Valiakas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Χθες στο metro μου έκλεψαν το iphone. Ενεργοποίησα το lost mode και έβαλα κωδικό και ένα μήνυμα το οποιο θα εμφανιστεί στην οθόνη του κινητού όταν το ανοίξουν που λέει να με καλέσουν στο τάδε νούμερο διότι το κινητό μου ανήκει ( με την ελπίδα ότι θα θέλουν να μου το πουλήσουν ) . Το θέμα είναι ότι αυτοί άνοιξαν το κινητό, εγω βρήκα την τοποθεσία τους και όταν πήγα στο τμήμα και τους έδωσα πλήρη διεύθυνση μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι προφανώς γιατί το κινητό μπορεί να βρίσκετε σε οποιοδήποτε διαμέρισμα . Μην τα πολυλογώ, θέλω να προστατέψω τις φωτογραφίες μου ( ααααν υπάρχει τρόπος να τις βρω κάπως ) και όλα μου τα δεδομένα. Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να το μπλοκάρω ώστε να μην μπορούν να το χρησιμοποιήσουν γενικά? Καποια βοήθεια;;
Demon Lord Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Αφού έβαλες κωδικό λογικά δε θα χρειάζεται να τον προσπεράσουν για να έχουν πρόσβαση στα αρχεία; Τώρα για το πως να το ανακτήσεις το ίδι το κινητό δεν έχω ιδέα
La_MoRt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Στο icloud μέσα από το find my iphone μπορείς να πατήσεις την επιλόγή erase my phone. 1
ioankav Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Νομίζω ο οδηγός της Apple για αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτό που ψάχνεις.https://support.apple.com/en-us/HT201472
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα