NickTG Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ωραία επιχειρήματα (και επίπεδο) έχεις. Φαίνεται ότι μόνο το κινητό σου είναι smart. Ουγκ! Ανάλογα του δικού σου μπας και καταλάβεις. Το ουγκ δεν το ξέρω. Ίσως έτσι έχεις μάθει να μιλάς.
Bermudakias33 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Bermudakias33, αν ένα smartphone το χρησιμοποιείς απλά σαν τηλέφωνο η μπαταρία του κρατάει κάτι μέρες. Άρα μπορείς να έχεις ένα και να το χρησιμοποιείς έτσι. Και ανά πάσα στιγμή να έχεις μια συσκευή η οποία σου δίνει φουλ πρόσβαση στο ίντερνετ, βγάζει καλές φωτογραφίες, παίζει παιχνίδια, ταινίες και μουσική, την χρησιμοποιείς σαν gps κλπ. Δεν είναι δελεαστικό; Με τι κουράγιο να πας σε απλό τηλέφωνο μετά; Αμφισβητώ ευθέως ότι τα smart διαρκούν μέρες όταν τα χρησιμοποιείς μόνο ως τηλέφωνα. Εγώ είμαι επαγγελματίας και χρειάζομαι τηλέφωνο για την δουλειά μου. Το smart ξεμένει από μπαταρία, είναι δύσχρηστο και αργό, (καμιά φορά κολλάει κιόλας…) και είναι εύθραυστο. Με τι κουράγιο λοιπόν να συμβιβαστώ με όλα αυτά και να πάω σε σμαρτ ; Ανάλογα του δικού σου μπας και καταλάβεις.Το ουγκ δεν το ξέρω. Ίσως έτσι έχεις μάθει να μιλάς. Ξέχασες πάλι τα επιχειρήματα. Θα πρέπει πρώτα να γράψεις την άποψη σου (αν έχεις) και μετά να την «καταλάβω». Μέχρι τότε, ουγκ.
zio10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αμφισβητώ ευθέως ότι τα smart διαρκούν μέρες όταν τα χρησιμοποιείς μόνο ως τηλέφωνα. Εγώ είμαι επαγγελματίας και χρειάζομαι τηλέφωνο για την δουλειά μου. Το smart ξεμένει από μπαταρία, είναι δύσχρηστο και αργό, (καμιά φορά κολλάει κιόλας…) και είναι εύθραυστο. Με τι κουράγιο λοιπόν να συμβιβαστώ με όλα αυτά και να πάω σε σμαρτ ; Έχω ένα φτηνό smartphone και όταν το χρησιμοποιώ μόνο ως τηλέφωνο η μπαταρία του κρατάει 3-4 μέρες σίγουρα! Αλλά ανά πάσα στιγμή έχω και όλα αυτά που σου είπα πριν διαθέσιμα! Συμφωνώ όμως ότι αν είσαι σίγουρος ότι δεν θα χρειαστείς καμιά λειτουργία ενός smartphone τότε δεν υπάρχει λόγος να έχεις ένα, κάνεις τη δουλειά σου με 20-50€! 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 πάντως προσωπικά δεν χρησιμοποιώ τα μπλιμπλίκια του smartphone γιατί δεν με βολεύουν κιόλας... το επόμενό μου κινητό θα κοστίζει το πολύ 30ευρώ... 1
zio10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 πάντως προσωπικά δεν χρησιμοποιώ τα μπλιμπλίκια του smartphone γιατί δεν με βολεύουν κιόλας... το επόμενό μου κινητό θα κοστίζει το πολύ 30ευρώ... Από τη μία είναι αυτή η επιλογή και από την άλλη ένα φτηνό αξιοπρεπές smartphone...πχ ανάμεσα σε ένα τηλέφωνο των 30€ που παίρνει μόνο τηλέφωνα και ενός κινητού σαν το nokia 530 πχ που κοστίζει λιγότερο από 60€ θα επέλεγα το 2ο....είναι τόσα πολλά αυτά που μπορείς να κάνεις ακόμα και με ένα φτηνό smartphone που ακόμα κι αν δεν τα χρησιμοποιήσεις ποτέ αξίζει να τα έχεις, σε περίπτωση που
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 πλάκα πλάκα έτσι όπως το θέτεις ειδικά τα lumia έχουν δελεαστική τιμή, αλλά είμαι και άτομο που τα κινητά τα κάνω τρυφερό έρωτα και θέλω να μην με αφήσει την ώρα που θα το χρειαστώ... με αυτά τα φθηνά και την οθόνη να σπάσω πάλι ένα τηλ. θα μπορέσω να πάρω... 3
Bermudakias33 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Για εμένα δεν είναι θέμα κόστους. Δεν θα έδινα πχ ούτε 50 ευρώ για ένα iphone αλλά θα έδινα 1000 ευρώ για ένα κανονικό τηλέφωνο που να μπορώ να κάνω σωστά την δουλειά μου. πάντως προσωπικά δεν χρησιμοποιώ τα μπλιμπλίκια του smartphone γιατί δεν με βολεύουν κιόλας... το επόμενό μου κινητό θα κοστίζει το πολύ 30ευρώ... Μην πας να πάρεις και την τελευταία μλκια. Ένα καλό νοκια με χαμηλό sar και 2αρα καμερούλα, ξεκινά από τα 40 ευρω. Η Microsoft θα κρατήσει το μπραντ ΝΟΚΙΑ στα κανονικά τηλέφωνα και θα βγάζει συνέχεια νέα μοντέλα διότι παρατηρείται αύξηση πωλήσεων.
zio10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Για εμένα δεν είναι θέμα κόστους. Δεν θα έδινα πχ ούτε 50 ευρώ για ένα iphone αλλά θα έδινα 1000 ευρώ για ένα κανονικό τηλέφωνο που να μπορώ να κάνω σωστά την δουλειά μου. Εντάξει, δεν χρειάζεται να δώσεις 1000€! Είναι τόσο απλή αυτή η δουλειά που την κάνεις και με 20€ πλέον Για μένα το εντυπωσιακό δεν είναι το τηλέφωνο των 20€ που παίρνει απλά τηλέφωνα, έχουμε περάσει από την εποχή αυτή πλέον, το εντυπωσιακό είναι το τηλέφωνο των 60€ που σου προσφέρει όλο τον κόσμο και άπειρες δυνατότητες στην τσέπη σου
Bermudakias33 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ποια είναι η «εποχή που περάσαμε»; Γιατί θεωρείς το feature παλιό και το σμαρτ νέο; Είναι 2 διαφορετικές συσκευές. Επίσης το να κάνω μια ώρα να πάρω τηλέφωνο ή να γράψω sms με το smart αποτελεί παρακμή και όχι πρόοδο ή εξέλιξη. 1
zio10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ποια είναι «εποχή που περάσαμε»; Γιατί θεωρείς το feature παλιό και το σμαρτ νέο; Είναι 2 διαφορετικές συσκευές. Επίσης το να κάνω μια ώρα να πάρω τηλέφωνο ή να γράψω sms με το smart αποτελεί παρακμή και όχι πρόοδο ή εξέλιξη. Και πάλι σε βρίσκω υπερβολικό αλλά οκ, είναι θέμα γούστου και αναγκών! "Εποχή που περάσαμε" εννοώ την εποχή που μας εντυπωσίαζε το κινητό τηλέφωνο σαν συσκευή, το ότι μπορείς να έχεις πάνω σου πάντα ένα τηλέφωνο! Τώρα πια αν κάποιος θέλει μόνο αυτό είναι υπερβολικά απλό και υπερβολικά φτηνό να το κάνει!
Bermudakias33 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Επίτηδες είμαι υπερβολικός διότι τα πάντα σε αυτό το θέμα είναι υπερβολικά Η νέα μόδα είναι να κουβαλάς τσαντάκι για το 6+ιντσων σμαρτ. Μιλάμε πλέον για καθαρή καγκουριά. Και τα πράγματα θα χειροτερέψουν... Κοιτάξτε προσεκτικά τον τύπο με την παντόφλα στο αυτί στην διαφήμιση. Ότι μας φαίνεται τώρα γελοίο, στο μέλλον θα θεωρείται φυσιολογικό λόγω διαφήμισης. Ευτυχώς (από αισθητική άποψη και μόνο), στο πιο μακρινό μέλλον, πολλοί θα αντικαταστήσουν τα ταμπλετοτηλέφωνα (και τα τσαντάκια) και θα πάρουν «σμαρτ» ρολόγια. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2015 από Bermudakias33
NT1G Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Πιάνεις ένα πράμα του 1% και το τεντώνεις τόσο... λες και όλοι είναι με τις 6+ ίντσες στο χέρι.Επίσης συγκρίσεις διαφήμιση Κορέας, Ασίας δλδ με Ευρώπη, ξέρεις διαφορές πολιτισμών σε διάφορα πράματα και έτσι...Και επειδή εσύ καλύπτεσαι με το απλό τηλέφωνο , ας το αναγάγεις στο οτι όλος ο κόσμος καλύπτεται και είναι θύματα της διαφήμισης.. 2
Bermudakias33 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μα αν δεν «γκατζετοθείς» σαν τον Κορεάτη – Ιάπωνα δεν είσαι τρέντι. Εκεί δημιουργούνται οι τάσεις και μετά έρχονται και από εδώ. Ότι επιτάσσει το marketing. Αμα θέλουν, σε βάζουν να κουβαλάς στο δρόμο και 30 ιντσών οθόνη ώστε να είσαι ιν. Και επειδή εσύ καλύπτεσαι με το απλό τηλέφωνο , ας το αναγάγεις στο οτι όλος ο κόσμος καλύπτεται και είναι θύματα της διαφήμισης.. Όχι.O κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές καταναλωτικές ανάγκες ή διαφορετικές προτιμήσεις. Εγώ απλά απαντώ σε αυτόν, που για κάποιον ανεξήγητο και ατεκμηρίωτο λόγο, δεν παραδέχεται ότι τα σμαρτ είναι υποδεέστερα ως τηλέφωνα από τα feature και σε αυτόν που θεωρεί τα feature «ντεμοντέ».
NickTG Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ποια είναι η «εποχή που περάσαμε»; Γιατί θεωρείς το feature παλιό και το σμαρτ νέο; Είναι 2 διαφορετικές συσκευές. Επίσης το να κάνω μια ώρα να πάρω τηλέφωνο ή να γράψω sms με το smart αποτελεί παρακμή και όχι πρόοδο ή εξέλιξη. Το μόνο που αποτελεί είναι απόδειξη πως δεν μπορείς να χειριστείς μια συσκευή. Δεν σημαίνει πως και οι άλλοι δεν μπορούν. 2
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αμφισβητώ ευθέως ότι τα smart διαρκούν μέρες όταν τα χρησιμοποιείς μόνο ως τηλέφωνα. Εγώ είμαι επαγγελματίας και χρειάζομαι τηλέφωνο για την δουλειά μου. Το smart ξεμένει από μπαταρία, είναι δύσχρηστο και αργό, (καμιά φορά κολλάει κιόλας…) και είναι εύθραυστο. Με τι κουράγιο λοιπόν να συμβιβαστώ με όλα αυτά και να πάω σε σμαρτ ; Ξέχασες πάλι τα επιχειρήματα. Θα πρέπει πρώτα να γράψεις την άποψη σου (αν έχεις) και μετά να την «καταλάβω». Μέχρι τότε, ουγκ. Εγω ξερω και αλλους επαγγελματιες ομως σε ολο τον κοσμο που μια χαρα κανουν την δουλεια τους με Smartphones,αρα μην νομιζεις οτι εκπροσωπεις καποιον αλλο εκτως του εαυτου σου. Ξερω επισης κοσμο που εχει 2 κινητα 1 Smartphone για τις χρησεις Internet,Office,mail κλπ και ενα κανονικο κινητο Nokia,blackberry κλπ για τα τηλεφωνα και μηνυματα αρα που ειναι το προβλημα που κατευθειαν εχεις βαλθει να κραξεις απο την αρχη που εφτιαξες το Post??? Υπαρχουν επισης κινητα οσον αφορα αυτο που λες για ευθραστα οπως τα http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/3538/Caterpillar.html σχεδιαζμενα για αυτο το λογο. Μα αν δεν «γκατζετοθείς» σαν τον Κορεάτη – Ιάπωνα δεν είσαι τρέντι. Εκεί δημιουργούνται οι τάσεις και μετά έρχονται και από εδώ. Ότι επιτάσσει το marketing. Αμα θέλουν, σε βάζουν να κουβαλάς στο δρόμο και 30 ιντσών οθόνη ώστε να είσαι ιν. Όχι.O κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές καταναλωτικές ανάγκες ή διαφορετικές προτιμήσεις. Εγώ απλά απαντώ σε αυτόν, που για κάποιον ανεξήγητο και ατεκμηρίωτο λόγο, δεν παραδέχεται ότι τα σμαρτ είναι υποδεέστερα ως τηλέφωνα από τα feature και σε αυτόν που θεωρεί τα feature «ντεμοντέ». Δεν επιτασσει τιποτα το Marketing οπως το εννοεις μην μπερδευεις τα πραγματα. Κοινως σου ξαναλεω γιατι εισαι ολως τυχαιως ο μονος υποστηρικτης του παραπανω δεν σε βολευουν τα Smartphone μην αγορασεις. Κακως καθεσαι και ασχολεισαι τοσο πολυ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις