Προς το περιεχόμενο

Macbook pro 2007 (Format,new hard drive .question Mark)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους .θα ήθελα να ρωτήσω για κάτι και αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει. .Έχω ένα Macbook pro 2007 και του πήρα νέο σκληρό δισκο ..τι software είναι καλύτερα να του περάσω κκαι να δοκιμάσω αν δουλεύει. και η οθόνη μου βγάζει question mMark όταν το ανοίγω.και φοβάμαι μην έχει καμένη κάρτα γραφικών γιατί είχε πέσει μπύρα πάνω και δεν άνοιγε καν για 2 χρόνια .Μετά το άνοιξα το καθάρισα και μου βγάζει αυτό τωρα.πρώτη φορά ασχολούμαι με Μακ και δεν έχω ιδέα τι να κάνω ..

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους .θα ήθελα να ρωτήσω για κάτι και αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει. .Έχω ένα Macbook pro 2007 και του πήρα νέο σκληρό δισκο ..τι software είναι καλύτερα να του περάσω κκαι να δοκιμάσω αν δουλεύει. και η οθόνη μου βγάζει question mMark όταν το ανοίγω.και φοβάμαι μην έχει καμένη κάρτα γραφικών γιατί είχε πέσει μπύρα πάνω και δεν άνοιγε καν για 2 χρόνια .Μετά το άνοιξα το καθάρισα και μου βγάζει αυτό τωρα.πρώτη φορά ασχολούμαι με Μακ και δεν έχω ιδέα τι να κάνω ..

Βάλε ένα οποιοδήποτε bootable λειτουργικό για x86. Πχ. Linux x86 livecd ή bootable usb, windows cd ή bootable usb, OS X 10.6 και πάνω dvd ή bootable usb. Κρατάς το alt πατημένο κατα την εκκίνηση και βλέπεις....

Δημοσ.

Τα os x 10.4. Που κατεβάζω δεν κάνουν δουλειά? ?όταν πατάω το αλτ δεν γνωρίζει τίποτα εκεί ούτε hard drive .η επειδή δεν έχει λειτουργικό πάνω δεν το αναγνωρίζει? ?με τι μορφή να τα γράψω στο σιντι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα os x 10.4. Που κατεβάζω δεν κάνουν δουλειά? ?όταν πατάω το αλτ δεν γνωρίζει τίποτα εκεί ούτε hard drive .η επειδή δεν έχει λειτουργικό πάνω δεν το αναγνωρίζει? ?με τι μορφή να τα γράψω στο σιντι?

AΝ ειναι για Intel κάνει.

Αναγνωρίζει τα boot disks εκεί, όχι οποιοδήποτε σκληρό.

Με τι μορφή? το 10.4 ρωτάς? τι εννοείς? βασικά γιατί να ταλαιπώρησε με λειτουργικό που προφανώς δεν έχεις την άνεση και την γνώση? Η εμπειρία σου με windows ή γενικά με υπολογιστές πια ειναι? Γιατί αν θυμάμαι καλά το 10.4 Intel θέλει DVD, που έχει φτιαχτεί με disk utility ή transmac. Τι από αυτά έχεις και πήρες την απόφαση να κατεβάσεις το 10.4?

Δύσκολο ήταν να βρεις ένα Linux live cd ή ένα windows xp?

ΥΓ. Βασικά σου συνιστώ να φτιάξεις κάτι που μπουταρει σε ένα pc και μετά σε Mac ,ώστε να βεβαιωθείς. Δηλαδή ένα boot cd ,dvd ή usb που δουλεύει σε ένα pс πρέπει να δουλέψει και σε Mac.

Επεξ/σία από atheatos
  • Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα με τα Windows 1998(δεν έβρισκα άλλο λειτουργικό γτ βρίσκομαι Αγγλία ) και με πατημένο το αλτ και το γνώρισε το σντ . δεν πιστεύω να έχει καεί τίποτα εφόσον με έβαλε εκεί μέσα ..και τώρα θα παραγγείλω λειτουργικό γιατί δεν ξέρω σε τι μορφή πρέπει να το γράψω σε Dvd . Ευχαριστώ πολύ για τις βοήθεια σου .

Δημοσ.

Δοκίμασα με τα Windows 1998(δεν έβρισκα άλλο λειτουργικό γτ βρίσκομαι Αγγλία ) και με πατημένο το αλτ και το γνώρισε το σντ . δεν πιστεύω να έχει καεί τίποτα εφόσον με έβαλε εκεί μέσα ..και τώρα θα παραγγείλω λειτουργικό γιατί δεν ξέρω σε τι μορφή πρέπει να το γράψω σε Dvd . Ευχαριστώ πολύ για τις βοήθεια σου .

Μπορεί να τρέξει από windows Xp μέχρι windows 7 και εκδόσεις Linux για Mac x86.

Απο Mac σου συνιστώ να βάλεις snow leopard (10.6.x) και μετά βλέπεις.

Μπορείς να τα βρεις σε ISO μορφή και απλά να τα κάψεις σε DVDs όπως καις οποιοδήποτε ISO.

Δημοσ.

Άσε αδερφέ μόνο εκείνα βρήκα εδώ στην Αγγλία. .εδώ δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα τορρεντ .πρέπει να το κατεβάσω από Ελλάδα και να μου το στείλουν σε Dvd . έχετε κάποια άλλη ιδεα?? ..εκτός από να τα αγοράσω..εΈχω και ένα παλιό Μακ εδώ δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ Και δεν βγάζω άκρη.. Έχω σκάσει εδώ ..

Δημοσ.

Άσε αδερφέ μόνο εκείνα βρήκα εδώ στην Αγγλία. .εδώ δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα τορρεντ .πρέπει να το κατεβάσω από Ελλάδα και να μου το στείλουν σε Dvd . έχετε κάποια άλλη ιδεα?? ..εκτός από να τα αγοράσω..εΈχω και ένα παλιό Μακ εδώ δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ Και δεν βγάζω άκρη.. Έχω σκάσει εδώ ..

Να αγοράσεις τι? δεν βρίσκεις windows 7? Μα καλα τι λειτουργικά δουλεύουν εκεί στην Αγγλία ? απο Linux δεν ?

Αν χρειαστεί να κάνουν φορμάτ τι κάνουν στην Αγγλία? το στέλνουν στη Microsoft?

Δημοσ.

Τα στέλνουν σε τεχνικό η απλά αγοράζουν τα αυθεντικά ...Δεν δουλεύει εδώ το thepirate και όλα τα άλλα . τώρα πρόσφατα έχω μετακομίσει εδώ και έχω ξενερώσει. Έχω και ένα παλιό Μακ που δεν μπορο να κατεβάσω τίποτα από αυτόν .. 35 € κάνουν να αγοράσω τα snow leopard ..ββρήκα λύση μέσο Ελλάδας πάλι ..ααντε να δούμε .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα στέλνουν σε τεχνικό η απλά αγοράζουν τα αυθεντικά ...Δεν δουλεύει εδώ το thepirate και όλα τα άλλα . τώρα πρόσφατα έχω μετακομίσει εδώ και έχω ξενερώσει. Έχω και ένα παλιό Μακ που δεν μπορο να κατεβάσω τίποτα από αυτόν .. 35 € κάνουν να αγοράσω τα snow leopard ..ββρήκα λύση μέσο Ελλάδας πάλι ..ααντε να δούμε .

Κατάλαβα με Linux δεν τα πάτε καλά εκεί στην Aγγλία. Και μη μου πεις ότι ούτε το ISO της διανομής Linux δεν επιτρέπεται να κατεβάσεις,γιατί θα πηδηχτό απο το παράθυρο....

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.

Μια χαρα κατεβαζω απο τον πειρατη..... Λονδινο μενω..... :)

3-4 (2tb each) σκληρους με ταινιες και σειρες εχω γεμισει!!

Sent from my iPad Air using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Από που??γγιατί εγώ έχω εταιρία Virgin και δεν αφήνει τίποτα από τορρεντ. Φίλε atheatos δεν έχω ιδέα από linux ..αλλά βρήκα λύση ,μου τα στέλνουν από Ελλάδα :)

Δημοσ.

Και γω virgin broadband Fibre εχω φιλε…… 

Τοσα site me proxies εχει για ολα τα τορρενταδικα……ουτε ενα δεν βρηκες ?  :-D

Το εχω ξεσκισει με τα downloads.  :devil:  :X

Δημοσ.

Παω να εγκαταστήσω τα Windows 7 και μόλις διαλέγω τν γλώσσα και πατάω το κουμπί για να ξεκινήσει, δεν αναγνωρίζει το DVD..μου λέει να βάλω άλλο DVD usb κτλπ.μπορώ να κανο τίποτα ώστε να συνεχίσει κανονικά τν εγκατάσταση? ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...