Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λέτε ρε δω μέσα. Ποια μόδα με παλιά κινητά. ούτε οι χίπστερες δεν το κάνουν αυτό. Μονο καμιά γιαγιά.

Κι όμως. Οι χιπστέρες το κάνουν ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

SAMSUNG X-COVER B550H

Αδιάβροχο με κάμερα 3,15 MP

Αυτό εδώ, το παίρνεις σαν σφυρί και σπας άνετα όλα τα σμαρτ της καφετέριας.

Θα συνεχίσει να δουλεύει φυσικά.

(και χωρίς να κολλάει…)

Samsung-X-Cover-B550h.jpg

• Moderators
Δημοσ.

SAMSUNG X-COVER B550H

(και χωρίς να κολλάει…)

Οντως, κριμα που δεν υπαρχει ενα smartphone με αναλογα specs... Οh wait...

images?q=tbn:ANd9GcQPjWq9dG434iccgW2_ZAQ

Οverkill βεβαια το CAT, υπαρχει και το xcover 3 αν θελεις ;)

• Like 4
Δημοσ.

SAMSUNG X-COVER B550H

(και χωρίς να κολλάει…)

Τιμη 75 ευρω.

Ενω μπορεις ανετα να παρεις πχ ενα alcatel one touch pixi 3 με 45 ευρω, να παρεις κι ενα σφυρι με αλλα 5 ευρω, και να εχεις και κερδος 30 ευρω, και να μπορεις να σπασεις ολα τα κινητα (σμαρτ και μη) στην καφετερια (και οχι μονο, αμα θες σπας και ποτηρια, καρεκλες οτι βρεις, αναλογα το μεγεθος του σφυριου), ενω ταυτοχρονα μπορεις να το τραβας ολο αυτο σε βιντεο με το αλκατελ σου.

win win κατασταση λεμε.

• Like 11
Δημοσ.

Τιμη 75 ευρω.

Ενω μπορεις ανετα να παρεις πχ ενα alcatel one touch pixi 3 με 45 ευρω, να παρεις κι ενα σφυρι με αλλα 5 ευρω, και να εχεις και κερδος 30 ευρω, και να μπορεις να σπασεις ολα τα κινητα (σμαρτ και μη) στην καφετερια (και οχι μονο, αμα θες σπας και ποτηρια, καρεκλες οτι βρεις, αναλογα το μεγεθος του σφυριου), ενω ταυτοχρονα μπορεις να το τραβας ολο αυτο σε βιντεο με το αλκατελ σου.

win win κατασταση λεμε.

ναι αλλα αν ο αλλος σου σπασει το κεφαλι τι  win win κατασταση θα ειναι;

Δημοσ.

Τιμη 75 ευρω.

Ενω μπορεις ανετα να παρεις πχ ενα alcatel one touch pixi 3με 45 ευρω,

Δηλαδή δεν καταλαβαίνεις ότι αυτοί που παίρνουν κανονικά κινητά, το κάνουν διότι αυτά έχουν μεγαλύτερη αντοχή, διάρκεια μπαταρίας, ευχρηστία κτλ και όχι απαραίτητα επειδή έχουν μικρότερο κόστος;

Δημοσ.

Δηλαδή δεν καταλαβαίνεις ότι αυτοί που παίρνουν κανονικά κινητά, το κάνουν διότι αυτά έχουν μεγαλύτερη αντοχή, διάρκεια μπαταρίας, ευχρηστία κτλ και όχι απαραίτητα επειδή έχουν μικρότερο κόστος;

Και βεβαια το καταλαβαινω, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, ο καθενας διαλεγει το μοντελο του αναλογα τις αναγκες του.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι εσεις δεν αποδεχεστε ως αναγκες αυτες που εχει καποιος ο οποιος διαλεγει να παρει ενα σμαρτφον, και του εχετε σουρει ενα καρο κοσμητικα επιθετα, διοτι αν δεν παρει ενα feature phone ειναι προβατο και ερμαιο της καταναλωτικης κοιωνιας.

Δημοσ.

Και παλια υπηρχαν smatyphones κινητα με πληλτρα αλλα οι περισσοτεροι (στον κυκλο μου τουλαχιστον) σπανια περνουσαν μεσα εφαρμογες κτλ. Ποσες γυναικες, το τονιζω, ειχαν το 7610 nokia του 2004 , πιστευετε θα του περνουσαν εφαρμογες κτλ;

Λιγοι περνανε σοβαρες εφαρμογες μεσα στο κινητο τους, εκτος απο office και above πχ. Κυριως παιχνιδια κατεβαζουν τα αγορια , σελφι εφαρμογες και make up maker τα κοριτσια...

Βασικα εκει πρεπει να καταληξει το θεμα...

Τα αγορια παει στο διαολο. Ειναι πιο ψαγμενοι κτλ τους αρεσει η τεχνολογια ανακαλτπτουν νεα πραγματα κτλ. Ποσα κοριτσια κανουν το ιδιο;;

Εκτος απο τα κοριτσια του ινσομνια βεβαιως βεβαιως, ποσα κοριτσια πηραν το note η το ifone5/6 και του χρονου θα παρουν και το 7, και θα εχουν περασει μεσα του σοβαρη εφαρμογη;

Θα μου πεις τι εννοεις σοβαρη εφαρμογη. Ο καθενας εχει τα γουστα του. Πιστευω ομως πολλες εφαρμογες εκει εξω μπορουσαν να λειτουργησουν και σε feature phones. Βιντεοκληση υπηρχε και παλια στα κινητ με πληκτρα, τωρα μας επιασε ο πονος με τα κινητα αφης, να την χρησιμοποιουμε πχ;

Απλως με τα κινητα αφης η εμπειρια περιβαλλοντος ειναι πιο ωραια. Αλλα προσεξτε! Δεν υπαρχει σημερα feature phone που να εχει οθονη αφης και να ειναι καλο κινητο (καλη καμερα κτλ). Οποτε ολοι παιρνουν smartphones.

Τα κοσμητικα επιθετα τα ακουν αυτοι, τους οποιους/ες εχεις την υποψια η την σιγουρια οτι δεν εκμεταλευονται στο επακρο τα χαρακτηριστικα του μοντελου που εχουν, και για καποιο λογο (γνωστος) , το χρυσοπληρωσαν ..

Οπως ειπα πιο πανω τα feature phones ανετα μπορουσαν να παιξουν καποιες εφαρμογες αλλα δυστυχως οι εταιριες δεν τα αναβαθμιζουν. Εδω εμπαινα στο ιντερνετ την αλλη φορα με το sony ericsson w995 και ηθελα να δω κατι εικονες στο google, και οταν πατουσα πανω σε μια εικονα για να την δω, δεν ειχε καν την επιλογη "προβολη πληρους μεγεθους" , ενω το 2013 την ειχε κανονικα! Δεν τα αναβαθμιζουν, αυτο. Και απλως καθονται και φτιαχνουν καμια 400 galaxy μοντελα ιδια μεταξυ τους που δεν μπορεις να τα ξεχωριζεις..

Τα παλια κινητα ειχαν ομορφια. Αλλοι την εβρισκαν με τα κινητα της μοτορολα, αλλοι με της σημενς, αλλοι νοκια, κ.α. Τα σημερινα κινητα με πληκτρα ειναι οπως ειπα παλι πιο πανω, πιο feature δεν παει..

Εκτος.. Μου αρεσε βασικα οταν το ειδα.. Στα public, υπαρχει ενα κινητακι που βγηκε καινουριο και εχει μεγεθος τηλεκαρτας! Ελαφρυ βολικο, αλλα πολυ απλο, αν και μπορει να συνδεθει με τα smartphones, για ομιλιες κτλ.

Τελος :P

• Like 1
Δημοσ.

Και παλια υπηρχαν smatyphones κινητα με πληλτρα αλλα οι περισσοτεροι (στον κυκλο μου τουλαχιστον) σπανια περνουσαν μεσα εφαρμογες κτλ. Ποσες γυναικες, το τονιζω, ειχαν το 7610 nokia του 2004 , πιστευετε θα του περνουσαν εφαρμογες κτλ;

Λιγοι περνανε σοβαρες εφαρμογες μεσα στο κινητο τους, εκτος απο office και above πχ. Κυριως παιχνιδια κατεβαζουν τα αγορια , σελφι εφαρμογες και make up maker τα κοριτσια...

Βασικα εκει πρεπει να καταληξει το θεμα...

Τα αγορια παει στο διαολο. Ειναι πιο ψαγμενοι κτλ τους αρεσει η τεχνολογια ανακαλτπτουν νεα πραγματα κτλ. Ποσα κοριτσια κανουν το ιδιο;;

Εκτος απο τα κοριτσια του ινσομνια βεβαιως βεβαιως, ποσα κοριτσια πηραν το note η το ifone5/6 και του χρονου θα παρουν και το 7, και θα εχουν περασει μεσα του σοβαρη εφαρμογη;

Θα μου πεις τι εννοεις σοβαρη εφαρμογη. Ο καθενας εχει τα γουστα του. Πιστευω ομως πολλες εφαρμογες εκει εξω μπορουσαν να λειτουργησουν και σε feature phones. Βιντεοκληση υπηρχε και παλια στα κινητ με πληκτρα, τωρα μας επιασε ο πονος με τα κινητα αφης, να την χρησιμοποιουμε πχ;

Απλως με τα κινητα αφης η εμπειρια περιβαλλοντος ειναι πιο ωραια. Αλλα προσεξτε! Δεν υπαρχει σημερα feature phone που να εχει οθονη αφης και να ειναι καλο κινητο (καλη καμερα κτλ). Οποτε ολοι παιρνουν smartphones.

Τα κοσμητικα επιθετα τα ακουν αυτοι, τους οποιους/ες εχεις την υποψια η την σιγουρια οτι δεν εκμεταλευονται στο επακρο τα χαρακτηριστικα του μοντελου που εχουν, και για καποιο λογο (γνωστος) , το χρυσοπληρωσαν ..

Οπως ειπα πιο πανω τα feature phones ανετα μπορουσαν να παιξουν καποιες εφαρμογες αλλα δυστυχως οι εταιριες δεν τα αναβαθμιζουν. Εδω εμπαινα στο ιντερνετ την αλλη φορα με το sony ericsson w995 και ηθελα να δω κατι εικονες στο google, και οταν πατουσα πανω σε μια εικονα για να την δω, δεν ειχε καν την επιλογη "προβολη πληρους μεγεθους" , ενω το 2013 την ειχε κανονικα! Δεν τα αναβαθμιζουν, αυτο. Και απλως καθονται και φτιαχνουν καμια 400 galaxy μοντελα ιδια μεταξυ τους που δεν μπορεις να τα ξεχωριζεις..

Τα παλια κινητα ειχαν ομορφια. Αλλοι την εβρισκαν με τα κινητα της μοτορολα, αλλοι με της σημενς, αλλοι νοκια, κ.α. Τα σημερινα κινητα με πληκτρα ειναι οπως ειπα παλι πιο πανω, πιο feature δεν παει..

Εκτος.. Μου αρεσε βασικα οταν το ειδα.. Στα public, υπαρχει ενα κινητακι που βγηκε καινουριο και εχει μεγεθος τηλεκαρτας! Ελαφρυ βολικο, αλλα πολυ απλο, αν και μπορει να συνδεθει με τα smartphones, για ομιλιες κτλ.

Τελος :P

Μα η διαφορα μας (τουλαχιστον εδω), αναμεσα σε ενα feature κι ενα smart, δεν ειναι η υπαρξη η οχι του φυσικου πληκτρολογιου, αλλα των λειτουργιων που μπορει να εκτελεσει. Ενα κινητο το οποιο εχει καμερα, εχει fb εχει browser και καμποσα αλλα καλουδια, ειναι μια σμαρτ συσκευη και οχι ενα απλο τηλεφωνο, ακομη κια ενα εχει πληκτρολογιο με τεραστια πληκτρα. Το blackberry πχ, χρονια τωρα εχει αυτα που προανεφερα, εχει πληκτρολογιο (και μαλιστα οχι το απλο), και δεν δεν παυει να ειναι smartphone.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Βασικά κακώς έχει συσχετισθεί το "φτηνό" και το "χίπστερ" με τα "παλαιού τύπου" τηλέφωνα στα οποία αναφέρεται το θέμα. Εκφράζοντας αρκετό κόσμο πιστεύω, προφανώς και θα προτιμούσα ένα τηλέφωνο το οποίο είχε τις δυνατότητες ενός smartphone* (εννοώντας επεξεργαστές/resolution/ram κτλπ) αλλά ΔΕΝ είχε οθόνη αφής. Θα πλήρωνα αδρά για ένα τέτοιο τηλέφωνο με clamshell design και κουμπιά. Δεν είναι θέμα χιπστερισμού, είναι θέμα χρηστικότητας και reliability της συσκευής... Έχει καταντήσει κουραστικό να γρατζουνιέται η οθόνη μου από ένα απλό πέσιμο, να πατιούνται παπαριές ενώ το κινητό είναι στην τσέπη μου και χίλια δύο άλλα.

Το ζήτημα είναι ότι δεν έχω επιλογή. Το 100% των συσκευών που έχουν καλές δυνατότητες (μια σοβαρής ανάλυσης και μεγέθους οθόνη ώστε να δώ ενα βίντεο για παράδειγμα) είναι touch-screen smartphone. Θες δε θες πας εκεί.

*μισώ την λέξη smartphone... Δεν έχει τίποτα έξυπνο πάνω του το κάθε κινητό, ένας κουτσουρεμένος υπολογιστής είναι.

Δημοσ.

Smart και Feature Phone μετα τα Blackberry δυσκολα θα ξαναφτιαξουν και ο λογος ειναι απλος....

Το 99% χρησιμοποιουν το κινητο και για παιχνιδακια και στο Google Play αν καποιος χαλασει λεφτα θα ειναι για να περασει αυτη την καταραμενη πιστα στο Candy Crush που εχει κολλησει 1 μηνα και βλεπει οτι στην επομενη κινηση την περναει κλπ ουτε βιβλια,ουτε μουσικη ουτε βεβαια να πληρωσει ενα καλογραμμενο app.

Εχεις δοκιμασει να χρησιμοποιησεις εναν υπολογιστη χωρις ποντικι και να πηγαινεις απο επιλογη σε επιλογη με το Tab;

Επειδη το εχω κανει δεν μπορω να πω οτι ηταν και η πιο διασκεδαστικη εμπειρια της ζωης μου :) 

Και ειχα Symbian S40 S60 και ξερω οτι δεν μου ελειπε τιποτα πριν το Touch.

Τα Feature Phone ειναι πρωτα τηλεφωνα και μετα ολα τα αλλα,τα "smartphones" ειναι παιχνιδομηχανοpc που απλα παιρνουν και τηλεφωνο.

Δημοσ.

Υπαρχει αυτο που ζητας.

http://www.skroutz.gr/s/7397009/LG-Wine-Smart-4GB.html

Δυστηχώς όταν πήρα κινητό υπήρχε μόνο ένα samsung galaxy golden ( http://www.samsung.com/hk_en/consumer/mobile/smartphones/others/GT-I9235CDATGY ) το οποίο δεν είχε τότε διαθεσιμότητα Ελλάδα. Ωραίο το lg, θα έχ υπόψη την συγκεκριμένη σειρά αν τυχόν χρειαστεί αγορά... Η μόνη εξαίρεση στον κανόνα πάντως.

Smart και Feature Phone μετα τα Blackberry δυσκολα θα ξαναφτιαξουν και ο λογος ειναι απλος....

Το 99% χρησιμοποιουν το κινητο και για παιχνιδακια και στο Google Play αν καποιος χαλασει λεφτα θα ειναι για να περασει αυτη την καταραμενη πιστα στο Candy Crush που εχει κολλησει 1 μηνα και βλεπει οτι στην επομενη κινηση την περναει κλπ ουτε βιβλια,ουτε μουσικη ουτε βεβαια να πληρωσει ενα καλογραμμενο app.

Εχεις δοκιμασει να χρησιμοποιησεις εναν υπολογιστη χωρις ποντικι και να πηγαινεις απο επιλογη σε επιλογη με το Tab;

Επειδη το εχω κανει δεν μπορω να πω οτι ηταν και η πιο διασκεδαστικη εμπειρια της ζωης μου :)

Και ειχα Symbian S40 S60 και ξερω οτι δεν μου ελειπε τιποτα πριν το Touch.

Τα Feature Phone ειναι πρωτα τηλεφωνα και μετα ολα τα αλλα,τα "smartphones" ειναι παιχνιδομηχανοpc που απλα παιρνουν και τηλεφωνο.

Το κινητό πλέον το θέλω (όπως οι περισσότεροι νομίζω) μόνο για τηλέφωνο/μύνημα, Internet browsing και video playback. Όλες αυτές οι λειτουργίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν τέλεια με τα κουμπιά ενός χειριστηρίου NES (σταυρός κίνησης/analog και ΟΚ - BACK). Έχεις να κάνεις με μενού 5-6 επιλογών, όχι με τις χιλιάδες αρχεία και δυνατότητες παραθύρων που έχει ένας υπολογιστής. Δεν θα μπώ καν στον κόπο να σχολιάσω το πόσο κακό είναι το Internet browsing με οθόνες αφής.

Δημοσ.

Σε παλιότερες συσκευές με κουμπιά για να πας από την κορυφή της σελίδας στο τέλος κρατούσες το κουμπί πατημένο ώσπου να φτάσει. Κάτι καλό έκανε η αφή!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...