Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά έρχεται το νέο Νοκια 222!

Εντάξει. Είναι αυτονόητο το κλαρίνο που κάνουν τα «smart» σε όλα τα επίπεδα!

Παιδια ερχεται το νεο Νοκια 222 που κανεναν δεν ενδιαφερει :)

Το δεν παραπανω γραφημα που εχει αναρτηθει ειναι επισης αστειο και ακυρο αλλα τελος παντων.

• Super Moderators
Δημοσ.

βαλτε dislike παρακαλω :P

ναι ναι βάλτε, να πέφτει σύρμα στο skype/fb και κάθε post όποιου θέλουμε να έχει -50 :P

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ερχεται το νεο Νοκια 222 που κανεναν δεν ενδιαφερει :)

Το δεν παραπανω γραφημα που εχει αναρτηθει ειναι επισης αστειο και ακυρο αλλα τελος παντων.

νομίζεις. :-D

περιμένω κάτι παρόμοιο για να αλλάξω το νοκια 206,έχει αρχίσει να μην με βγάζει 4 μέρες η μπαταρία του. :P

• Like 1
Δημοσ.

νομίζεις. :-D

περιμένω κάτι παρόμοιο για να αλλάξω το νοκια 206,έχει αρχίσει να μην με βγάζει 4 μέρες η μπαταρία του. :P

Μα το θεμα δεν ειναι οτι το γραφω επειδη εγω δεν αγοραζω ή επειδη δεν μου αρεσουν ή οτιδηποτε παρομοιο(7χρονια χρηστης του N70 οπως ειχα γραψει και πιο παλια)αλλα οταν βλεπεις στο topic των κινητων τηλεφωνων(το οποιο λεγεται ουτως ή αλλως Smartphones γιατι προφανως και οι περισσοτεροι για smartphone ρωτανε/ψαχνουν)τι θες να πω :P

http://www.insomnia.gr/forum/10-smartphones/

Feature phone πλεον πιο πολυ βλεπεις να ψαχνουν ατομα για το στρατο κυριως :D

Δημοσ.

Μα το θεμα δεν ειναι οτι το γραφω επειδη εγω δεν αγοραζω ή επειδη δεν μου αρεσουν ή οτιδηποτε παρομοιο(7χρονια χρηστης του N70 οπως ειχα γραψει και πιο παλια)αλλα οταν βλεπεις στο topic των κινητων τηλεφωνων(το οποιο λεγεται ουτως ή αλλως Smartphones γιατι προφανως και οι περισσοτεροι για smartphone ρωτανε/ψαχνουν)τι θες να πω :P

http://www.insomnia.gr/forum/10-smartphones/

Feature phone πλεον πιο πολυ βλεπεις να ψαχνουν ατομα για το στρατο κυριως :D

Μπα. Εγώ βλέπω κυρίως σοβαρούς επαγγελματίες που θέλουν κινητά τηλέφωνα για την δουλειά τους και γενικά άτομα που δεν είναι τόσο εξαρτημένα που να θέλουν να σερφάρουν ακόμη και στο δρόμο σε μια μικροσκοπική οθόνη 5 ιντσών...(!)

Εντωμεταξύ, έχουν ήδη αρχίσει να σκαν οι πρώτες έρευνες που συσχετίζουν μυωπία, στραβισμό κτλ με το σερφάρισμα σε τέτοιου είδους μικροσκοπικά μέσα.

Βέβαια, μέχρι να το πάρουν χαμπάρι οι περισσότεροι, θα είναι ήδη αργά για αυτούς.

Δημοσ.

Μπα. Εγώ βλέπω κυρίως σοβαρούς επαγγελματίες που θέλουν κινητά τηλέφωνα για την δουλειά τους και γενικά άτομα που δεν είναι τόσο εξαρτημένα που να θέλουν να σερφάρουν ακόμη και στο δρόμο σε μια μικροσκοπική οθόνη 5 ιντσών...(!)

Εντωμεταξύ, έχουν ήδη αρχίσει να σκαν οι πρώτες έρευνες που συσχετίζουν μυωπία, στραβισμό κτλ με το σερφάρισμα σε τέτοιου είδους μικροσκοπικά μέσα.

Βέβαια, μέχρι να το πάρουν χαμπάρι οι περισσότεροι, θα είναι ήδη αργά για αυτούς.

Η πλειοψηφία των "σοβαρών επαγγελματιών" που χρησιμοποιεί απλά τηλέφωνα είναι είτε 70+ χρονών οπότε το smartphone τους φαίνεται δύσχρηστο και άχρηστο ή κάνουν και ψιλο-ύποπτες συνομιλίες οπότε τα απλά τηλέφωνα τους φαίνονται πιο ασφαλή (ότι δεν μπορούν να τα χακάρουν για να τους παρακολουθήσουν κλπ).

Η γνώμη μου είναι αυτή βέβαια, μπορεί να είναι λάθος τα στατιστικά μου :)

• Like 3
Δημοσ.

Ειναι αμφιβολο αν θα ερθει ελλαδα το 222 γιατι κυκλοφορησε για αναπτυσσομενες χωρες.

Προκειται για το 215 με αλλαγες στο πλαστικο και τα χρωματα, με αυξημενη ραμ απο 8 σε 16, καμερα απο 0,3 σε 2mp και προεγκατεστημενες καποιες εφαρμογες social + 2 games.

Δημοσ.

Αυτο το καταλαβαινεις απλα βλεποντας τους ανθρωπους στο δρομο οτι ειναι σοβαροι επαγγελματιες? :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...