Προς το περιεχόμενο

VGA cable connector

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα μαυρο χοντρο 20m vga καλωδιο χαλασε στη μια ακρη.

20150301_180558_resized.png

Αγορασα ενα βυσμα vga connector male.

Για να το φτιαξω που ακριβως μπαινουν τα βυσματα ?

Διοτι ο καθε κατασκευαστης παει και βαζει την γειωση οπου του κανει κεφι  :mad:

Κοιταξα λιγο στο ιντερνετ αλλα δεν βρεικα τi χρωματα εχουν οι σταθεροποιητες (εσωτερικα καλωδια) καθετης και οριζοντιας εικονας.

Μπορει καποιος να μου δειξει με εικονες τα σταδια ενωσης?

Γιατι ο μονος τροπος που μου μενει, για να μην μαντευω πως ειναι ενωμενο στο αλλο βυσμα που ειναι "οκ" ειναι να το κοψω και αυτο και να βαλω και εκει νεο βυσμα, ωστε να ταιριαζουν οι ενωσεις  :-(

Δημοσ.

έχω μια εφαρμογή στο κινητό για βύσματα και καλώδια και για το vga αναφέρει το κάθε pin τι χρώμα καλώδιο πάει και τι δουλειά κάνει. Σου τράβηξα και screenshot.

post-219161-0-87785600-1425227149_thumb.png

post-219161-0-20189700-1425227156_thumb.png

Δημοσ.

Η συγκεκριμενη ποιο ειναι το λινκ της?

Απο το 9 εως 15 τι χρωματα εχουν τα καλωδια?

Εδω ειναι το καλωδιο "γυμνο"

1.png

Θα ειναι ποιο ευκολο να κοψω και την αλλη ακρη (Για να μην μαντευω ποιο ειναι ποιο) για να περασω την συνδεσμολογια ?

Δημοσ.

Δεν είναι από link αλλά από μια εφαρμογή που έχω στο κινητό. Electro droid λέγεται.

Δεν καταλαβαίνω γιατί από το 9 έως το 15 δεν έχει χρώματα.

Δημοσ.

To κοιταξα λιγο μονος μου (Δεν υπαρχουν στανταρ χρωματα για το VGA, μονο για το RGB χρωματα καλωδιου) .

Για να βρω ποιο ειναι ποιο πρεπει να περναω "λαμπακι" απο καθε καλωδιακι...

Τουλαχιστον ισως βρω ποιο ειναι ποιο και δεν χρειαστει να κοψω και την αλλη ακρη...

Δημοσ.

Το εφτιαξα προχειρα.

Του εβαλα και λιγη ταινια μεσα να μην βραχυκλωσει τιποτα (Θελει θερμικη κολα με πιστολακι)...

Ειχα αγορασει λαθος βυσμα (ηθελε κανονικα ποιο μεγαλο βυσμα VGA, που αυτα ειναι μονο μεταλλικα).

Τουλαχιστον τωρα εμαθα πως να φτιαχνω τα βοοειδο τζι εί (Ειναι αναλογικα και σε σχεσυ με τα αλογα HDMI, ειναι σαν βοδια. Τουλαχιστον στα πολλα μετρα που τα φτυνουν τα hdmi, τα vga  αντεχουν )

• Like 1
Δημοσ.

Είναι παιδεμα το vga. Δεν υπάρχουν στάνταρ χρώματα, οπότε ψάχνεις με πολυμετρο. Το ιδανικό είναι να κόψεις λίγο από το πλαστικό γύρω, για να μην ξεκλλλανε τα καλώδια. Και να πάρεις κοννεκτορα με καπάκι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...