haHa Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Αν το θέμα είναι, όπως μου επισήμαναν 3-4 post πιο πάνω, πόσο γρηγορότερα πληκτρολογεί κανείς με τον ένα ή τον άλλο τύπο τηλεφώνου τότε το κλασσικό πληκτρολόγιο δεν παίζεται. Η πλειονοτητα του κοσμου γραφει πολυ πιο γρηγορα με smartphone. Οτι εσυ δεν εχεις συνηθισει και προτιμας το παναργο πληκτρολογιο των feature phones ειναι αλλο θεμα. Υπαρχουν κ σχετικοι διαγωνισμοι, που νικανε κατα κρατος τα smartphones στην ταχυτητα γραψιματος. 2
MT60RS Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 μολις αλλαξα κυλινδροπιστονα (ναι 2!!) στο LG , αγριο εκκεντροφορο και μολις το στρωσω ετοιμαστειτε για υπερηχητικες ταχυτητες πληκτρολογησης!!! θα ανεβασω και φωτο με την ζεμπριγκ πανω!!! dynosheet με A/F να ανεβασεις
haris_216 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Η πλειονοτητα του κοσμου γραφει πολυ πιο γρηγορα με smartphone. Οτι εσυ δεν εχεις συνηθισει και προτιμας το παναργο πληκτρολογιο των feature phones ειναι αλλο θεμα. Υπαρχουν κ σχετικοι διαγωνισμοι, που νικανε κατα κρατος τα smartphones στην ταχυτητα γραψιματος. Σε αυτό ίσως να έχεις δίκιο αν συμπεριλάβουμε όλα τα features ενός smarthphone (auto complete και τα ρέστα). Τότε ναι, κάποιος πολύ καλός γνώστης ενός συγκεκριμένου smartphone θα νικήσει. Απλά εγώ νόμιζα ότι εδώ μιλούσαμε για απλή (everyday) πληκτρολόγηση από συνήθεις χρήστες. 1
patrickdrd Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 μωρε για το δευτερο μιλαμε, απλα μερικοι δεν το χουν καταλαβει κ το χουν δει διαγωνισμος, τεσπα
rfc Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Προσωπικα για τηλεφωνο εδω και ενα χρονο επειδη βαρεθηκα τις παντοφλες των smart, εχω ενα sony epesson αξιας 2,7 ευρω το οποιο ειναι 5 ποντους υψος και χωραει και στο αυτι μου. Για ολα τα αλλα εχω ενα ταβλετ 10,1.
toshd3000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 δεν θυμαμαι πως ξεκινησε το θεμα αν και νομιζω οτι το εχει ξαναπει καποιος ..πριν οταν ηθελα να παω camping ειχα μια λιστα στο χαρτι με ολα τα απαραιτητα,επαιρνα gps,φωτογραφικη μηχανη και γκαζακι του καφε! τωρα παιρνω μονο το κινητο!!! 2
looproll Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ας γράψουμε και μερικα από τα φανερά, εκτός αν κάποιος είναι χαζός, πλεονεκτήματα των smart. 1) Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. 2) Μεγάλη οθόνη 3) Αξιοπιστία 4) Αντοχή συσκευής 5) Ταχύτητα texting 6) Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων/ υποκλοπής συνομιλίας 7) Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας Και μην ξεχνάμε πως οι πιο πλούσιοι και έξυπνοι άνθρωποι μόνο με smart κυκλοφορούν. Ξαναδιάβασα αυτό το θέμα για 1 like που έγινε σε κάτι που είχα ποστάρει και διάβασα λίγο τις τελευταίες σελίδες και ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ "Και μην ξεχνάμε πως οι πιο πλούσιοι και έξυπνοι άνθρωποι μόνο με smart κυκλοφορούν" ΑΥΤΟ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 1
rfc Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 τρελλη ψωνιστικη μαλακια αυτο που εγραψε.... οντως. 2
patrickdrd Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 χαχα νταξει μωρε, μην δινετε σημασια, απο μλκιες τετοιες εχουμε διαβασει (κ θα διαβασουμε ακομα...) πολλες
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ξαναδιάβασα αυτό το θέμα για 1 like που έγινε σε κάτι που είχα ποστάρει και διάβασα λίγο τις τελευταίες σελίδες και ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ "Και μην ξεχνάμε πως οι πιο πλούσιοι και έξυπνοι άνθρωποι μόνο με smart κυκλοφορούν" ΑΥΤΟ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Υπάρχει και η περίπτωση να το είπε χαριτολογώντας απαντώντας σε αντίστοιχα επιχειρήματα της άλλης πλευράς...
haHa Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Σε αυτό ίσως να έχεις δίκιο αν συμπεριλάβουμε όλα τα features ενός smarthphone (auto complete και τα ρέστα). Τότε ναι, κάποιος πολύ καλός γνώστης ενός συγκεκριμένου smartphone θα νικήσει. Απλά εγώ νόμιζα ότι εδώ μιλούσαμε για απλή (everyday) πληκτρολόγηση από συνήθεις χρήστες. μωρε για το δευτερο μιλαμε, απλα μερικοι δεν το χουν καταλαβει κ το χουν δει διαγωνισμος, τεσπα Για την απλη χρηση μιλαμε, ειναι πολυ πιο γρηγορο για τον απλο χρηστη να πατας αυτο που βλεπει στην οθονη απο το να προσπαθει να πατησει πολλαπλες φορες το ιδιο πλητρκο για να βγει πχ το ω στο παναργο πληκτρολογιο των feature phones. Δωσε σε εναν που δεν εχει ξαναγραψει ποτε σε κινητο , πχ σε εναν 65χρονο να γραψει σε ενα smartphone και σε ενα feature phone που θα πρεπει να πατησει τρεις φορες το πληκτρο 6 απλα για να βγαλει το γραμμα ν. Για αυτο για απλη,καθημερινη χρηση βλεπεις οτι με τα smartphone εχει αυξηθει το texting, ενω βλεπεις και διαφορους που μπορουν και κανουν ακομα και ποστ ολοκληρες παραγραφους σε φορουμ.
NickTG Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Υπάρχει και η περίπτωση να το είπε χαριτολογώντας απαντώντας σε αντίστοιχα επιχειρήματα της άλλης πλευράς... Κάθεσαι σοβαρά και εξηγείς κάτι τόσο φανερό? Άσε τα παιδιά να χαρούν.
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Κάθεσαι σοβαρά και εξηγείς κάτι τόσο φανερό? Άσε τα παιδιά να χαρούν. Ε είδα ότι το πήρα πολύ σοβαρά και προσβλήθηκε γι'αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις