Προς το περιεχόμενο

Ξεχάστε τα smartphones - Ξανά στη μόδα τα...παλιά κινητά

Bermudakias33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τελικά μερικοί κράζετε απλά γιατί μπορείτε.

δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες ξεκολλάτε επιτέλους.

Δεν με απασχολεί να έχω ενα fb/twitter/instagram και ό,τι ΑΛΛΟ ΘΕΣ ανοιχτό όσο είμαι έξω(και να ψάχνω φορτιστή ανα 6 ώρες)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια, ψαχνω να βρω νεες κυκλοφοριες για feature phone για το 2015 αλλα εκτος απο το nokia 215 δεν βρηκα αλλο.

Γνωριζει κανεις;

Γιατί να πάρεις του 2015; Την δουλειά που θέλεις την κάνεις και με παλιότερα μοντέλα!

^άκυρο πόστ έβερ;

τρομερά λανθασμένη σύγκριση,αναφέρεσαι σε αυτοκίνητο πανάρχαιο.

και πάλι,άσε εμάς τους νουμπάδες της τεχνολογίας να έχουμε μούφες τηλέφωνα και τρέξτε εσείς να πάρετε τα μήλα/αχλάδια που σας πουλάνε για χρυσό και σε 2 χρόνια θέλετε νέα συσκευή :-D

Δε μου λές,εμένα το 206 άμα πέσει κάτω το μαζεύω και τελείωσε,εσένα/εσάς άμα πέσει κάτω το μήλο απο ποιο δευτερόλεπτο του πεσίματος και μετά κλαίτε; :-D

still you aint gonna catch me.

7+days με μια sim στο νουμπίστικο νοκιάκι του 50€ της υπογραφής.

Με τις 2 σίμ και καθημερινώς 1+ώρα μουσικής και ~1.5 ώρας τηλεφωνικών κλήσεων και μηνυμάτων ανα 2 μέρες το φορτίζω γιατί πέφτει στη ΜΕΣΗ η μπαταρία

Εγω πάντως ψήνομαι να ρίξουμε και οι 2 τα κινητά μας κάτω, μετά θα τα βάλουμε στην κατάψυξη και μετά μπάνιο παρέα.

Να δούμε ποιο θα αντέξει.

• Like 2

γιατι δε βγαζουν κινητα smartphones που να κραταει η μπαταρια και με φουλ βαρια χρηση 1+ μερα? να μη θελει καθε μερα φορτιση...να μη σε αφηνει στη μεση της μερας .....

αυτη τη στιγμη που μιλαμε,ποιά smartphones  εχουν τη μεγαλυτερη αυτονομια?????  NO1  NO2  NO3   πειτε μου!

γιατι δε βγαζουν κινητα smartphones που να κραταει η μπαταρια και με φουλ βαρια χρηση 1+ μερα? να μη θελει καθε μερα φορτιση...να μη σε αφηνει στη μεση της μερας .....

αυτη τη στιγμη που μιλαμε,ποιά smartphones  εχουν τη μεγαλυτερη αυτονομια?????  NO1  NO2  NO3   πειτε μου!

γιατι πανε και τα κανουν οσο ποιο λεπτα γινετε

αυτη τη στιγμη που μιλαμε,ποιά smartphones εχουν τη μεγαλυτερη αυτονομια????? NO1 NO2 NO3 πειτε μου!

http://mblog.gsmarena.com/category/battery-tests/

Μπορείς να ψάξεις στο link.

Εντάξει για να μη σε βγάλει μια μέρα (από το πρωί ως το βράδυ, όχι 24ωρο) πρέπει να κάνεις πολύ βαριά χρήση! Αν είναι έτσι 2η μπαταρία ή powerbank είναι απαραίτητα! Τώρα το φτάνεις το βράδυ να έχεις 20-30% για μένα δεν έχει νόημα αφού πρακτικά πάλι μια μέρα αυτονομία έχεις, φόρτιση θέλει το βράδυ

Εντάξει για να μη σε βγάλει μια μέρα (από το πρωί ως το βράδυ, όχι 24ωρο) πρέπει να κάνεις πολύ βαριά χρήση! Αν είναι έτσι 2η μπαταρία ή powerbank είναι απαραίτητα! Τώρα το φτάνεις το βράδυ να έχεις 20-30% για μένα δεν έχει νόημα αφού πρακτικά πάλι μια μέρα αυτονομία έχεις, φόρτιση θέλει το βράδυ

Μόλις μια μέρα χρήσης μπαταρία και το θεωρείς φυσιολογικό; (!!!) Αυτό είναι ανέκδοτο.

Με λίγα λόγια, αν αποκλειστείς κάπου ή σε περίπτωση ανάγκης (ναι, για αυτό υπάρχουν τα κινητά τηλέφωνα και όχι για να σερφάρεις στο δρόμο) κινδυνεύεις να μείνεις και εσύ μαζί με την μπαταρία.

Κινητό τηλέφωνο με διάρκεια μπαταρίας 1 μέρα! Μιλάμε ούτε το 1990 τέτοιο χάλι.Τόσο πίσω!

Μόλις μια μέρα χρήσης μπαταρία και το θεωρείς φυσιολογικό; (!!!) Αυτό είναι ανέκδοτο.

Με λίγα λόγια, αν αποκλειστείς κάπου ή σε περίπτωση ανάγκης (ναι, για αυτό υπάρχουν τα κινητά τηλέφωνα και όχι για να σερφάρεις στο δρόμο) κινδυνεύεις να μείνεις και εσύ μαζί με την μπαταριά….

"Φυσιολογικό" για τέτοιου τύπου συσκευές :) Για ώρα ανάγκης μπορείς να έχεις 2η μπαταρία, powerbank, απλό κινητό, φορτιστή αυτοκινήτου κλπ

Εν κατακλείδι, επειδή καμιά φορά πρέπει να αναφέρουμε και τα αυτονόητα:

Τα smartphones είναι υποδεέστερα από τα feature phones, όσον αφορά την τηλεφωνία, τα μηνύματα, την διάρκεια μπαταρίας, την φορητότητα (μέγεθος) και την αντοχή της συσκευής ..

Με λίγα λόγια τα smartphones είναι υποδεέστερα ως τηλέφωνα και όχι «εξελιγμένα» όπως τα θωρούν οι περισσότεροι.Είναι πολυσυσκευές που κάνουν πολλά πράγματα αλλά είναι κατώτερες αν απλά θέλεις ένα τηλέφωνο.

Εν κατακλείδι, επειδή καμιά φορά πρέπει να αναφέρουμε και τα αυτονόητα:

Τα smartphones είναι υποδεέστερα από τα feature phones, όσον αφόρα την τηλεφωνία, τα μηνύματα, την διάρκεια μπαταρίας, την φορητότητα (μέγεθος) και την αντοχή της συσκευής ..

Με λίγα λόγια τα smartphones είναι υποδεέστερα ως τηλέφωνα και όχι «εξελιγμένα» όπως τα θωρούν οι περισσότεροι.Είναι πολυσυσκευές που κάνουν πολλά πράγματα αλλά είναι κατώτερες αν απλά θέλεις ένα τηλέφωνο.

Γι'αυτό υπάρχουν και τα δύο στην αγορά. Όποιος θέλει απλά να παίρνει τηλέφωνα και να στέλνει μηνύματα κάνει τη δουλειά του με 20€! Αν υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί και κάτι επιπλέον πρέπει να πάει σε smartphone ή να χρησιμοποιεί πολλές συσκευές, μία για κάθε χρήση!

Bermudakias33, αν ένα smartphone το χρησιμοποιείς απλά σαν τηλέφωνο η μπαταρία του κρατάει κάτι μέρες. Άρα μπορείς να έχεις ένα και να το χρησιμοποιείς έτσι. Και ανά πάσα στιγμή να έχεις μια συσκευή η οποία σου δίνει φουλ πρόσβαση στο ίντερνετ, βγάζει καλές φωτογραφίες, παίζει παιχνίδια, ταινίες και μουσική, την χρησιμοποιείς σαν gps κλπ. Δεν είναι δελεαστικό; Με τι κουράγιο να πας σε απλό τηλέφωνο μετά; :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...