Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χε χε! :-D Άλλαξα χώρο εργασίας και κάνω συνολικά 1 ώρα μέσα σε λεωφορείο για να πάω-έρθω. Θέλω να παίζω καμιά μλκια, να περνάει η ώρα. Οπότε…

Άλλαξαν οι ανάγκες μου αλλά οι θέσεις μου παραμένουν ίδιες. Ως τηλέφωνα, τα feature είναι καλύτερα από τα smart. :ph34r:

Αυτο σου λεμε ολοι επι τοσες σελιδες, οτι αναλογα τις αναγκες του καθενος παιρνεις και το αναλογο τηλεφωνο.

Αν και εσυ, λογω θεσης δεν επρεπε να παρεις σμαρτφον, αλλα να κρατησεις το κινητο και να παρεις ταμπλετ (χωρις καμερα).

• Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ....

...αλλά την παλεύουν; €90 ευρώ;;; Με 100 παίρνω το lumia 535 που έχει της παναγιάς τα μάτια πάνω. Έλα Χριστέ και Παναγιά.

Θα πρέπει να ψάξω σε κανά μεταχειρισμένο μάλλον, δε βλέπω άλλη λύση.

Δημοσ.

τα αλλα απαραδεκτα αλλα το cat φιλε το σου πεφτει απο τον 10ο οροφο απλα κατεβαινεις το σηκωνεις και περνεις τηλεφωνο

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

πρεπει να βγει ενα σαν το νοκια 5210.

ασπρομαυρο, ανθεκτικο, μπαταρια αριστη και υποστηριξη 2 σιμ! φυσικα τιμη χαμηλη :X

• Like 1
Δημοσ.

πρεπει να βγει ενα σαν το νοκια 5210.

ασπρομαυρο, ανθεκτικο, μπαταρια αριστη και υποστηριξη 2 σιμ! φυσικα τιμη χαμηλη :X

Tα 5210 στο χρονο αποδειχθηκαν λιγοτερο ανθεκτικα απο τα 3310 πχ.. Τα πλαστικα του διαλυοντουσαν πανευκολα με την μη χρηση, υγρασια, ηλιος, κτλ... 

Απλα κινητακια που εγραψες παραπανω υπαρχουν πολλα.. alcatel + samsung.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ ξέθαψα το sony walkman και το εχω και σε άριστη κατάσταση .. Μόνο κάρτα σιμ δεν έχω. Θα του βάλω μια και θα το χρησιμοποιώ νο κίτινγκ με τέτοια αυτονομία που έχει.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα αγοραζω feature κινητα οσο θα συνεχιζουν να παραγονται. Μονο αυτα δινουν νοημα στη φορητοτητα.

Γιατί να αγοράζεις καινούργια αφού την ίδια δουλειά κάνει και ένα κινητό 5 ή και 10 χρόνων όμως; :)

Δημοσ.

Γιατί να αγοράζεις καινούργια αφού την ίδια δουλειά κάνει και ένα κινητό 5 ή και 10 χρόνων όμως; :)

Εδώ ο άλλος πάει και δίνει 1000 ευρώ κάθε χρόνο, χωρίς λόγο, για να πάρει το νεο iphone κτλ.

Τα 50 ευρώ του απλού κινητού σε πείραξαν;

Επίσης, είναι αυτονόητο ότι ο φίλος εννοεί ότι θα τα αγοράζει όταν είναι αυτό ανάγκη... Δηλαδή όταν χαλάσει το προηγούμενο… :ph34r:

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ ο άλλος πάει και δίνει 1000 ευρώ κάθε χρόνο, χωρίς λόγο, για να πάρει το νεο iphone κτλ.

Τα 50 ευρώ του απλού κινητού σε πείραξαν;

Επίσης, είναι αυτονόητο ότι ο φίλος εννοεί ότι θα τα αγοράζει όταν είναι αυτό ανάγκη... Δηλαδή όταν χαλάσει το προηγούμενο… :ph34r:

Για όλα τα κινητά ισχύει, καλό είναι να αγοράζουμε όταν το χρειαζόμαστε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...