Προς το περιεχόμενο

Kill Bill Volume 1

topdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

pragmati egrapse o tarantino kairos itane eixa varethi ton kathe asheto na perni mia kamera kai na to pezi skinothetis,to ti lakamies ehi peski sto cinema ton teleutaio hrono den legetai!

MPRAVO IPARHI ELPIDA IPARHOUN AKOMA TENIES!

Δημοσ.

Korifaia tainia alla poly mikri se diarkeia.Den prolavaineis na zestaneis to ka8isma.

Asxeto,gia osous eidan friends simera,

otan htan oi 4 mesa sto peripoliko epekse to kommati pou eixe sto kill bill opote evlepe h gynaiakara,h 8ea,h uma kapoion apo to skiniko tou gamou pou thn sapisane...........

Symptwsh mallon ee?

Δημοσ.

Να πω την αμαρτία μου, με άφησε παγερά αδιάφορο εώς απογοητευμένο.

Περίμενα πολύ περισσότερα. Δεν λέω ότι ήταν και για τα σκουπίδια, αλλά μάλλον μέτρια.

Όντως η Uma δεν πολυπείθει (άσε που ξενέρωσα άγρια με την πάρτη της μόλις είδα τα απαίσια δάκτυλα των ποδιών της), σεναριακά δεν υπάρχει κάποιο έστω μικρό εύρημα, οι διάλογοι είναι λες και πήγα εγώ να γράψω στο στυλ του Tarantino. Εντελώς ανέμπνευστοι. Ειδικά από τους διαλόγους, αυτό που μου έμεινε είναι ότι η γυναίκες χρησιμοποιούν το b1tch σε κάθε πρότασή τους και η άνιση σύγκριση της κολοκυθιάς για το τσάι με τον διάλογο για τα Macdonalds στο Pulp Fiction.

Δεν μπορώ να πω ότι περιμένω με αγωνία για το 2ο, μάλλον το αντίθετο.

Αν συνεχισει έτσι, δεν το γυρνάει στα manga που φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά;

Δημοσ.

(άσε που ξενέρωσα άγρια με την πάρτη της μόλις είδα τα απαίσια δάκτυλα των ποδιών της

τελείως off topic αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ: Ποιάς τα δάκτυλα σου αρέσουν;

Δημοσ.

KWSN: To exoume xanapei alla kai o idios o Tarantino to exei paradextei,oti den ton enoiazan oi dialogoi giati ithele na apodeixei oti mporei APLA na skinothetei ,kathws polloi ton katigorousan oti eprepe na meinei sto syggrafiliki kai oi tainies tou exoun ginei epoityxia logo mono tou senariou

Δημοσ.

(άσε που ξενέρωσα άγρια με την πάρτη της μόλις είδα τα απαίσια δάκτυλα των ποδιών της

τελείως off topic αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ: Ποιάς τα δάκτυλα σου αρέσουν;

Όχι, δεν κοιτάζω τις γυναίκες στα δάκτυλα των ποδιών, αλλά της Uma είναι παραμορφωμένα από τα στενά παπούτσια...

Δημοσ.
KWSN: To exoume xanapei alla kai o idios o Tarantino to exei paradextei,oti den ton enoiazan oi dialogoi giati ithele na apodeixei oti mporei APLA na skinothetei ,kathws polloi ton katigorousan oti eprepe na meinei sto syggrafiliki kai oi tainies tou exoun ginei epoityxia logo mono tou senariou

Και δηλαδή εγώ πρέπει να υποστώ έναν οργασμό σκηνοθεσίας άνευ περιεχομένου και να μου αρέσει κιόλας επειδή είναι του Tarantino;

Άσε που δεν εντυπωσιάστηκα από την σκηνοθεσία...

Δημοσ.

I tainia einai katapliktiki tin eida simera kai akoma den mporo na synel8o!Epitelous kati dynato kalo einai na min anaferetai osoi tin exoun dei tin texnotropia

i kalytera tin trela tou Tarantino giati paromia den exoume xanadei.

Ante na doume to deutero...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

an kseris na blepeis teneies eine poly kalh.an eise apo tous kompleksikous pou den exoun xioumop h otan blepoun ena kefalh na kobete lene a mlkia eine den aksizi me thn 1h...tote den sou aresei

apla ta pramata

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...