Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να στήσω ένα gaming pc.

Από πλευράς επιδόσεων γιατί να μην προτιμήσει κανείς τον εν λόγω επεξεργαστή;

Sent from my iPhone

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατί με τα ίδια χρήματα παίρνεις κάτι καλύτερο ή με λιγότερα παίρνεις κάτι ίδιο ακόμη και από την ίδια εταιρία. Ας μη καταλήξει όμως αλλο ένα θεμα ως vs.

Δημοσ.

Γιατί χρειάζεται συγκεκριμένες μητρικές για να παίξει σωστα(μιας και απαιτεί τουλάχιστον 1.5 βολτ)

δευτερον χρειάζεται τρομερό σύστημα ψύξης

τρίτον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ η αγορά του καθώς αγοράζεις εναν 8350/8370/8320 και τον κλοκάρεις στα ρολόγια του 9590.

Και λιγότερη κατανάλωση θα έχεις,και θερμοκρασίες και θα έχεις πληρώσει λιγότερα χρήματα για το ίδιο αποτέλεσμα.

• Like 12
Δημοσ.

Στο δια ταύτα. <br> Σε συγκριτικά τον συγκρίνουν με τους 4770Κ/4790Κ οι οποίοι είναι 100€ ακριβότεροι. <br><br> Το o/c δεν με ενδιαφέρει ως άθλημα. <br><br> Οπότε τι επιλογές έχουμε;<br><br> <CALayer: 0x14783930>

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα τωρα αυτος ειναι σοβαρος τιτλος θεματος???Δηλαδη ποσες φορες εχουμε πει τα υπερ που εχουν οι I5 εστω και οι κλειδωμενοι??

• Like 2
Δημοσ.

<p>Συγνωμη αλλα τωρα αυτος ειναι σοβαρος τιτλος θεματος???Δηλαδη ποσες φορες εχουμε πει τα υπερ που εχουν οι I5 εστω και οι κλειδωμενοι??</p>

Δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις και χαλάσεις το κλίμα της συζήτησης. :)

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις και χαλάσεις το κλίμα της συζήτησης. :)

Sent from my iPhone

Ακριβως κατω απο το Post σου υπηρχε ηδη παρομοιο αυτο εννοουσα http://www.insomnia.gr/topic/561040-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CE%B97-4770%CE%BA-%CE%B7-amd-cpu-fx-9590/

Υπαρχει μεχρι και ειδικο θεμα για προτασεις για gaming http://www.insomnia.gr/topic/522368-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming/page-80

• Like 4
Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος να αγορασει καποιος τον 9590, πραγματικα η amd ηθελε απλα να εντυπωσιασει τους ασχετους με αυτη τη κινηση. Στο youtube και σε καποια φορουμ εχω δει ατομα να φτιαχνουν συστηματα 1500 ευρω με αυτον τον επεξεργαστη και νομιζουν οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη. 8 cores 5ghz wow bro.

Με το να παρει κανεις εναν ι5 ειτε κλειδωμενο ειτε οχι. Η εναν 8320 κερδιζει οχι μονο σε χρηματα αλλα και σε επιδοσεις, μιας και μπορεις να φτιαξεις ενα καλυτερο συστημα και να επενδυσεις τα εξτρα χρηματα σε καλυτερα parts, οπως καλο η μεγαλο SSD η ενα πολυ καλο τροφοδοτικο η μια καλυτερη καρτα γραφικων.

• Like 1
Δημοσ.

η θα παρεις 6300/8320 και θα κανεις oc ή πας σε κλειδωμένο i5 καπου στα 200 ευρω

οι fx ειναι για oc

οτι ειπε και ο nt1g με λιγα λογια

• Like 2
Δημοσ.

δεν θα μετατρεψουμε παλι intel vs amd αλλα ορισμενοι εδω μεσα το εχετε παρακανει με το να προσπαθειτε να τους βγαλετε αναξιοπιστους,ψηστιερες,ψευτοπυρηνες και δεν ξερω τι αλλο εχω διαβασει....μια χαρα ειναι και οι FX . απλα οι 9590 δεν αξιζουν για τους λογους που ανεφερε ο χρηστος

• Like 6
Δημοσ.

αν δεν το βιάζεσαι θα σου έλεγα να περιμένεις τις νέες κάρτες της amd να δούμε που θα κινηθούν οι τιμές.

Προσωπικά θα έβαζα 8370 πλέον είναι καλύτερα κομμάτια απο τους 8350 σε θέμα κλοκαρίσματος.

Απο την άλλη αν πήγαινα για επεξεργαστή στα λεφτά του 8370 θα έβαζα εναν i5 για καλύτερες επιδόσεις.

• Like 4
Δημοσ.

Δηλαδή ένα τέτοιο setup θα είναι ΟΚ για gaming και 1:1 η CPU με την GPU;

AMD FX-8350

MOBO 990

DDR3 16GB

R9-290X

Βάζεις αυτά και είσαι κομπλέ https://www.skroutz.gr/s/4343503/Asrock-Fatal1ty-990FX-Killer.html

https://www.skroutz.gr/s/4383826/Sapphire-Radeon-R9-290X-4GB-Tri-X-OC-UEFI-11226-00-40G.html

Βγαίνει παραπάνω αλλά αξίζει.

Στην τελική όμως περίμενε λίγο ακόμη για τα νέα μοντέλα της amd.

Δημοσ.

για αυτό :

220w tdp

240 ευρό περίπου...

mobo της προκοπής 

cooler της προκοπής

αν και μου αρέσει η amd μόνο για το οτι κάνω την "δουλειά μου" φθηνά, αλλα  σε αυτό το budget ι5 και μου περισσεύουν..

υ/γ fanboy θα γε'ινω μόνο αν μου στέλνουν στην κούτρα cpu.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...