Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω ούτε τον έναν, ούτε τον άλλον, αλλά από αυτά

που διαβάζω η gpu του amd είναι πολύ μπροστά σε σχέση

με της intel. Επομένως μείνει με αυτόν για να χαίρεσαι και  

τα παιχνιδάκια σου B)

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρω ότι έχει καλύτερο τσιπ γραφικών ο amd και με διαφορά ακόμα και από την hd 4600, απλά οι επεξεργαστικές ικανότητες του pentium, σε συνδυασμό με το ότι δέχεται overclock αλλά και όχι έχει χαμηλό κόστος με δελέασαν αρκετά. Δεν θα αλλάξω τον a8, απλά μου πέρασε σαν ιδέα το γεγονός αυτό ;).

Δημοσ.

Ξέρω ότι έχει καλύτερο τσιπ γραφικών ο amd και με διαφορά ακόμα και από την hd 4600, απλά οι επεξεργαστικές ικανότητες του pentium, σε συνδυασμό με το ότι δέχεται overclock αλλά και όχι έχει χαμηλό κόστος με δελέασαν αρκετά. Δεν θα αλλάξω τον a8, απλά μου πέρασε σαν ιδέα το γεγονός αυτό ;).

καλητερα περιμενε να γινουν mainstream οι ddr4/x99 και πας σε ιντελ μια και καλη :P

Δημοσ.

Χαχά καλή ιδέα, τα λέμε σε μια πενταετία :D. Θα τον κρατήσω τον a8 μέχρι να τον λιώσω και έπειτα από μερικά χρόνια βλέπω τι θα αγοράσω. Για την ώρα, όλα καλά.

Δημοσ.

Είναι φυσιολογικό που αρκετές φορές έμπαινα στον πειρασμό να αλλάξω τον a8 6600k με g3258 :D ; Με έχει συγκλόνίσει από πλευράς επιδόσεων επεξεργαστή ο μικρός pentium.

Μπα δεν αξιζει, αναλογα και με τη χρηση φυσικα. Και το αν θα πας σε ι5/ι7 πιο μετα πανω στην ιδια μητρικη.

• Like 1
Δημοσ.

Ο g3258 στα 4 ghz θα είχε θέμα παίζοντας λολ, έχοντας ταυτόχρονα 1080p video στον chrome μαζί με καμιά δεκαριά tabs, και κλήση στο skype ; Απορία το έχω.

Δημοσ.

Ο g3258 στα 4 ghz θα είχε θέμα παίζοντας λολ, έχοντας ταυτόχρονα 1080p video στον chrome μαζί με καμιά δεκαριά tabs, και κλήση στο skype ; Απορία το έχω.

οχι,τον εχω στοκ σε δευτερο pc μια χαρα παει

• Like 1
Δημοσ.

οι pentium ivy bridge και haswell είναι πραγματικα σκυλιά πολύ δυνατοί επεξεργαστές που σηκώνουν ακόμα και τα πιο βαριά παιχνίδια σε ανακυσεις 720p900p30fps

Δημοσ.

Βγάζουν +30fps ακόμα και στα νέα παιχνίδια, τώρα από εκεί και πέρα ανάλογα την vga βάζεις και ότι ανάλυση/ποιότητα θες (αντέχει η vga)

Δημοσ.

Τις νεες τεχνολογιες τις βγαζει πρωτες η AMD.

Τον πρωτο επεξεργαστη 64 bit τον ειχε βγαλει η AMD, ολοι οι κατασκευαστες, προγραμματιστες. ακομα και η microsoft τον κοροιδευαν.

Σημερα αμα ο επεξεργαστης σε ενα συστημα δεν ειναι τουλαχιστον 64 bit και διπυρηνος δεν λεει.

Διοτι σημερα σχεδων ολοι οι προγραμματιστες αξιοποιουν μονο δυο πυρηνες το πολυ...

Μετα απο 5 χρονια θα ειναι 4 πυρηνες και μετα απο 10 χρονια 8 πυρηνες...

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε να δούμε νέα τεχνολογία σε amd επεξεργαστή desktop που να πατάει άριστα στα προγράμματα του σήμερα και να περνάει intel εδώ και χρόνια. Μόλις έβγαλε η intel τους core 2 η μπάλα άρχισε να χάνεται για την amd σιγά σιγά. Η amd έβγαλε τότε καινοτόμους επεξεργαστές (και τον πρώτο γνήσιο τετραπύρηνο), δηλαδή τους athlon/phenom οι οποίοι βαστάνε περίφημα μέχρι και σήμερα, ωστόσο η intel από πλευράς επιδόσεων είχε το προβάδισμα. Με χαμηλότερο κόστος έπαιρνες κάτι παρόμοιο με τα πολύ ακριβότερα cpu της intel, όμως έχανες ένα ποσοστό επιδόσεων το οποίο καλώς η κακώς το προσέφερε η intel. Ελπίζουμε να βγάλει η amd κάτι αξιόλογο και ανταγωνιστικό και όχι κάτι το οποίο θα γίνει σαματάς και θα είναι μάπα, όπως έγινε με τους bulldozer που τους κοπάναγαν και οι phenom στα ίσια. Τα modules καθώς και ότι έβγαζε η amd αποτέλεσαν καινοτομίες, αλλά όχι τόσο αποτελεσματικές σε σχέση με το αντίπαλο στρατόπεδο. Αυτά από κάτοχο amd και μάλιστα περήφανο γιατί για τα χρήματα που έδωσα και τις δουλειές που κάνω με καλύπτει στο μέγιστο ;).

• Like 2
Δημοσ.

Διοτι σημερα σχεδων ολοι οι προγραμματιστες αξιοποιουν μονο δυο πυρηνες το πολυ...

Μετα απο 5 χρονια θα ειναι 4 πυρηνες και μετα απο 10 χρονια 8 πυρηνες...

Δεν είναι τόσο απλοϊκά τα πράγματα,δεν εκμεταλλεύονται οι πολλοί πυρήνες επειδή δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν,υπάρχει ολόκληρος κλάδος της πληροφορικής που ,εδώ και δεκαετίες, έχει μελετήσει και γνωρίζουμε πάνω σε τι προβλήματα μπορεί να δουλέψουν πολλοί πυρήνες, όποιος θέλει  να ψάξει μπορεί. 

concurrent computing/parallel computing/distributed computing

ΑΝ το λες για τα παιχνίδια,εκεί είναι διαφορετική κατάσταση,γράφονται και τώρα όλα σχεδόν τα παιχνίδια με πολλά νήματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τρέξει καλύτερα σε επεξεργαστή με πολλούς πυρήνες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...