζω και αυτό με το ζόρι. Εγω παντως με 105w tdp στον q6600 ειχα με την στοκ ψυχτρα 59 βαθμους μεγιστο σε real life στρεσαρισμα και τωρα με την aftermarket και ενα 15% oc 45 βαθμους max παλι σε real life...
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Εννοείται πως αστειεύομαι guys chill. Τώρα περί θερμοκρασιών, 45 βαθμοί κελσίου το μάξιμουμ μετά από 1 ώρα prime95 . Cabdik εννοείται πως γνωρίζω την διαφορά tdp και κατανάλωσης, απλά έκανα ένα παράδειγμα για να ειρωνευτώ και καλά τα watt της θερμοκρασίας που εκπέμπει ένας 9590 αλλά και την κατανάλωση την οποία έχει. Προς Θεού, την μονοτονία προσπάθησα να σπάσω . Επίσης, μόνο με το tdp θα μπορούσα να τηγανίσω αυγό και όχι με την κατανάλωση, η θερμότητα είναι αυτή που θα πραγματοποιούσε την μετουσίωσή του . 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Όντως. Αν εσένα σου φτάνει σαν επεξεργαστής και σε ικανοποιεί τότε δεν τίθεται θέμα.
rfc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 τελικα το αποφασισα.... θα παρω amd διοτι........ γουσταρω πυρηνες στα ποδια μου...... αμα λαχει ναουμ !!! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα