adtakhs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Είναι τόσο δύσκολο να γίνει αντιληπτό το γεγονός ότι οι επεξεργαστές της intel όταν κοιτάς να φτιάξεις ένα αξιοπρεπές σύστημα και έχεις το budget είναι μονόδρομος ; Η amd έχει μείνει στάσιμη εδώ και 4 χρόνια σε μια αρχιτεκτονική που κάθε πυρήνας της είναι πιο αργός και από πυρήνα core 2, καίει αρκετά και οι θερμοκρασίες που αναπτύσσει το chip είναι αρκετά μεγάλες. Δεν βρίσκω λόγο να προτιμήσει κάποιος μια στάσιμη αρχιτεκτονική, όταν μπορεί να πάει σε i5. Εγώ είμαι κάτοχος piledriver επεξεργαστή και τον επέλεξα λόγω κόστους. Για την χρήση που κάνω εγώ, φτάνει και περισσεύει. Σαφέστατα αν έδινα περισσότερα χρήματα θα επέλεγα core i5 χωρίς δεύτερη σκέψη . Σοβαρά τώρα ? ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Ποιος σου είπε πως ο πυρήνας του FX είναι ίδιας απόδοσης με C2D ? Πλάκα κανεις ? Ποιος σου είπε πως οι FX είναι θερμοί επεξεργαστές ? Ούτε καν ... Ένας I5 ανεβάζει μεγαλύτερες θερμοκρασίες φίλε και ο λόγος είναι η πυκνότητα των τρανζιστορ ανά μονάδα επιφανείας ! Κόψε τις βλακείες λοιπόν ... όταν δεν έχεις πιάσει hardware στα χέρια σου .... Αν θες να βρεις ένα μειωνέκτημα στα FX , αυτό είναι η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ τους . Σου μιλάει άτομο που έχει περάσει από όλους μπροστά .. και εχει σκάσει πολλά φράγκα για τα δήθεν και τα έτσι των C2D των C2Q των PHENOM των Ι5, των FX και και και ..... Αν θέλετε να παίξετε πάρτε κουβαδάκια ... και στην παραλία . Εδώ μέσα εκτίθεστε με αυτά που γράφετε ... Πιο αντικειμενικότητα βλέπω τελευταία στα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ VS ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ παρά εδώ μέσα .... Ελεος ... 7
cabdik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Σοβαρά τώρα ? ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Ποιος σου είπε πως ο πυρήνας του FX είναι ίδιας απόδοσης με C2D ? Πλάκα κανεις ? Ποιος σου είπε πως οι FX είναι θερμοί επεξεργαστές ? Ούτε καν ... Ένας I5 ανεβάζει μεγαλύτερες θερμοκρασίες φίλε και ο λόγος είναι η πυκνότητα των τρανζιστορ ανά μονάδα επιφανείας ! Κόψε τις βλακείες λοιπόν ... όταν δεν έχεις πιάσει hardware στα χέρια σου .... Σου μιλάει άτομο που έχει περάσει από όλους μπροστά .. και εχει σκάσει πολλά φράγκα για τα δήθεν και τα έτσι των C2D των C2Q των PHENOM των Ι5, των FX και και και ..... Αν θέλετε να παίξετε πάρτε κουβαδάκια ... και στην παραλία . Εδώ μέσα εκτίθεστε με αυτά που γράφετε ... ηρεμαααα....!!!! δεν υπαρχει λογος να αρπαζεσαι..! ο καθενας εχει μια αποψη και την εκθετει (και φυσικα, μαζι με την αποψη, εκτιθεται και ο ιδιος..!)... 5
rfc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ηρεμηστε και πεςτε μου τι cpu να βαλω εγω τελικα......... που γουσταρω και πυρηνες.........!!! 1
dimitrisOP Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ηρεμηστε και πεςτε μου τι cpu να βαλω εγω τελικα......... που γουσταρω και πυρηνες.........!!! MIPS64 1
cabdik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 ρε rfc, οποιον και να βαλεις, την δουλεια σου θα την κανεις. τωρα...., αν ο ενας ειναι καλυτερος σε gaming, και ο αλλος καλυτερος σε Multitasking-multithread, εσυ θα κανεις την τελικη επιλογη..! εχουν γραφτει σελιδες επι σελιδων, πια....!! κατανταει πολυ κουραστικο πλεον, να λεμε τα ιδια και τα ιδια..!! 1
TRILOBYTER Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 ΛΟΛ τι γινεται εδω μεσα, κατσε να αρπαξω ποπ κορν. 4
cabdik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 ΛΟΛ τι γινεται εδω μεσα, κατσε να αρπαξω ποπ κορν. φτιαξε και για μενα μια σακκουλα...!!!!
music_lover Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Περα απο το οτι λεει ο καθενας,υπαρχουν δεκαδες σοβαρα sites που εχουν τεσταρει καθε επεξεργαστη και εχουν βγαλει τα συμπερασματα τους,ενα απο αυτα ειναι οτι για gaming υπερτερουν οι επεξεργαστες της intel,τελεια,παυλα 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Adtakhs αυτά που είπα τα ανέφερα ως αναπαραγωγή από οτιδήποτε σχετικό έχω ακούσει και έχω διαβάσει. Τώρα αν εσύ έχεις βγάλει διαφορετικά συμπεράσματα δεκτά, γιατί πολύ απλά δεν είμαι κάτοχος των cpu που αναφέρεις. Έναν a8 richland έχω τον οποίο τρέχω στα 4.4 με cnps5x performa και μάξιμουμ θερμοκρασία τους 48 βαθμούς σε load. Θαυμάζω το γεγονός ότι πέρασαν από τα χέρια σου όλοι αυτοί οι cpu και έχεις εμπειρίες και γνώσεις για αυτούς. Ωστόσο, τον λόγο μου δεν τον παίρνω πίσω, είναι η απόψή μου πάνω στο θέμα, όποιος θέλει συμφωνεί, όποιος θέλει διαφωνεί . 3
koolisk6 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ηρεμηστε και πεςτε μου τι cpu να βαλω εγω τελικα......... που γουσταρω και πυρηνες.........!!! το συζητας ακομα ρε φιλε?εισαι σοβαρος? FX-9590 δαγκωτο, 8 πυρηνες απο 5ghz= 40 ghz cpu θα εχεις δε παιζει κατι καλυτερο στην αγορα..... 7
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 το συζητας ακομα ρε φιλε?εισαι σοβαρος? FX-9590 δαγκωτο, 8 πυρηνες απο 5ghz= 40 ghz cpu θα εχεις δε παιζει κατι καλυτερο στην αγορα..... Σαν τον best και εσύ που πρόσθετε τους δύο τετραπύρηνους στα 4.8 και έκανε έναν τετραπυρηνο στα 9.6. Ρε ναρκωτικά παίρνετε εδώ μέσα? Θα το δει κανένας εδώ, θα αγοράσει και μετά θα πει: "ε τους μακάκες στο ινσόμνια, μακακίες λένε"... Να δεχτώ ότι ο FX τα πάει καλυτερα όταν τρέχουν όλα τα threads του, ΕΣΤΩ, αλλά να προσθέτουμε τους πυρήνες επί τα gigaheartz είναι εξωφρενικο! 8*5=40 Με τον ίδιο τρόπο η GPU μου είναι ισοδύναμη με έναν πυρήνα 448*1.6=716.8ghz μακάρι αλλά δεν... (Σε GPGPU πάντα) Η ναρκωτικά παίρνεις, ή μας τρολλάρεις, ή απλά έχεις άγνοια και κάτσε άκου 2 κουβέντες πριν αρχίζεις τα flame wars και γινεσαι απόλυτος! Φιλικά στο λέω γιατί εκτίθεσαι παλικάρι (Aν τρόλαρες, ζητάω συγνώμη, είσαι πειστικός πάντως ) 3
ADHD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ετσι ακριβως ειναι εχει 8 ΠΥΡΗΝΕΣ x 5GHZ απλη πραξη ειναι καντη και δες ποσο ανωτερος ειναι ο AMD, αντε θα μας τρελανετε εδω μεσα.. Καθονται τα trolls και προτεινουν intel 4 πυρηνους τη στιγμη που ο ανταγωνισμος εχει παει ηδη στους 8 ΠΥΡΗΝΕΣ, ελεος πια.. 3
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ετσι ακριβως ειναι εχει 8 ΠΥΡΗΝΕΣ x 5GHZ απλη πραξη ειναι καντη και δες ποσο ανωτερος ειναι ο AMD, αντε θα μας τρελανετε εδω μεσα.. Καθονται τα trolls και προτεινουν intel 4 πυρηνους τη στιγμη που ο ανταγωνισμος εχει παει ηδη στους 8 ΠΥΡΗΝΕΣ, ελεος πια.. Α εσύ μιλάς σοβαρά τουλάχιστον! Μπορώ να σε κράξω ελεύθερα! Μια συμβουλή, μην τα λες αυτά παραέξω, δεν θα σε ακούει κανένας μετά Α και κάτι άλλο, πως ένα penium D 945 στα 3.4ghz 2 cores ήταν πιο αργός απο τον e6300 στα 1.86ghz 2 cores? Σκέψου αυτό μια στιγμή και έλα να μου απαντήσεις Δες το IPC performance http://en.wikipedia.org/wiki/Instructions_per_cycle και τα ξαναλέμε, flame war το καταλήξατε... Αλλιώς εξήγησε γιατί το Intel burn test μου δίνει γύρω στα 52gflops στα 4GHZ ενώ σε FX στα 5GHZ έχω δει 50... (κάποιοι λένε ότι βγάζει 100 αλλά αναλογικά θα έπρεπε να βγάζει 120+)
spgkolem Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Sheogorath νομιζω τρολαρουν.Γενικα εχει ξεχειλωσει χωρις λογο το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα