pournaras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αν χρειάζεσαι όλα αυτά στην εκδρομή τότε αυτό το πράγμα είναι εκδρομή; Εντάξει, κάμερα / mp3 / ράδιο τα έχεις και με κανονικό τηλέφωνο. Τώρα αν ο άλλος πάει εκδρομή και θέλει να σερφάρει σε κανά face, μιλάμε καθαρά για αρρώστια. Δεν κανουν ολοι οι ανθρωποι την ιδια ζωη, αρα ουτε πανε με τον ιδιο τροπο εκδρομη, ουτε σκεφτονται με τον ιδιο τροπο ως προς το τι ειναι εκρδομη. 3
Bermudakias33 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δεν κανουν ολοι οι ανθρωποι την ιδια ζωη, αρα ουτε πανε με τον ιδιο τροπο εκδρομη, ουτε σκεφτονται με τον ιδιο τροπο ως προς το τι ειναι εκρδομη. Το ξέρω.Υπάρχουν και άνθρωποι που αν δεν συνδεθούν για 3 ώρες, αρχίζουν να τρέμουν. Ο ΟΚΑΝΑ έχει και ειδικά προγράμματα απεξάρτησης από το internet-Facebook. Επίσης υπάρχουν διάφορες ΜΚΟ που παρέχουν δωρεάν ψυχολογική (και ψυχιατρική) υποστήριξη όπου χρειάζεται. 2
adi32 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Το κακο ειναι για τα σημερινα παιδια περισσοτερο που ολη τους η ζωη ειναι το ιντερνετ Ομως υπαρχουν κι αλλοι που τυχαινει λογω δουλειας να πρεπει ακομα και σε διακοπες, εκδρομη να εχουν προσβαση σε αρχεια ιντερνετ κλπ ή να χρεαιζονται gps για να μη χαθουν σε ενα βουνο ή να θελουν να βρουν ενα καταλυμα εστιατοριο κλπ Το οτι θα χαθουν ομως τα smartphones ειναι τουλαχιστον ανεκδοτο
NT1G Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Κρίμα που δεν είχαμε Internet το 1910, θα βλέπαμε θέματα του στυλ , ξεχάστε τα αυτοκίνητα, τα κάρα κάνουν δυναμικό comeback. 3
pournaras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Το ξέρω.Υπάρχουν και άνθρωποι που αν δεν συνδεθούν για 3 ώρες, αρχίζουν να τρέμουν. Ο ΟΚΑΝΑ έχει και ειδικά προγράμματα απεξάρτησης από το internet-Facebook. Επίσης υπάρχουν διάφορες ΜΚΟ που παρέχουν δωρεάν ψυχολογική (και ψυχιατρική) υποστήριξη όπου χρειάζεται. Εισαι λαθος διοτι επικεντρωνεσαι στις ακραιες περιπτωσεις. Υπαρχουν δεκαδες πραγματα που μπορεις να κανεις με ενα smartphone ωστε να κανεις πιο ευκολη την καθημερινοτητα σου, δεν ειναι μονο το fb και το τουιτερ.
nickmanak Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Θα λυθει το προβλημα μπαταριας & το προβλημα μεγεθους στο μελλον, με κινητα αναδιπλωμενα σαν ατζεντες ή και με ευκαμπτες οθονες που θα ανασυρονται σαν στορια και φυσικα εξελιγμενες μπαταριες που θα αντεχουν μερες. Τα παλια κινητα και τα σημερινα smartphones δυστυχως ειναι και τα 2 ημιτελεις λυσεις φορητοτητας. Χρειαζομαστε μια συσκευη με πολλες ωρες αυτονομιας , ολες τις δυνατοτητες της εποχης και εργονομικη φορητοτητα. Δεν νομιζω οτι οι 5ιντσες παντοφλες που κουβαλαμε ολοι το προσφερουν αυτο. Το ιδιο ισχυει και για τα παλιου τυπου κινητα. Προσφατα, ανεβαινα σε μια πολυκατοικια απο τη σκαλα, κουβαλωντας 3 μεγαλες σακουλες με ψωνια κ αρκετες φιαλες μεσα. Χτυπαει το 5ιντσο κινητο μου στη μεση της σκαλας. Δεν μπορουσα ουτε να αφησω τα ψωνια στη σκαλα γιατι θα εφευγαν ολα κατω, ουτε να βγαλω με ενα χερι το κινητο που ηταν χωμενο στο μπουφαν. Επισης δεν μπορω να το δουλεψω με 1 χερι λογω μικρων χεριων αλλα και της θηκης απο σιλικονη που το εχει κανει τεραστιο. Περυσι ομως ειχα ενα Νοκια 2730 μονιμως χωμενο στην μπροστινη τσεπη του τζην ξεχασμενο & εκανα τη δουλεια μου σαν ανθρωπος. 2
Bermudakias33 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Κινητάρα... Για όσους θέλουν... ΤΗΛΕΦΩΝΟ...! https://www.youtube.com/watch?v=4_pXnDWExOw 3
AntiCambeR Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εχω 2 κινητα:1 Samsung Wave 7230 πενταετιας και 1 ZTE 216 branded της Vodafone των 20€ για 2ο νουμερο που το χρησιμοποιω μονο για να αλλαζω sim με το Samsung. Οταν βαζω την sim απο το Samsung που χρησιμοποιω ως κυριο νουμερο στο ZTE και μιλησω ζεσταινεται το αυτι μου,σχεδον καιει.Την τελευταια φορα που με καλεσαν στο ZTE για κανα 20λεπτο,μετα ειχα 1 καψιμο και πονουσε το κεφαλι μου απο την δεξια μερια που μιλουσα για αρκετη ωρα.Με το Samsung δεν ειχα ποτε προβλημα. Ποσο sar να εχει το ατιμο το ZTE,1,5?Απο περιεργεια θα το τσεκαρω. Μαλακια μου τοσο καιρο που δεν χρησιμοποιουσα στο ZTE τα handsfree,τα βρηκα σημερα.Στην τελικη μπορει να αγορασω καποιο δικαρτο γιατι αναγκαζομαι να αλλαζω συνεχεια sim αναμεσα στα 2 κινητα αναλογα που βαζω ιντερνετ. Το Samsung εχει χαμηλο sar και εχει φαει τοσες τουμπες που απορω πως λειτουργει και δεν εχει σπασει,χωρις θηκες κλπ.Οταν πεφτει φευγει το αλουμινενιο καπακι και η μπαταρια και ο κραδασμος μεταφερεται εκειΗ μπαταρια του δεν εχει αλλαχτει ποτε,με βγαζει καπου 6-8 ωρες στο ιντερνετ.
toshd3000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 παρτε ενα smartphone ,σβηστε ολες τις περιττες εφαρμογες(root) ,μην μπαινετε στο internet ,μην περασετε καμμια εφαρμογη δλδ με λιγα λογια χρησιμοποιηστετο μονο σαν τλεφωνο και μετα πειτε για την αυτονομια μπαταριας σε σχεση με τα παλια κινητα! 1
PETROS13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 παρτε ενα smartphone ,σβηστε ολες τις περιττες εφαρμογες(root) ,μην μπαινετε στο internet ,μην περασετε καμμια εφαρμογη δλδ με λιγα λογια χρησιμοποιηστετο μονο σαν τλεφωνο και μετα πειτε για την αυτονομια μπαταριας σε σχεση με τα παλια κινητα! Νομίζω και πάλι τα περισσότερα παλιά κινητά υπερισχύουν. Τα Smartpones με την οθόνη που έχουν τρώνε περισσότερη μπαταρία σε σχέση με τα παλία ασπρόμαυρα και μη. 1
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Κινητάρα... Για όσους θέλουν... ΤΗΛΕΦΩΝΟ...! https://www.youtube.com/watch?v=4_pXnDWExOw axxaxaaxxaxa ελεος τι αλλο θα δουμε . Αυτοκινηταραααα για οσους θελουν αυτοκινητο ! 3
Xristaras12 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 ^άκυρο πόστ έβερ; τρομερά λανθασμένη σύγκριση,αναφέρεσαι σε αυτοκίνητο πανάρχαιο. και πάλι,άσε εμάς τους νουμπάδες της τεχνολογίας να έχουμε μούφες τηλέφωνα και τρέξτε εσείς να πάρετε τα μήλα/αχλάδια που σας πουλάνε για χρυσό και σε 2 χρόνια θέλετε νέα συσκευή Δε μου λές,εμένα το 206 άμα πέσει κάτω το μαζεύω και τελείωσε,εσένα/εσάς άμα πέσει κάτω το μήλο απο ποιο δευτερόλεπτο του πεσίματος και μετά κλαίτε; παρτε ενα smartphone ,σβηστε ολες τις περιττες εφαρμογες(root) ,μην μπαινετε στο internet ,μην περασετε καμμια εφαρμογη δλδ με λιγα λογια χρησιμοποιηστετο μονο σαν τλεφωνο και μετα πειτε για την αυτονομια μπαταριας σε σχεση με τα παλια κινητα! still you aint gonna catch me. 7+days με μια sim στο νουμπίστικο νοκιάκι του 50€ της υπογραφής. Με τις 2 σίμ και καθημερινώς 1+ώρα μουσικής και ~1.5 ώρας τηλεφωνικών κλήσεων και μηνυμάτων ανα 2 μέρες το φορτίζω γιατί πέφτει στη ΜΕΣΗ η μπαταρία 3
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 ^άκυρο πόστ έβερ; τρομερά λανθασμένη σύγκριση,αναφέρεσαι σε αυτοκίνητο πανάρχαιο. και πάλι,άσε εμάς τους νουμπάδες της τεχνολογίας να έχουμε μούφες τηλέφωνα και τρέξτε εσείς να πάρετε τα μήλα/αχλάδια που σας πουλάνε για χρυσό και σε 2 χρόνια θέλετε νέα συσκευή Δε μου λές,εμένα το 206 άμα πέσει κάτω το μαζεύω και τελείωσε,εσένα/εσάς άμα πέσει κάτω το μήλο απο ποιο δευτερόλεπτο του πεσίματος και μετά κλαίτε; Το μονο 206 που ξερω ειναι το peugeot
Bermudakias33 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Φωτάρα, η παντόφλα που σου πάσαραν για κινητό δεν πιάνει μια σαν τηλέφωνο απέναντι σε οποιοδήποτε feature phone. Αν δεν το καταλαβαίνεις είναι επειδή έγινε «smart» το τηλέφωνο σου και εσύ το αντίθετο!
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Φωτάρα, η παντόφλα που σου πάσαραν για κινητό δεν πιάνει μια σαν τηλέφωνο απέναντι σε οποιοδήποτε feature phone. Αν δεν το καταλαβαίνεις είναι επειδή έγινε «smart» το τηλέφωνο σου και εσύ το αντίθετο! Εχεις δικιο κοροιδο με πιασανε ,θα παω να παρω και εγω το 206 το cc. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις