Orgios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Εχεις αδικο σε ολα αυτα που λες. Ναι μεν ο 8350 ειναι πολυ vfm αν εισαι οβερκλοκερ, αλλα δεν ειναι πιο vfm απο εναν ι5. Επισης το οτι θα αγοραζες 9590 "αν ηταν σε καλη προσφορα" διχνει οτι λες οτι ναναι αυτη τη στιγμη. Και το γεγονος οτι παιζεις "ολα" τα παιχνιδια στα ultra με crossfire δε λεει τιποτα. Και δεν εχει καμια σχεση με το τοπικ. το παιδι μίλησε για παιχνίδια και γω βαριεμαι να κανω 800 σελίδες αναλυση , μιλαω όσο απλα γινεται, ο 8350 είναι πιο value for money απο οποιονδήποτε i5 (σκέψου 8 πυρηνες που κανουν τα πάντα και όχι μόνο παιχνίδια , και αν θελεις μεγαλυτερες αναλύσεις και παραλληλα να streamαρεις εκει είναι που οι 8 πυρήνες κανουν την διαφορα). Ναι θα έδινα πχ 30-40 ευρω παραπάνω για ένα εγγυημένα καλύτερο κομματι του cpu μου και δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί αυτό , ότι ναναι? γινεσαι μαλλον προκλητικός , αν θέλεις κάποιο benchmark με οποιονδήποτε επεξεργαστή ίδιας αξίας πολύ ευχαρίστως να σε εξυπηρετήσω (και μη μου αναφερεις διπύρηνες εφαρμογες παρακαλώ). Το γεγονός οτι παίζω τα πάντα με crossfire στο full είναι σχετικό αφού σηκώνει η cpu 2 τόσο δυνατές gpu χωρίς bottleneck με gpu utilization κοντά στο 90% , συγγνωμη που δεν νιωθω την αναγκη να σου τα εξηγησω σε βάθος αλλά αφού είσαι "ειδικος" και γω οτι ναναι μπορεις να συνεχίσεις ... 2
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 το παιδι μίλησε για παιχνίδια και γω βαριεμαι να κανω 800 σελίδες αναλυση , μιλαω όσο απλα γινεται, ο 8350 είναι πιο value for money απο οποιονδήποτε i5 (σκέψου 8 πυρηνες που κανουν τα πάντα και όχι μόνο παιχνίδια , και αν θελεις μεγαλυτερες αναλύσεις και παραλληλα να streamαρεις εκει είναι που οι 8 πυρήνες κανουν την διαφορα). Ναι θα έδινα πχ 30-40 ευρω παραπάνω για ένα εγγυημένα καλύτερο κομματι του cpu μου και δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί αυτό , ότι ναναι? γινεσαι μαλλον προκλητικός , αν θέλεις κάποιο benchmark με οποιονδήποτε επεξεργαστή ίδιας αξίας πολύ ευχαρίστως να σε εξυπηρετήσω (και μη μου αναφερεις διπύρηνες εφαρμογες παρακαλώ). Το γεγονός οτι παίζω τα πάντα με crossfire στο full είναι σχετικό αφού σηκώνει η cpu 2 τόσο δυνατές gpu χωρίς bottleneck με gpu utilization κοντά στο 90% , συγγνωμη που δεν νιωθω την αναγκη να σου τα εξηγησω σε βάθος αλλά αφού είσαι "ειδικος" και γω οτι ναναι μπορεις να συνεχίσεις ... Να γιατι ολα τα θεματα καταλληγουν σε VS που λενε και καποιοι γιατι πεταγονται ορισμενα ατομα και γραφουν ανακριβιες οπως παντα.Value for money ο 8350 για παιχνιδια σε σχεση με ενα i5 ακομα και κλειδωμενο....Οσο για τους 8πυρηνες εχεις δικιο η Amd ειναι χρονια μπροστα που εχει τοσο καιρο βγαλει 8πυρηνο ενω η Intel τωρα εβγαλε τον πρωτο και τον πουλαει και τοσο ακριβα ε http://www.skroutz.gr/s/5298083/Intel-Core-i7-5960X-Box.html?from=catspan..... Και για το Streaming που αναφερθηκε εγω παλι γιατι βλεπω ολους τους Streamers και εχουν i5 και i7 αφου ο 8350 ειναι καλυτερος???? Απλα πραγματα ρε γμτ και παντα τα ιδια και τα ιδια να γραφουμε.. Μετα θα αρχισουν μερικοι και θα ανεβαζουν και Benchmarks και το μπαλακι θα πηγαινει απο την μια μερια σε αλλη. Ειπαμε οι Amd ειναι Value for money αν καποιος θελει να ασχοληθει με το Oc γιατι βρισκει τον φθηνο 8320,σε σχεση με τον i5 4690k,i7 4790k ή ακομα και ακριβοτερους Fx αλλα ως εκει. Αν το Budget χωραει ενα i5 εστω και κλειδωμενο και ο ενδιαφερομενος δεν προκειται να ασχοληθεια σοβαρα με το Oc τοτε δεν αξιζουν με την καμια για παιχνιδια παντα.Και οποιος δεν θελει να το καταλαβει ας βαλει να δει Benchmarks με FX 6300 και 8320 Stock vs ενα κλειδωμενο i5(ο οποιος ειναι ακριβοτερος γιατι δυστηχως εχει και τα ενσωματομενα γραφηκα),να δεις οτι οι διαφορες ειναι μεγαλες και για να φτασουν τα παιχνιδια να χρησιμοποιουν 6πυρηνες θα εχουν γινει Mainstream οι 6πυρηνοι i7 και οι Ddr4... 4
Orgios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μιλαμε απλά για value for money και δεν λέμε ανακρίβειες , σε αυτα τα λεφτα ΔΕΝ υπαρχει ανταγωνισμός και δεν μιλαμε για στοκ ψυκτρες ημαρτον ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αφηνει την στοκ ψυκτρα του πάνω , για να κανεις ενα mild overclock σε εναν 8350 θέλεις μία μέτρια ψυκτρα και ΚΑΘΟΛΟΥ γνωσεις overclocking (αρκει να ανεβασεις τον Multiplier , δεν χρειαζεται να παρεις το 100% του OC για να πεις οτι κανεις OCing) . H Ιντελ βγάζει τους καλυτερους επεξεργαστες high end , δεν θα συγκρινω τον 6πυρηνο της intel Με τον 8πυρηνο της Amd, αλλά με ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ θα συγκρινω τον 8πυρηνο AMD με τον 4πυρηνο της Ιντελ. Η ιντελ εκμεταλευεται την απωλεια ανταγωνισμου και δεν εχει βγάλει κάτι τρομερο τα τελευταια χρόνια γιατί πολυ απλα δεν χρειαζεται! Οι κανουριοι ιντελ επεξεργαστες δεν είναι τιποτα το ιδιαίτερο σε σχεση με τα περσινα τους μοντελα και δεν αποτελει λόγο αναβαθμισης για οποιοδήποτε intel χρηστη. https://www.youtube.com/watch?v=eu8Sekdb-IE Σε αυτα τα λεφτα ο 8350 δεν εχει αντιπαλο , απο κει και περα εγω απλά παραθετω την εμπειρια μου και αποχωρω απο την συζητηση γιατι δεν έχει και νόημα καθώς μαλλον δεν θελουμε να βοηθησουμε το παιδι αλλά θελουμε να τον βάλουμε στο στρατοπεδο μας για να αισθανθούμε καλυτερα με τις αγορες μας . Στην τελικη κακοι επεξεργαστες πλεον δεν υπαρχουν , όλες οι επιλογες σωστες είναι , απλα καποιες τις πληρωνεις φτηνότερα και καποιες ακριβότερα... 1
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μιλαμε απλά για value for money και δεν λέμε ανακρίβειες , σε αυτα τα λεφτα ΔΕΝ υπαρχει ανταγωνισμός και δεν μιλαμε για στοκ ψυκτρες ημαρτον ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αφηνει την στοκ ψυκτρα του πάνω , για να κανεις ενα mild overclock σε εναν 8350 θέλεις μία μέτρια ψυκτρα και ΚΑΘΟΛΟΥ γνωσεις overclocking (αρκει να ανεβασεις τον Multiplier , δεν χρειαζεται να παρεις το 100% του OC για να πεις οτι κανεις OCing) . H Ιντελ βγάζει τους καλυτερους επεξεργαστες high end , δεν θα συγκρινω τον 6πυρηνο της intel Με τον 8πυρηνο της Amd, αλλά με ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ θα συγκρινω τον 8πυρηνο AMD με τον 4πυρηνο της Ιντελ. Η ιντελ εκμεταλευεται την απωλεια ανταγωνισμου και δεν εχει βγάλει κάτι τρομερο τα τελευταια χρόνια γιατί πολυ απλα δεν χρειαζεται! Οι κανουριοι ιντελ επεξεργαστες δεν είναι τιποτα το ιδιαίτερο σε σχεση με τα περσινα τους μοντελα και δεν αποτελει λόγο αναβαθμισης για οποιοδήποτε intel χρηστη. https://www.youtube.com/watch?v=eu8Sekdb-IE Σε αυτα τα λεφτα ο 8350 δεν εχει αντιπαλο , απο κει και περα εγω απλά παραθετω την εμπειρια μου και αποχωρω απο την συζητηση γιατι δεν έχει και νόημα καθώς μαλλον δεν θελουμε να βοηθησουμε το παιδι αλλά θελουμε να τον βάλουμε στο στρατοπεδο μας για να αισθανθούμε καλυτερα με τις αγορες μας . Στην τελικη κακοι επεξεργαστες πλεον δεν υπαρχουν , όλες οι επιλογες σωστες είναι , απλα καποιες τις πληρωνεις φτηνότερα και καποιες ακριβότερα... Περιεργα μας τα λες παντως
dimitrisOP Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 στα 180€ ο 8350 δεν εχει αντιπαλο? μηπως τα παραλες ? και οχι δεν ειναι καθολου value for money να παρεις καινουργιο cpu και να τον πας στα 5ghz με τον καλημερα για να τραβαει, γιατι μονο αν κανεις oc αξιζουν οι fx αλλιως οχι 4
TRILOBYTER Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 το παιδι μίλησε για παιχνίδια και γω βαριεμαι να κανω 800 σελίδες αναλυση , μιλαω όσο απλα γινεται, ο 8350 είναι πιο value for money απο οποιονδήποτε i5 (σκέψου 8 πυρηνες που κανουν τα πάντα και όχι μόνο παιχνίδια , και αν θελεις μεγαλυτερες αναλύσεις και παραλληλα να streamαρεις εκει είναι που οι 8 πυρήνες κανουν την διαφορα). Ναι θα έδινα πχ 30-40 ευρω παραπάνω για ένα εγγυημένα καλύτερο κομματι του cpu μου και δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί αυτό , ότι ναναι? γινεσαι μαλλον προκλητικός , αν θέλεις κάποιο benchmark με οποιονδήποτε επεξεργαστή ίδιας αξίας πολύ ευχαρίστως να σε εξυπηρετήσω (και μη μου αναφερεις διπύρηνες εφαρμογες παρακαλώ). Το γεγονός οτι παίζω τα πάντα με crossfire στο full είναι σχετικό αφού σηκώνει η cpu 2 τόσο δυνατές gpu χωρίς bottleneck με gpu utilization κοντά στο 90% , συγγνωμη που δεν νιωθω την αναγκη να σου τα εξηγησω σε βάθος αλλά αφού είσαι "ειδικος" και γω οτι ναναι μπορεις να συνεχίσεις ... Μιλαμε απλά για value for money και δεν λέμε ανακρίβειες , σε αυτα τα λεφτα ΔΕΝ υπαρχει ανταγωνισμός και δεν μιλαμε για στοκ ψυκτρες ημαρτον ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αφηνει την στοκ ψυκτρα του πάνω , για να κανεις ενα mild overclock σε εναν 8350 θέλεις μία μέτρια ψυκτρα και ΚΑΘΟΛΟΥ γνωσεις overclocking (αρκει να ανεβασεις τον Multiplier , δεν χρειαζεται να παρεις το 100% του OC για να πεις οτι κανεις OCing) . H Ιντελ βγάζει τους καλυτερους επεξεργαστες high end , δεν θα συγκρινω τον 6πυρηνο της intel Με τον 8πυρηνο της Amd, αλλά με ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ θα συγκρινω τον 8πυρηνο AMD με τον 4πυρηνο της Ιντελ. Η ιντελ εκμεταλευεται την απωλεια ανταγωνισμου και δεν εχει βγάλει κάτι τρομερο τα τελευταια χρόνια γιατί πολυ απλα δεν χρειαζεται! Οι κανουριοι ιντελ επεξεργαστες δεν είναι τιποτα το ιδιαίτερο σε σχεση με τα περσινα τους μοντελα και δεν αποτελει λόγο αναβαθμισης για οποιοδήποτε intel χρηστη. https://www.youtube.com/watch?v=eu8Sekdb-IE Σε αυτα τα λεφτα ο 8350 δεν εχει αντιπαλο , απο κει και περα εγω απλά παραθετω την εμπειρια μου και αποχωρω απο την συζητηση γιατι δεν έχει και νόημα καθώς μαλλον δεν θελουμε να βοηθησουμε το παιδι αλλά θελουμε να τον βάλουμε στο στρατοπεδο μας για να αισθανθούμε καλυτερα με τις αγορες μας . Στην τελικη κακοι επεξεργαστες πλεον δεν υπαρχουν , όλες οι επιλογες σωστες είναι , απλα καποιες τις πληρωνεις φτηνότερα και καποιες ακριβότερα... Ο 8350 κανει 180 ευρω, στα ιδια λεφτα υπαρχει ο ι5 4460 που ειναι πολυ δυνατοτερος απο τον 8350. Για να παρεις τον 8350 αναγκαστικα θες και ψυκτρα, και ανεβαινει το ποσο στα 200+. Με τον ιντελ μπορεις να κατσεις με τη στοκ ψυκτρα εφοσον εχεις παρει κλειδωμενο επεξεργαστη. Δε ξερω με ποια λογικη λες οτι ο 8350 ειναι καλυτερος απο τον ι5, Αλλα απο gaming μεχρι streaming ο ι5 τον εχει για πλακα τον 8350. Οποτε με λες οτι ναναι γιατι πολλα ατομα δεν ξερουν απο αυτα και θα νομιζουν οτι λες σωστα πραγματα και θα πανε να αγορασουν 8350 τη στιγμη που με τα ιδια και λιγοτερα λεφτα υπαρχει ο ι5. Gaming αποτελεσματα εκλαψα λιγο με τη διαφορα fps στο Rome. Και ενα review πανε λιγο στο 18¨30 να δεις για streaming που λες Πρεπει να καταλαβεις οτι οσο OC και να κανεις στον 8350, ο ι5 κλειδωμενος παλι δυνατοτερος θα ειναι. Και αν παρεις 4690κ η διαφορα μεγαλωνει ακομα περισσοτερο μιας και ο συγκεκριμενος επεξεργαστης εχει πολυ δυνατο IPC και επωφελειται πολυ περισσοτερο απο το OC απο εναν 8350. Αν κοιταξεις σε παλια benchmarks θα δεις οτι ενας στοκ 4ghz 8350 εχει ιδια δυναμη με εναν στοκ 2.6 ι7 920. Αν τους κανεις OC και τους 2 θα δεις τον ι7 να γινεται δυνατοτερος μιας και εχει δυνατοτερο IPC και επωφελειται πολυ περισσοτερο απο το overclock. Οι FX δεν εχουν φτασει σε IPC ουτε καν τη πρωτη γενια ι7 (7 ετων!) τι καθομαστε και λεμε τωρα. Η μονη vfm λυση της amd αυτη τη στιγμη ειναι οι APU για συγκεκριμενες χρησεις, ο 6300 και ο 860κ. Οι fx 8xxx εχουν ανεβει παρα πολυ σε τιμη και δεν αξιζουν πλεον μιας και η ιντελ προσφερει τη διπλασια δυναμη στην ιδια περιπου τιμη, με χαμηλωτερη καταναλωση κιολας. 3
Whitefanged Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 για να κανεις ενα mild overclock σε εναν 8350 θέλεις μία μέτρια ψυκτρα και ΚΑΘΟΛΟΥ γνωσεις overclocking (αρκει να ανεβασεις τον Multiplier , δεν χρειαζεται να παρεις το 100% του OC για να πεις οτι κανεις OCing) . Φίλε μου αυτό με το πανεύκολο oc των fx, έχει γίνει μεγαλύτερος αστικός μύθος και από τους κροκόδειλους στους υπονόμους. Πραγματικά αναρωτιέμαι πως γίνεται όλοι μα όλοι να τους ταβανιάζουν απροβλημάτιστα, πανεύκολα και σταθερότατα. Μάλλον εκεί στην amd πρέπει να είναι μεγάλοι failάδες για να χρονίζουν τα τσιπάκια τους παρακάτω από τις δυνατότητες τους, τις οποίες με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ και ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ οι πανευτυχείς κάτοιχοι των fx. Επίσης να ξαναγράψω τα τετριμμένα, δηλαδή αν ο φίλος μετά από κάνα εξάμηνο/χρόνο πάρει στα χέρια το m/b ή το psu και τυχόν δεν καλυφθεί από εγγύηση να υποθέσω ότι δεν θα είσαι διατεθειμένος να τον καλύψεις εσύ. Οι επιδόσεις κάτω από oc είναι αόριστες και ενέχουν ρίσκο και καλό θα είναι να αποφεύγονται σαν συμβουλή αγοράς. 2
Orgios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 xaxaxa! μου λες ειναι στην ίδια τιμή με τον ι5 4460 και μου βαζεις benchmarks vs 4690k (και oCed) μαλιστα, επίσης αγνοείς τα benchmarks που σου εβαλα εγω που δείχνουν πλεονέκτημα του 8350 , και σταματηστε σας παρακαλω ρε intel fan boys να μιλατε για Skyrim και Rome 2 είναι τα πιο κακογραμμένα παιχνίδια που υπάρχουν!! Επίσης απο driver σε driver μεταβάλονται και τα αποτελέσματα των benchmarks και ο πιο ευκολος τρόπος να το διαπιστώσετε είναι να benchαρετε μονοι σας, ιδιως στο bf4 !!! Και ναι για 200-300Μhz ΟC δεν χρειάζεσαι τιποτα παραπάνω απο μία μέτρια ψύκτρα, εγω εχω εμπειρια με τους επεξεργαστες αυτους και ξέρω τι λεω αφού το έχω κανει για μένα , για φίλους γνωστους κτλ , εσυ το έκανες και είδες οτι λέω ψέματα? Ωραια περναμε εδω πέρα... να'στε καλα ρε παιδια Α επισης βλέπε και τα βίντεο που βάζεις γιατι με το πρώτο δείχνεις οτι συμφωνεις μαζί μου οτι ο 8350 ειναι όντως καλυτερη επιλογη στα λεφτα! 3
Whitefanged Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 xaxaxa! μου λες ειναι στην ίδια τιμή με τον ι5 4460 και μου βαζεις benchmarks vs 4690k (και oCed) μαλιστα, επίσης αγνοείς τα benchmarks που σου εβαλα εγω που δείχνουν πλεονέκτημα του 8350 , και σταματηστε σας παρακαλω ρε intel fan boys να μιλατε για Skyrim και Rome 2 είναι τα πιο κακογραμμένα παιχνίδια που υπάρχουν!! Επίσης απο driver σε driver μεταβάλονται και τα αποτελέσματα των benchmarks και ο πιο ευκολος τρόπος να το διαπιστώσετε είναι να benchαρετε μονοι σας, ιδιως στο bf4 !!! Και ναι για 200-300Μhz ΟC δεν χρειάζεσαι τιποτα παραπάνω απο μία μέτρια ψύκτρα, εγω εχω εμπειρια με τους επεξεργαστες αυτους και ξέρω τι λεω αφού το έχω κανει για μένα , για φίλους γνωστους κτλ , εσυ το έκανες και είδες οτι λέω ψέματα? Ωραια περναμε εδω πέρα... να'στε καλα ρε παιδια Έχεις εμπειρία και τα έχεις κάνει για γνωστούς και φίλους και το μόνο που χρειάζεται είναι η αλλαγή του mulitplier για 200-300 mhz. 1) με 200-300 δεν κερδίζεις σχεδόν τίποτα σε επιδόσεις. 2) Έχω στήσει πάνω από 10 συστήματα με fx από τότε που βγήκαν. Ούτε ένα δεν τσούλησε σωστά χωρίς ψάξιμο, σωστή ψύξη και psu, και να σκεφτείς ότι δεν είχαν όλα oc (ήταν 1 με ένα 9370 που μας έβγαλε την πίστη να παίξει μαμά). Άρα ή εγώ είμαι πολύ γκαντέμης ή κάτι δεν μας λες καλά για τα pc των γνωστών και φίλων.
hackerW32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 δηλαδη επιδη υπαρχουν κακογραμμενα παιχνιδια πρεπει να τα αγνοούμε και να παιρνουμε amd (fx6300 εχω) γιατι η intel εσενα σου βρομάει; ωραια υπαρχουν κακογραμμενα games, μαζι σου, για να παιξει καποιος ομως και αυτα τα games θελει δυνατο single core, αρα? i5. οσο πιο γρηγορα καταλαβεις τι παιζει με το amd vs intel τοσο το καλητερο, παιζει να καψεις κοσμο, θα εχει ο αλλος 1000 ευρω και θα του λες εσυ παρε 8350 αντι για i5, θα τα βρει σκουρα ο 8350 σε κακογραμμενο παιχνιδι και μετα με το δικιο του ο αλλος θα λεει το σκατα φορουμ ειναι αυτο... 4
ADHD Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Έχεις εμπειρία και τα έχεις κάνει για γνωστούς και φίλους και το μόνο που χρειάζεται είναι η αλλαγή του mulitplier για 200-300 mhz. 1) με 200-300 δεν κερδίζεις σχεδόν τίποτα σε επιδόσεις. 2) Έχω στήσει πάνω από 10 συστήματα με fx από τότε που βγήκαν. Ούτε ένα δεν τσούλησε σωστά χωρίς ψάξιμο, σωστή ψύξη και psu, και να σκεφτείς ότι δεν είχαν όλα oc (ήταν 1 με ένα 9370 που μας έβγαλε την πίστη να παίξει μαμά). Άρα ή εγώ είμαι πολύ γκαντέμης ή κάτι δεν μας λες καλά για τα pc των γνωστών και φίλων. Ξεκινησα για 200-300mhz στον 8350 με την true spirit 140bw ψυκτρα, τιποτα εκανε fail σε ολα τα stress test, δοκιμασα ξανα με h100i τιποτα και παλι ουτε 200mhz πανω και δοκιμασα τα παντα απο settings στο bios.. Κακο chip/μητρικη?? κατι τετοιο ηταν οκ δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες. Τον i7 τον ενεβασα 4.6 stable για πλακα με 1.2v οποτε μη λεμε οτι θελουμε για ευκολα OC, εμενα stock επαιζε μονο ο 8350. 1
music_lover Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Η ανωτεροτητα των cpu της intel υπαρχει μονο στις single core εφαρμογες η και στις multicore?
dimitrisOP Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Η ανωτεροτητα των cpu της intel υπαρχει μονο στις single core εφαρμογες η και στις multicore? παντου
hackerW32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 και παντα. Ξεκινησα για 200-300mhz στον 8350 με την true spirit 140bw ψυκτρα, τιποτα εκανε fail σε ολα τα stress test, δοκιμασα ξανα με h100i τιποτα και παλι ουτε 200mhz πανω και δοκιμασα τα παντα απο settings στο bios.. Κακο chip/μητρικη?? κατι τετοιο ηταν οκ δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες. Τον i7 τον ενεβασα 4.6 stable για πλακα με 1.2v οποτε μη λεμε οτι θελουμε για ευκολα OC, εμενα stock επαιζε μονο ο 8350. ασχετο με το θεμα αλλα πρεπει να τον κοιταξουμε απο την αρχη τον fx σου. εγω πχ για να παω απο 4.4 στα 4.5 τον 6300 πρεπει να τον παω απο 1.4v κοντα στα 1.5, αλλιως εχει θεματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα