alldaynews Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μα δεν ανέφερα στο ποστ που έχεις παραθέση τίποτα για overclock 1
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Το πρωτο Post το ανεφερα διοτι πολυ απλα αυτο ηταν το πρωτο που εγραψες σε αυτο το θεμα Αλλωστε και εσυ εισαι περιπτωση που με τα χρηματα που εχεις ριξει στον Amd για Benchmark λογους επαιρνες ανετα i5 4690k ή I7 4790k,και ο 8370 ηταν καθαρα προσωπικη επιλογη που ειναι απολυτως αποδεκτο και σεβαστο. 1
SoFGR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 εδω δεν ξερει ουτε με ποιο cvar βλεπει τα fps του στο titanfail http://www.thelab.gr/topic/140940-%CE%B5%CF%87%CF%89-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B7-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1/page-2?do=findComment&comment=2122911 μην ασχολεισαι καν
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ναι βεβαια η κουβεντα εδω γινεται γυρω απο το gaming και οχι γυρω απο το Overclocking/benchmarking,αφου οπως βλεπεις παραπανω μιλαμε κυριως για τον κλειδωμενο i5 4460. Θα συμφωνησω. Για να πετυχει κανεις αυτο που πετυχε ο φιλος alldaynews, θελει πολλα πραγματα. Καταρχας φαρδος τρανο για να πετυχεις σε καλο τσιπ. Καλο κουτι με ερφλοου, καλη μητρικη, καλη ψυξη, ακομα και καλη παστα που λεει ο λογος. Αυτα ολα ειναι 1¨ κοστος, και 2¨ κατι που ο απλος gamer δεν εχει σκοπο η τη δυνατοτητα να κανει. Οποτε σε γενικες γραμμες ο 4460 προτεινεται, απο εκει και περα για λιγο πιο ψαγμενους υπαρχει και ο 4690κ, ακριβοτερος απο 4460 (στην ιδια περιπου τιμη με 8370? λολ) αλλα μελλοντικα αν και οποτε το θελησει κανεις μπορει να κανει και ενα οβερκλοκ στις δυνατοτητες που του δινουν το κουτι, η μητρικη, η ψυξη, και οι γνωσεις του. Ας ριξει η amd τις τιμες στα 120 για 8320, 130 για 8350, 140 για 8370 και τοτε θα τα λεμε αλλιως τα πραγματα και θα προτεινουμε τους συγκεκριμενους fx σε συγκεκρικεμα μπατζετ και θα αξιζουν κιολας. Παντως για τον 9590 παλι τα ιδια θα λεμε σιγουρα^^ 1
alldaynews Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 εδω δεν ξερει ουτε με ποιο cvar βλεπει τα fps του στο titanfail http://www.thelab.gr/topic/140940-%CE%B5%CF%87%CF%89-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B7-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1/page-2?do=findComment&comment=2122911 μην ασχολεισαι καν Ξερόλας σαν και σένα δεν είμαι οπότε ρωτάω να μαθαίνω 6
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ξερόλας σαν και σένα δεν είμαι οπότε ρωτάω να μαθαίνω Ασχετο αλλα στο παραπανω Link που διαβασα,σου απαντησανε τελικα για αυτο που ρωταγες ή η κουβεντα εφυγε παλι στο Oc? Το παραπανω ειναι οντως αληθεια ,αν και καποιες φορες η απαντηση ειναι τοσο προφανης που και στο google να το γραψεις ολο και κατι σχετικο θα σου βγαλει
alldaynews Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ναι έβγαλα άκρη Το overclock πάντως σκοτώνει την τσέπη 1
dimitrisOP Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 16 core http://www.skroutz.gr/s/5297649/AMD-Opteron-6380.html
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Πω πω πυρήνες, τώρα που έγινε όλη η θάλασσα γιαούρτι δεν έχουμε κουτάλια . Μακάρι να ξαναδούμε ανταγωνισμό από την amd, έχει εκλείψει από έποχες athlon 64. Έχει καλούς επεξεργαστές η amd, αλλά αυτό το κάτι παραπάνω το προσφέρει δυστυχώς ή ευτυχώς η intel .
koolisk6 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Αρχοντας ο TS,ξεκιναει θεμα καρατρολλια κ εχει φτασει 15 σελιδες.... nikoskon να το κοιταξεις κ επαγγελματικα μπορεις να βγαλεις κ χρηματα απο καποια sites....
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Αρχοντας ο TS,ξεκιναει θεμα καρατρολλια κ εχει φτασει 15 σελιδες.... nikoskon να το κοιταξεις κ επαγγελματικα μπορεις να βγαλεις κ χρηματα απο καποια sites.... Οχι ρε γιατι το λες αυτο Μηπως επειδη εχει ανοιξει 6 θεματα για ενα gaming Pc που θελει να παρει οταν υπαρχει 1 για να ρωτησει τα παντα? 1
alldaynews Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ασχετο αλλα στο παραπανω Link που διαβασα,σου απαντησανε τελικα για αυτο που ρωταγες ή η κουβεντα εφυγε παλι στο Oc? Το παραπανω ειναι οντως αληθεια ,αν και καποιες φορες η απαντηση ειναι τοσο προφανης που και στο google να το γραψεις ολο και κατι σχετικο θα σου βγαλει Fulgore σίγουρα είναι προφανής αλλα άλλο να ρωτήσεις σε ένα ξένο φόρουμ άλλο να ψάξεις στο ρημαδογούγλε και άλλο να ρωτήσεις Ελληνα να σου απαντήσει Ελληνικά και να δεις αν έχει κι αλλος παρόμοιο πρόβλημα.
headbanger Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Πέρα από τα άπειρα επιχειρήματα εδώ μέσα, και τα κατανοώ και τα σέβομαι, χτύπισα 8350 πριν 16 μήνες - η τιμή ήταν χώμα εδώ. λιγότερο απο 200$ καναδικά τον είχα πάρει. Δεν έχω παράπονο. έχουν περάσει οι εποχές που με ένοιαζαν τα 10 παραπάνω frames. ο αριθμός τυχαίος μην πάτε να βγάλετε από την μύγα ξύγκι. Νοσταλγική η αγορά. τα άλλα 8 μηχανήματα που έχω φοράνε ι5 3rd gen και ι7 4th gen κυρίως. μου δώσανε και ένα hasswell τώρα αλλά το έχω στην άκρη μιας και αυτό φοράει 64γβ ραμ όπως το προηγουμενο. το ζουμί είναι, ότι στο σπίτι με τον 8350 για χαλαρή χρήση και κάνα παιχνιδάκι δεν βλέπω διαφορά. τόσο τυφλός είμαι;;; όλα τα συστήματα έχουν SSD για κύριο σκληρό, τουλάχιστον 4αρα ραμ. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου φαν μπου, αλλά διαβάζοντας το θρεντ, το έχετε ξεσκίσει το θέμα, και οι πιο πολλοί από εσάς δεν έχουν καν πρόσβαση στο hardware. σε γενικές γραμμές θα πιάσουν 1 μοντελο και αυτό θα χρησιμοποιούν για τα επόμενα 2-3 χρόνια. my 2 cents. είτε γέρασα και μου φυγε η κάψα ή απλά μπούχτησα. 9
TheELF Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν έχω παράπονο. έχουν περάσει οι εποχές που με ένοιαζαν τα 10 παραπάνω frames. ο αριθμός τυχαίος μην πάτε να βγάλετε από την μύγα ξύγκι. το ζουμί είναι, ότι στο σπίτι με τον 8350 για χαλαρή χρήση και κάνα παιχνιδάκι δεν βλέπω διαφορά. τόσο τυφλός είμαι;;; Τι επιχείρημα είναι αυτό τώρα; Ζητάει κάποιος λόγο για να πάρει ή όχι κάποιον επεξεργαστή και θα του πούμε «έλα μωρέ τι και αν θα έχεις 10 (ή όσα είναι) λιγότερα fps,αφού δεν βλέπω εγώ διαφορά άρα δεν θα δει κανείς,οπότε πάρε τον ποιο αργό» ; Και πόσο μάλλον όταν κάποιος ζητάει συγκεκριμένα gaming pc και μιλάει για τον 9590,αφού με αυτά τα 250€ μπορεί να πάρει επεξεργαστή που θα του προσφέρει περισσότερα στο gaming ,είναι σχεδόν εγκληματικό να του προτείνεις να πάρει rendering cpu αντί για gaming cpu.
headbanger Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 νομίζω ελφ ότι έχασες το ποιντ. τα 10-15 θα κάνουν την διαφορά κάπου εκτός από ενα benchmark? αν γουστάρει να πάρεi AMD ας πάρει. θα μας πεις και εγκληματικό. αν διαβάσεις το ποστ μου θα δεις οτι αναφέρω οτι γνωρίζω οτι η ιντελ είχε καλύτερα μοντέλα. δεν με ένοιαξε όμως. Θεωρώ τον εαυτό μου φανατικό gamer, Και ο 8350 δεν με έχει απογοητεύσει. ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν λέω ότι θα με απογοήτευε ενας ι5 ούτε. μην χρειαστεί να εξηγώ τα αυτονόητα γιατί βλέπω πολύ δράμα για κάτι σχετικά απλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα