artshadows Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 ταινιες , youtube, popcorn ,total war ,dragon age ,nfs,facry, ενωμενο σε 1080p 3d projector
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Και οι 2 θα σε περιορίσουν σε διαφορετικά παιχνίδια.Προσωπικά θα πήγαινα στον i3 για το upgrade path που δίνει. 1
TheELF Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Αυτα τα παιχνιδια ειναι για μικρους επεξεργαστες :) Να'σαι καλα φιλε μου , ευτυχως εκτιθεσε απο μονος σου... Τωρα βαλε κανα bench σε 800*600 και θα υποκλιθουμε... Όταν ο g3258 σε stock συχνότητες βγάζει 60-65 fps avarage(το λέει η ίδια σελίδα που έβαλες εσύ) τι το λες το παιχνίδι δηλαδή, για βαρβάτους επεξεργαστές; Να'σαι καλά φίλε μου, ευτυχώς εσύ είσαι που εκτίθεσαι από μόνος σου. Έτσι για να παραμείνουμε και πολιτισμένοι.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Για τις δουλειές που θες ένας i3 θα έφτανε και θα περίσσευε. 2
Orgios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Αφου δεν εχεις ασχοληθει καν και δεν ξερεις τι κοιταζει ο κοσμος γιατι καθεσαι και σχολιαζεις μου εξηγεις??Οι περισσοτερες περιπτωσεις ατομων που κοιταζουν gaming Pc το λενε ξεκαθαρα οτι με Oc δεν θα ασχοληθουν,γιαυτο και λεμε για 4460. Κατα τα αλλα μαρει που εγραφες οτι δεν θα ξανασχολιασεις αλλα ...... Δεν έχεις ιδεα φίλε μου πόσους υπολογιστες έχω στήσει και για πόσο κόσμο ή τι δουλεια κανω (οχι δεν δουλευω στην amd! ) και πόσα παιχνίδια έχω benchαρει ... Είναι κριμα ενω του κανει φανταστικα την δουλεια ο 8320 χωρις OC να προτείνεις τον κλειδωμενο επεξεργαστη... και οκ τωρα δεν θέλει oc , αν μετα θελήσει τι θα κανει ? θα αλλαξει τον επεξεργαστη? Καπως ετσι ξεκινησαμε ολοι και καταληξαμε με υδροψυξεις κτλ κτλ Και αν θελεις σκεψου και το αλλο , οι κονσολες πλεον φορανε amd (δεν το λεω με περηφανια ) , τι σημαινει αυτο? οτι θα γραφονται τα παιχνίδια με σκοπο να δουλευουν οι εξτρα πηρυνες και να μην κωλοβαρανε , στις κονσολες ειναι next gen οι amd (εδω γελαμε! ) . Μη κολατε τζαμπα οκ ας παρει μεταχειρισμενο 2600k , αν βρει motorola 68040 και δεν του κανει bottleneck την καρτα ας παρει αυτη ... Κουραστηκα πάω να παιξω τιποτα , οποιος θελει ακολουθει παω να παιξω Red Orchestra 2 ! ( Ναι το σηκωνει το μηχανημα μου! )
dimitrisOP Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 ποιο ειναι το κολλημα τωρα? οτι πρεπει να παρουμε fx η ι5? ο καθε ενας ας παρει οτι θελει 2
Fulgore Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν έχεις ιδεα φίλε μου πόσους υπολογιστες έχω στήσει και για πόσο κόσμο ή τι δουλεια κανω (οχι δεν δουλευω στην amd! ) και πόσα παιχνίδια έχω benchαρει ... Είναι κριμα ενω του κανει φανταστικα την δουλεια ο 8320 χωρις OC να προτείνεις τον κλειδωμενο επεξεργαστη... και οκ τωρα δεν θέλει oc , αν μετα θελήσει τι θα κανει ? θα αλλαξει τον επεξεργαστη? Καπως ετσι ξεκινησαμε ολοι και καταληξαμε με υδροψυξεις κτλ κτλ Και αν θελεις σκεψου και το αλλο , οι κονσολες πλεον φορανε amd (δεν το λεω με περηφανια ) , τι σημαινει αυτο? οτι θα γραφονται τα παιχνίδια με σκοπο να δουλευουν οι εξτρα πηρυνες και να μην κωλοβαρανε , στις κονσολες ειναι next gen οι amd (εδω γελαμε! ) . Μη κολατε τζαμπα οκ ας παρει μεταχειρισμενο 2600k , αν βρει motorola 68040 και δεν του κανει bottleneck την καρτα ας παρει αυτη ... Κουραστηκα πάω να παιξω τιποτα , οποιος θελει ακολουθει παω να παιξω Red Orchestra 2 ! ( Ναι το σηκωνει το μηχανημα μου! ) Λοιπον παμε παλι. Οταν γραφω δεν εχεις ασχοληθει και δεν ξερεις τι ζηταει ο κοσμος εννοω εδω στο Insomnia οταν ανοιγει θεμα για Pc. Επισης να σου πω οτι αν στο μελλον ο επεξεργαστης τα βρει σκουρα,οσο Oc και να κανει δεν θα αλλαξει τιποτα.Ασε που σε αυτο το μελλον ουτως ή αλλως θα χρειαστει και αναβαθμιση σε καρτα γραφικων και πιθανως να παει για Ddr4 αν εχουν γινει Mainstream. Οσο για τις κονσολες που αναφερεις που φορανε Amd,ναι εχεις δικιο γιαυτο και δεν μπορουν να τρεξουν ολα τα παιχνιδια σε 1080p(αρκετα ειναι τα παραδειγματα οπου ενα παιχνιδι να τρεχει σε 900p στο Ps4 και σε 720 στο Xbox).Γιαυτο και υπαρχουν τα Remastered παιχνιδια οπως το προσφατο DmC.Για να τους δωσουν αυτο που εμεις στα Pc εχουμε σαν δεδομενο,δηλαδη τα 1080p και 60fps. 1
artshadows Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 δηλαδη νομιζεται οτι δεν θα ειναι multicore amd optimized τα καινουρια παιχνιδια και οτι δεν θα οφεληθουν απο αυτο και multicore amd users;
music_lover Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Οχι καθοτι το 65% των χρηστων pc διαθετουν intel cpu ή nvidia gpu αρα το optimization και για αυτους ειναι δεδομενο,πελατεια γαρ.. 1
artshadows Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 τις κονσολες συγκρινε της με τις προηγουμενες κονσολες νομιζω οτι ζουμε την εποχη που το optimization της σπουδαιας και επικρατεστερης Intel βρισκει εναν αντιπαλο που εχει πιθανοτητες να τα κατΑφερει .ΑΝ τα καταφερει η amd θα κερδισει αυτη αλλα και εμεις (ανταγωνισμος = χαμηλοτερες τιμες) ,αν συνεχισει ακλονητη στο θρονο της η ιντελ τοτε δεν θα υπαρχει ανταγωνισμος οποτε οι τιμες ..... ενας καταναλωτης κατα την αποψη μου πρεπει να εχει μια ολοκληρομενη γνωμη γυρω απο το τι αγοραζει .ΔηλΑΔΗ οχι μονο πιο ειναι καλυτερο προιον αλλα ποιες ειναι οι αναγκες του , πως αξιολογητε κτλπ Υπαρχει ομως κατι που δυστηχως δεν τουν δινουμε τοση σημασια .. Αυτο ειναι η ιδια η εταιρια σαν οντοτητα με απλα λογια τι κανει αυτη η εταιρια που εχει αυτα τα αγαπημενα μας προιοντα δουλευουν παιδια εκει ? πληρωνονται η υπαληλοι; αυτοκτονουνε; ξερουμε αυτη την εταιρια διοτι την βλεπουν παντου επειδη εχει πληρωσει να προοθουνε τα προιοντα τους με αθεμητους τροπους;μολυνουν το περιβαλλον ; Αν διπλα στο σπιτι σας ειχε 2 φουρνους στον πρωτο ειχε καλο ψωμι αλλα ο φουρναρης ηταν κακος ανθρωπος και στο δευτερο ειχε μικροτερο καρβελι αλλα ο φουρναρης ηταν καλος . Που θα παιρναμε ψωμι ; ...το μπι κοντινιουντ Υ.Γ ειπα να κανω παραδειγμα με αμαξια αλλα μετα μου φανηκε κλισε 1
TheELF Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Άμα ήταν με αυτά τα κριτήρια ,θα ήμασταν όλοι με μολύβι και χαρτί αντί για Η/Υ αφού όλες οι εταιρίες τα ίδια κάνουν και το ίδιο κακές είναι.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 ξερουμε αυτη την εταιρια διοτι την βλεπουν παντου επειδη εχει πληρωσει να προοθουνε τα προιοντα τους με αθεμητους τροπους;μολυνουν το περιβαλλον ; Αν διπλα στο σπιτι σας ειχε 2 φουρνους στον πρωτο ειχε καλο ψωμι αλλα ο φουρναρης ηταν κακος ανθρωπος και στο δευτερο ειχε μικροτερο καρβελι αλλα ο φουρναρης ηταν καλος . Που θα παιρναμε ψωμι ; ...το μπι κοντινιουντ Όταν όμως προτείνουμε ψωμί να εξηγούμε και τους λόγους για τους οποίους προτείνουμε το μικρότερο.Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις και προτεραιότητες.
artshadows Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 καλα εσυ μολυβι και χαρτι ομως θα μπορουσε και αλλιως με το ιντερνετ ψαξτο λιγο δεν ειναι πολυ δυσκολο και δεν ειναι ολες η εταιριες το ιδιο .καποτε εβγαζαν η ιντελ και η ΑμΔ στο ιδιο σοκετ για σκεφτητε το !! Όταν όμως προτείνουμε ψωμί να εξηγούμε και τους λόγους για τους οποίους προτείνουμε το μικρότερο.Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις και προτεραιότητες. Ακριβως ! η ηθικη λοιπον εχει μια τιμη που αυτη μεταφραζεται σε χρημα η σε επιδοσεις . στη προκειμενη περιπτωση
SoFGR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Κουραστηκα πάω να παιξω τιποτα , οποιος θελει ακολουθει παω να παιξω Red Orchestra 2 ! ( Ναι το σηκωνει το μηχανημα μου! ) oneframethreadlag=false απο το engine.ini ( ητανε παλιοτερα στα options αλλα το βγαλανε ) μπες σε 64αρη που να τρεχει map με μπολικη βλαστηση ~ stat fps αμα μεινει σταθερα πανω απο τα 60 καρε στα choke point της hanto να μου τρυπησεις την μυτη, ουτε οι κλειδωμενοι i5 δεν τραβανε σε τετοιο σκηνικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα