Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι συζηταμε ακομα, απο την στιγμή που ο fx8350 δεν κανει bottleneck (χωρίς oc για καποιους που δεν ξερουν να διαβαζουν) σε 780 sli και 980 sli οι αποδόσεις στα παιχνίδια θα είναι ίδιες και θα καθορίζονται απο τις gpu. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε...

Επίσης για όποιον δεν ξέρει να διαβάζει, το bench είναι σε 4k και ultra,και οι κάρτες σε sli δεν είναι καν ικανές να φτάσουν κοντά στα fps που πιάνουν οι επεξεργαστές σε αυτά τα παιχνίδια μιας και αν δει κανείς είναι όλα για πολύ μικρούς επεξεργαστές.

π.χ. στο grid ακόμα και ο g3258 κλοκαρισμένος φτάνει τα 60 με 90fps,είναι δηλαδή ξεκάθαρο ότι οι vga ρίχνουν μπουκάλι στους επεξεργαστές. 

http://www.tweaktown.com/articles/6526/intel-pentium-g3258-haswell-20th-anniversary-cpu-gaming-performance/index8.html

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κυριλέ οι i5 4440/4460 αλλά νομίζω πάλι είναι κοροϊδία ~200€ και να μην είναι ξεκλείδωτος ενα ~160€ θα πρέπε να χουν αυτοί κακά τα ψέματα. Από εκεί και κάτω στο vfm που λέμε μόνο 8320/6300 από amd θα λέγα και αυστηρά. Ο i3 πάλι στέκεται καλά το μόνο θέμα είναι ότι δεν παύει να 'ναι dual-core chip με HT (απορώ γιατί εν' έτη 14~15 ακόμα κυκλοφορούν dual core σε τέτοιες τιμές). Με το DX12 πάντως θα μαζέψουν διαφορά οι amd cpu's απο τους αντίστοιχους ιντελ σε κάποια games επειδή είναι low-level api. Όσο για τον fx-9590 εδώ ταιριάζει γάντι ο όρος *DR* (Diminishing Returns) χώνεις παραπάνω λεφτά και παίρνεις όλο και λιγότερες επιδόσεις, κατ' εμέ μέχρι FX8320 δεν λέει κάτι άλλο μετά. 

http://www.skroutz.gr/s/3765361/Intel-Core-i5-4440-Box.html Δες εξελιξη τιμης :)

Δημοσ.

Γιατί σίγουρα οτιδήποτε διπύρηνο εν έτη 2015 σε κάποιο game θα τα βρει σκούρα ή δεν θα το παίζει καν.

Σαν το

dragon age

ή το 

far cry 4;

Το ότι κάνουν κάκιστα port δεν σημαίνει ότι φταίνε οι διπύρηνοι. 

Δημοσ.

Επίσης για όποιον δεν ξέρει να διαβάζει, το bench είναι σε 4k και ultra,και οι κάρτες σε sli δεν είναι καν ικανές να φτάσουν κοντά στα fps που πιάνουν οι επεξεργαστές σε αυτά τα παιχνίδια μιας και αν δει κανείς είναι όλα για πολύ μικρούς επεξεργαστές.

Αυτα τα παιχνιδια ειναι για μικρους επεξεργαστες :) :) :) Να'σαι καλα φιλε μου , ευτυχως εκτιθεσε απο μονος σου... Τωρα βαλε κανα bench σε 800*600 και θα υποκλιθουμε...

Με την δικη σας λογικη οποιος έχει 4930 καλύτερα να τους πετάξει να παρει 4770κ (θα κερδίσει 5-6 frames) ή ακόμα καλύτερα τον θεικο 4460!!!

Edit: Σοβαρα τωρα , υπάρχουν κακογραμμενα παιχνίδια και καλογραμμενα , παιχνίδια που εκμεταλευονται όσους πυρηνες έχεις και άλλα που κουραζουν μόνο τους 2 , το Total war 2 πχ που τρεχει πολυ καλυτερα σε intel είναι τρανταχτό παραδειγμα κακογραμμενου παιχνιδιου ! Και ήταν έτσι απο το launch του και ακομα είναι ! (ακομα και για intel δεδομενα!

Επαναλαμβάνω ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ειναι καλοι! ο 2600κ για μενα ειναι αγαπημενος μου πχ ολοι οι υπολοιποι μετα απο αυτον ήταν μόνο κατα ένα πολυ μικρό ποσοστο καλυτεροι του . Αφηστε τον κόσμο να διαλεξει οτι θέλει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μόνο ο intel !! Απο την στιγμή που καποιος μπορεί να παιξει εξισου καλα με 8320 και 4930 ΠΕΙΤΕ πολιτισμενα την αποψη σας και αφηστε τους να αποφασισουν! Όχι λεει fx8320 γιατι φοβερος ο 4460 , πλακα μου κάνετε ? 2015 έχουμε 800 επεξεργαστες υπαρχουν κλειδωμένο θα παρει??? όχι ρε φιλε παρε 2600κ 4770 μεταχειρισμενο ΟΧΙ 4460 ...

Τζαμπα με τσατιζετε trolls united ημαρτον...

• Like 4
Δημοσ.

Ποιος είναι καλύτερος ; Κανένας από αυτούς, με λίγα παραπάνω χρήματα i5 4440 με την στοκ ψύκτρα του. Από το να πάρεις fx με ψύκτρα ας πούμε μια evo. Σαφώς καλύτερη επιλογή ένας i5, καθώς καλύπτει όλα τα γούστα, από απλή χρήση μέχρι gaming.

ο ι5 4440 κανει 40+ευρω παραπανω οποτε αλλη κατηγορια.

απο τους 3 που ειπαμε ποιος ειναι καλυτερος  ;ο http://www.skroutz.gr/s/2316437/Intel-Core-i5-3330-Box.htmlπου κανει 166€  το αξιζει το 20+παραπανω  απο τον fx 8320e ; παρακαλω.

Δημοσ.

Αυτα τα παιχνιδια ειναι για μικρους επεξεργαστες :) :) :) Να'σαι καλα φιλε μου , ευτυχως εκτιθεσε απο μονος σου... Τωρα βαλε κανα bench σε 800*600 και θα υποκλιθουμε...

Με την δικη σας λογικη οποιος έχει 4930 καλύτερα να τους πετάξει να παρει 4770κ (θα κερδίσει 5-6 frames) ή ακόμα καλύτερα τον θεικο 4460!!!

Βασικα οσο και αν γελας αυτο ακριβως εγινε,κυριως με τους i7 3930k. Πηγανε τα σκασανε τα χρηματα μπας και στο μελλον αξιοποιηθουν οι παραπανω πυρηνες(κατι σαν αυτα που εν μερη λες και εσυ για τους 8 του 8350)αλλα το μονο που βλεπανε ειναι να χανουν στα παιχνιδια απο τους φθηνοτερους i7. Στην περιπτωση του 4930κ οσοι τον αγορασανε εν μερη κλαινε τα λεφτα τους λογω των νεων 6πυρηνων οι οποιοι ομως μπορουν να παρουν και DDR 4.

Κοινως απο παλια καποιοι πηγαινανε με αυτη την νοοτροπια του Futureproof λογω πυρηνων αλλα φυσικα μεχρι και σημερα δεν εχουν δικαιωθει(μιλωντας για παιχνιδια παντα).

• Like 1
Δημοσ.

ο ι5 4440 κανει 40+ευρω παραπανω οποτε αλλη κατηγορια.

απο τους 3 που ειπαμε ποιος ειναι καλυτερος  ;ο http://www.skroutz.gr/s/2316437/Intel-Core-i5-3330-Box.htmlπου κανει 166€  το αξιζει το 20+παραπανω  απο τον fx 8320e ; παρακαλω.

με 19 ευρω παραπανω παιρνεις ι5  44 οποτε ουτε και αυτο που λες στεκει. Δεν υπαρχει λογος να παρει παλια τεχνολογια σε αυτα τα λεφτα. Βρισκεις φθηνοτερα παλια εξαρτηματα στα μεταχειρισμενα.

Δημοσ.

Για παιχνίδια i5, αν σε ενδιαφέρει κάτι πιο βαρύ πας 8320e. Ωστόσο, δεν έχω κανέναν από τους δύο για να εκφέρω γνώμη ;).  Αυτά από εμένα για τους επεξεργαστές που παραθέτεις. Ωστόσο, θα προτιμούσα τον i5 4440 και όχι κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Edit: Σοβαρα τωρα , υπάρχουν κακογραμμενα παιχνίδια και καλογραμμενα , παιχνίδια που εκμεταλευονται όσους πυρηνες έχεις και άλλα που κουραζουν μόνο τους 2 , το Total war 2 πχ που τρεχει πολυ καλυτερα σε intel είναι τρανταχτό παραδειγμα κακογραμμενου παιχνιδιου ! Και ήταν έτσι απο το launch του και ακομα είναι ! (ακομα και για intel δεδομενα!

Επαναλαμβάνω ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ειναι καλοι! ο 2600κ για μενα ειναι αγαπημενος μου πχ ολοι οι υπολοιποι μετα απο αυτον ήταν μόνο κατα ένα πολυ μικρό ποσοστο καλυτεροι του . Αφηστε τον κόσμο να διαλεξει οτι θέλει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μόνο ο intel !! Απο την στιγμή που καποιος μπορεί να παιξει εξισου καλα με 8320 και 4930 ΠΕΙΤΕ πολιτισμενα την αποψη σας και αφηστε τους να αποφασισουν! Όχι λεει fx8320 γιατι φοβερος ο 4460 , πλακα μου κάνετε ? 2015 έχουμε 800 επεξεργαστες υπαρχουν κλειδωμένο θα παρει??? όχι ρε φιλε παρε 2600κ 4770 μεταχειρισμενο ΟΧΙ 4460 ...

Τζαμπα με τσατιζετε trolls united ημαρτον...

Αφου δεν εχεις ασχοληθει καν και δεν ξερεις τι κοιταζει ο κοσμος γιατι καθεσαι και σχολιαζεις μου εξηγεις??Οι περισσοτερες περιπτωσεις ατομων που κοιταζουν gaming Pc το λενε ξεκαθαρα οτι με Oc δεν θα ασχοληθουν,γιαυτο και λεμε για 4460. Κατα τα αλλα μαρει που εγραφες οτι δεν θα ξανασχολιασεις αλλα ......

Δημοσ.

με 19 ευρω παραπανω παιρνεις ι5  44 οποτε ουτε και αυτο που λες στεκει. Δεν υπαρχει λογος να παρει παλια τεχνολογια σε αυτα τα λεφτα. Βρισκεις φθηνοτερα παλια εξαρτηματα στα μεταχειρισμενα.

http://www.kapacom.gr/computer-parts/cpu/intel-core-i5-4440-3.10-ghz-6m-bx80646i54440.html185€ οποτε  ξαναρωτω ποιον απο τους 3 που αναφερθηκα και αν αξιζει το +20 για ι5 3330  διοτι το + 40 νομιζω οτι λετε οτι αξιζει

Δημοσ.

ναι σκεφτομαι μια αναβαθμιση διοτι τωρα ειμαι με τον 955 και  σκεφτομαι τι να κανω? δεν  ηθελα να ανοιξω και θεμα απλα το μπατζετ ειναι περιορισμενο και αναρωτιωμουν 8320ε vs i3 4440  η +20 και ι5 3330 αλλα 40 + δυσκολευομαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...