Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Είναι τόσο δύσκολο να γίνει αντιληπτό το γεγονός ότι οι επεξεργαστές της intel όταν κοιτάς να φτιάξεις ένα αξιοπρεπές σύστημα και έχεις το budget είναι μονόδρομος ; Η amd έχει μείνει στάσιμη εδώ και 4 χρόνια σε μια αρχιτεκτονική που κάθε πυρήνας της είναι πιο αργός και από πυρήνα core 2, καίει αρκετά και οι θερμοκρασίες που αναπτύσσει το chip είναι αρκετά μεγάλες. Δεν βρίσκω λόγο να προτιμήσει κάποιος μια στάσιμη αρχιτεκτονική, όταν μπορεί να πάει σε i5. Εγώ είμαι κάτοχος piledriver επεξεργαστή και τον επέλεξα λόγω κόστους. Για την χρήση που κάνω εγώ, φτάνει και περισσεύει. Σαφέστατα αν έδινα περισσότερα χρήματα θα επέλεγα core i5 χωρίς δεύτερη σκέψη . 3
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μιλαμε απλά για value for money και δεν λέμε ανακρίβειες , σε αυτα τα λεφτα ΔΕΝ υπαρχει ανταγωνισμός και δεν μιλαμε για στοκ ψυκτρες ημαρτον ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αφηνει την στοκ ψυκτρα του πάνω , για να κανεις ενα mild overclock σε εναν 8350 θέλεις μία μέτρια ψυκτρα και ΚΑΘΟΛΟΥ γνωσεις overclocking (αρκει να ανεβασεις τον Multiplier , δεν χρειαζεται να παρεις το 100% του OC για να πεις οτι κανεις OCing) . H Ιντελ βγάζει τους καλυτερους επεξεργαστες high end , δεν θα συγκρινω τον 6πυρηνο της intel Με τον 8πυρηνο της Amd, αλλά με ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ θα συγκρινω τον 8πυρηνο AMD με τον 4πυρηνο της Ιντελ. Η ιντελ εκμεταλευεται την απωλεια ανταγωνισμου και δεν εχει βγάλει κάτι τρομερο τα τελευταια χρόνια γιατί πολυ απλα δεν χρειαζεται! Οι κανουριοι ιντελ επεξεργαστες δεν είναι τιποτα το ιδιαίτερο σε σχεση με τα περσινα τους μοντελα και δεν αποτελει λόγο αναβαθμισης για οποιοδήποτε intel χρηστη. https://www.youtube.com/watch?v=eu8Sekdb-IE Σε αυτα τα λεφτα ο 8350 δεν εχει αντιπαλο , απο κει και περα εγω απλά παραθετω την εμπειρια μου και αποχωρω απο την συζητηση γιατι δεν έχει και νόημα καθώς μαλλον δεν θελουμε να βοηθησουμε το παιδι αλλά θελουμε να τον βάλουμε στο στρατοπεδο μας για να αισθανθούμε καλυτερα με τις αγορες μας . Στην τελικη κακοι επεξεργαστες πλεον δεν υπαρχουν , όλες οι επιλογες σωστες είναι , απλα καποιες τις πληρωνεις φτηνότερα και καποιες ακριβότερα... Τι μας ενδιαφερει ρε ανθρωπε μου αν αξιζει ή οχι η αγορα ενος καινουργιου i7 αν καποιος εχει προηγουμενο I7???Ο ενδιαφερομενος που ανοιξε το θεμα θελει νεο υπολογιστη για παιχνιδια και δεν θα ασχοληθει με Oc και εσυ του προτεινεις 8350 και μαλιστα αναφερεις και το Oc μεσα στην μεση και μαρεσει που λες και στο τελος Case closed. ΕΛεος δηλαδη ρε γμτ ποσο δυσκολο ειναι να διαβασει καποιος τι ζηταει ο αλλος??? Στο δια ταύτα. <br> Σε συγκριτικά τον συγκρίνουν με τους 4770Κ/4790Κ οι οποίοι είναι 100€ ακριβότεροι. <br><br> Το o/c δεν με ενδιαφέρει ως άθλημα. <br><br> Οπότε τι επιλογές έχουμε;<br><br> <CALayer: 0x14783930> 3
TRILOBYTER Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Κατι τετοιο εννοεις φανταζομαι http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106.html καλα στο τελος εχει ενα hierarchy chart που ειναι καπως οτι ναναι, αλλα τελος παντων
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μιλαμε απλά για value for money και δεν λέμε ανακρίβειες , σε αυτα τα λεφτα ΔΕΝ υπαρχει ανταγωνισμός και δεν μιλαμε για στοκ ψυκτρες ημαρτον ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αφηνει την στοκ ψυκτρα του πάνω , για να κανεις ενα mild overclock σε εναν 8350 θέλεις μία μέτρια ψυκτρα και ΚΑΘΟΛΟΥ γνωσεις overclocking (αρκει να ανεβασεις τον Multiplier , δεν χρειαζεται να παρεις το 100% του OC για να πεις οτι κανεις OCing) . H Ιντελ βγάζει τους καλυτερους επεξεργαστες high end , δεν θα συγκρινω τον 6πυρηνο της intel Με τον 8πυρηνο της Amd, αλλά με ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ θα συγκρινω τον 8πυρηνο AMD με τον 4πυρηνο της Ιντελ. Η ιντελ εκμεταλευεται την απωλεια ανταγωνισμου και δεν εχει βγάλει κάτι τρομερο τα τελευταια χρόνια γιατί πολυ απλα δεν χρειαζεται! Οι κανουριοι ιντελ επεξεργαστες δεν είναι τιποτα το ιδιαίτερο σε σχεση με τα περσινα τους μοντελα και δεν αποτελει λόγο αναβαθμισης για οποιοδήποτε intel χρηστη. https://www.youtube.com/watch?v=eu8Sekdb-IE Σε αυτα τα λεφτα ο 8350 δεν εχει αντιπαλο , απο κει και περα εγω απλά παραθετω την εμπειρια μου και αποχωρω απο την συζητηση γιατι δεν έχει και νόημα καθώς μαλλον δεν θελουμε να βοηθησουμε το παιδι αλλά θελουμε να τον βάλουμε στο στρατοπεδο μας για να αισθανθούμε καλυτερα με τις αγορες μας . Στην τελικη κακοι επεξεργαστες πλεον δεν υπαρχουν , όλες οι επιλογες σωστες είναι , απλα καποιες τις πληρωνεις φτηνότερα και καποιες ακριβότερα... Αλλα οπως και ειπα Facepalm το παραπανω που εγραψες που στην ουσια κραζεις αυτα που γραφεις. Ο 8350 δεν εχει αντιπαλο γιατι ολως τυχαιως αυτον εχεις και μαλλον καποιος αλλος θελει να αισθανθει καλυτερα με την αγορα του..... 1
sakks80 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 κλοκαρισμενος ο 8350 ειναι πιο αργος απο στοκ 4690κ. δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο.και αν βαλεις μεσα σε ολα αυτα το πολυ λιγοτερο ρευμα που θελει απλα αγοραζεις μονο ιντελ μεχρι να ξυπνησει η amd και να βγαλει κατι αντιστοιχο. 3
Orgios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 βρε την παλευετε? μιλαμε για gaming... σας λεω οτι σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει καλυτερος , σας βαζω benchmarks και μου βαζετε benchmarks που αποδεικνύουν ακριβως αυτα που σας λέω και μετα καθεστε και τραγουδατε... Trylobyter μου εβαλες video που εβαλε ο χριστιανος ο Ρωσος ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ! Βρε καλοι μου ανθρωποι ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ oc , ετσι και αλλιως gpu depended ειναι τα παιχνιδια ... Αν δεν θελετε 8350 δώστε 100 ευρω μινιμουμ παραπανω για επεξεργαστη δώστε αλλα 150 παραπανω για mb και μνημες μαζι , φουσκώστε που δωσατε τα φράγκα και μετα ελατε να μου γκρινιαξετε γιατι βγάζετε ίδια fps με μενα... Fulgore επειδη δεν το επιασες μου φαινεται σας ειρωνευομουν , οσο και να τα κανεις highlight δεν καταλαβες οτι πήγαινε σε σας? ημαρτον ...
dimitrisOP Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 δεν την παλευεις καθολου ομως ειδικα στο GAMING πας σε ιντελ 5
sakks80 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 σε gaming μεχρι και ο ιντελ 2500κ που ειναι αρκετα παλιος με ιδια καρτα γραφικων βγαζει πιο πολλα fps στα ιδια παιχνιδια σε σχεση με τον 8350.στο gaming ειναι δηλαδη που κανουν τρελη διαφορα οι ιντελ λογω των δυνατων πυρηνων 4
TRILOBYTER Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 βρε την παλευετε? μιλαμε για gaming... σας λεω οτι σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει καλυτερος , σας βαζω benchmarks και μου βαζετε benchmarks που αποδεικνύουν ακριβως αυτα που σας λέω και μετα καθεστε και τραγουδατε... Trylobyter μου εβαλες video που εβαλε ο χριστιανος ο Ρωσος ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ! Βρε καλοι μου ανθρωποι ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ oc , ετσι και αλλιως gpu depended ειναι τα παιχνιδια ... Αν δεν θελετε 8350 δώστε 100 ευρω μινιμουμ παραπανω για επεξεργαστη δώστε αλλα 150 παραπανω για mb και μνημες μαζι , φουσκώστε που δωσατε τα φράγκα και μετα ελατε να μου γκρινιαξετε γιατι βγάζετε ίδια fps με μενα... Fulgore επειδη δεν το επιασες μου φαινεται σας ειρωνευομουν , οσο και να τα κανεις highlight δεν καταλαβες οτι πήγαινε σε σας? ημαρτον ... 100 ευρω ΜΙΝΙΜΟΥΜ παραπανω για επεξεργαστη? Ο 4460 ειναι φθηνοτερος και εχει περιπου 50% παραπανω δυναμη απο τον 8350. Τι καθεσαι και μας λες τωρα. Ρεζιλι εχεις γινει, σταματα οσο ειναι νωρις γιατι ολο και παραπανω ρεζιλευεσαι με αυτα που λες. Στο βιντεο με τα fps που ποσταρα ουτε σε ενα παιχνιδι δεν ηταν μπροστα ο 8320, και ειχε περιπου τα ΜΙΣΑ fps στο ρομε και σε αλλα 2 παιχνιδια. Και στο αλλο βιντεο που ποσταρα βλεπετε ξεκαθαρα οτι ακομα και στο streaming ο ι5 ξεσκισε τον 8350 με περιπου διπλασια fps. Αυτος που δεν καταλαβαινει τιποτα εισαι εσυ. Εαν εχεις τον 8350 τοτε μπραβο σου, ειναι ενας πολυ αξιολογος επεξεργαστης. Αλλα ο ι5 ειναι πολυ δυνατοτερος και στη τιμη που ειναι τωρα ο 8350 (180 ευρω) δεν αξιζει η αγορα του 8350. 2
Orgios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 &nbsp; δεν την παλευεις καθολου ομως ειδικα στο GAMING πας σε ιντελ&nbsp; Αφου intel λεμε Οκ ευχαριστω που παραθεσατε ολοι σας επιχειρηματα και με ταπωσατε, τα επιχειρηματα σας ηταν καταπληκτικα και εχετε δικιο παω να παρω pentium 4 τωρα να παιξω ms Pacman Επειδη κουραστηκα δεν ξαναπανταω στο thread , οποιος θελει benchmark wars ας το κανουμε με pm για να μην κουραζουμε κιολας γιατι το εχουμε καταβρωμισει το thread και δεν καταλαβαινόμαστε ετσι και αλλιως... 1
TRILOBYTER Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Αφου intel λεμε Οκ ευχαριστω που παραθεσατε ολοι σας επιχειρηματα και με ταπωσατε, τα επιχειρηματα σας ηταν καταπληκτικα και εχετε δικιο παω να παρω pentium 4 τωρα να παιξω ms Pacman Επειδη κουραστηκα δεν ξαναπανταω στο thread , οποιος θελει benchmark wars ας το κανουμε με pm για να μην κουραζουμε κιολας γιατι το εχουμε καταβρωμισει το thread και δεν καταλαβαινόμαστε ετσι και αλλιως... ενας Pentium G εχει δυνατοτερους πυρηνες απο αυτους του 8350, αλλα δεν αξιζει η αναβαθμιση απο 8350 σε pentium γιατι, παρολο που ο 8350 δεν νικαει ουτε καν τον PENTIUM Core per core, ειναι καλυτερος σε αλλους τομεις
dimitrisOP Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 απλα μαθηματικα 8350 8 core 5960x 8 core οποτε 8350 = 5960x 2
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 &nbsp; Αφου intel λεμε Οκ ευχαριστω που παραθεσατε ολοι σας επιχειρηματα και με ταπωσατε, τα επιχειρηματα σας ηταν καταπληκτικα και εχετε δικιο παω να παρω pentium 4 τωρα να παιξω ms Pacman Επειδη κουραστηκα δεν ξαναπανταω στο thread , οποιος θελει benchmark wars ας το κανουμε με pm για να μην κουραζουμε κιολας γιατι το εχουμε καταβρωμισει το thread και δεν καταλαβαινόμαστε ετσι και αλλιως... Ολο το Internet ρε φιλε ειναι γεματο απο Benchmarks που δειχνουν οτι σε καποια παιχνιδια ακομα και ο i3 ειναι καλυτερος,γιατι λιγα παιχνιδια ειναι αυτα που αξιοποιουν 4πυρηνες,στα υπολοιπα και ενας i3 ειναι παραπανω απο αρκετος και δευτερον γιατι οι πυρηνες των Intel ειναι πιο δυνατοι απο τους αντιστοιχους των Amd. Δες στα γνωστα Site Guru3d,Tomshardware και Anandtech να δεις πως τα παει ο 8350 σου(καλα για Stock δεν το συζηταμε καν οι FX ειναι πολυ πισω). Τι προσπαθεις τοσην ωρα να κανεις δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα ειδικα μιας και δεν εχω δει ουτε ενα ατομο να συμφωνει μαζι σου,ακομα και κατοχοι Amd διαφωνουν..... 1
ADHD Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 http://www.anandtech.com/bench/product/697?vs=1198 Βλεπω και σε multithreaded δεν ειναι και τοσο μπροστα ο 8350, σε single δεν το συζηταμε. Πραγματικα πρεπει να εισαι ο μονος που το πιστευει.. ;P
Whitefanged Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 βρε την παλευετε? μιλαμε για gaming... σας λεω οτι σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει καλυτερος , σας βαζω benchmarks και μου βαζετε benchmarks που αποδεικνύουν ακριβως αυτα που σας λέω και μετα καθεστε και τραγουδατε... Trylobyter μου εβαλες video που εβαλε ο χριστιανος ο Ρωσος ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ! Βρε καλοι μου ανθρωποι ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ oc , ετσι και αλλιως gpu depended ειναι τα παιχνιδια ... Αν δεν θελετε 8350 δώστε 100 ευρω μινιμουμ παραπανω για επεξεργαστη δώστε αλλα 150 παραπανω για mb και μνημες μαζι , φουσκώστε που δωσατε τα φράγκα και μετα ελατε να μου γκρινιαξετε γιατι βγάζετε ίδια fps με μενα... Fulgore επειδη δεν το επιασες μου φαινεται σας ειρωνευομουν , οσο και να τα κανεις highlight δεν καταλαβες οτι πήγαινε σε σας? ημαρτον ... Φίλος trollάρεις? Δεν υπάρχουν διαφορές ή είναι ότι καλύτερο? Κάνεις oc μόνο με πολλ/στη παντού και πάντα ή τελικά να μην κάνουμε? Ο 4690 έχει ένα 20άρι παραπάνω και όλα τα άλλα ίδια ή 100άρι + 150(lol που το βρήκες αυτό)? Φταίει για όλα ο Μαρινάκης ή όχι? Πάρε και ένα αρχαίο συγκριτικό το οποίο συμπεριλαμβάνει και διαγράμματα με frametimes εκτός από fps και στο τέλος έχει και μια ωραία ανάλυση για τη βαρύτητα της διαφοράς τιμής ενός μόνο εξαρτήματος του συνόλου. http://www.tomshardware.com/reviews/fx-8350-core-i7-3770k-gaming-bottleneck,3407-2.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα