Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο ειναι το "οριο" εννοεις; δεν το ειχα υποψη μου αυτο το κριτηριο, οχι οτι θα το λαμβανα σοβαρα υποψη βεβαια

Για καθε ατομο ειναι διαφορετικο το οριο, εξαρταται απο τα χερια του.

Για εμενα ειναι ~5".

Οπως και να εχει, τα smartphone ειναι οπως ειδες πολυ πιο γρηγορα στο texting ακομα και με ενα χερι. Αν τωρα καποιος δεν μπορει να γραψει με το ενα χερι γιατι του πεφτει το κινητο, αυτο δεν ειναι θεμα των smartphones, αλλα θεμα μεγεθους.

Αλλο ενα πλεονεκτημα λοιπον των smartphones εναντι των feature phones.

• Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κοιτα, για μενα η "σουμα" του θεματος αυτου ειναι οπως εχω γραψει κ στο ποστ μου οτι ολα σχετικα ειναι κ καλο ειναι να μην ειμαστε (κ δεν μπορουμε να ειμαστε) απολυτοι υπερ του ενος ή του αλλου, δλδ οκ, γραφω γρηγορα στο smartphoni αν ειμαι αραχτος στην παραλια (κ αν το παρω εκει μαζι μου γιατι δεν θα θελω να μου το κλεψουν, γεμισει αμμους κλπ κλπ - εδω μπαινει το 1ο σχετικο) ή στο κρεβατι του σπιτιου μου, αλλα αν ειμαι εξω κ στο ενα χερι κουβαλαω π.χ. τα ψωνια της εβδομαδας κ περπαταω κ θελω να στειλω μηνυμα, ε προφανως το feature θα βολεψει καλυτερα, οσο μικρο χερι ή smartphone κ να εχεις, 

με αλλα λογια κ επειδη εχω και τα 2 κ το smartphone ψηνει κ καφε απ την μια, αλλα για να στον ψησει θελει τις καταλληλες συνθηκες, ενω ακομα κ εν ετει 2015 και το feature εχει κ τα θετικα του

Δημοσ.

... αλλα αν ειμαι εξω κ στο ενα χερι κουβαλαω π.χ. τα ψωνια της εβδομαδας κ περπαταω κ θελω να στειλω μηνυμα, ε προφανως το feature θα βολεψει καλυτερα, οσο μικρο χερι ή smartphone κ να εχεις, 

Δεν ισχυει αυτο, αυτο λεμε τοση ωρα.

Εχεις συνηθισει 20 χρονια στο πληκτρολογιο των feature phones(που ειναι αργο) και εχεις εδω και μολις μερικους μηνες smartphone, για αυτο γραφεις πιο αργα.

Μετα απο λιγο καιρο που θα το εχεις συνηθισει, οπως εχεις συνηθισει το πληκτρολογιο των feature phones, θα δεις οτι ειναι πολυ πιο γρηγορο σε texting το smartphone, ακομα και με ενα χερι.

Και κανενας δεν ειπε οτι τα smartphone υπερτερουν παντου κλπ. Απλα ενας ακομας τομεας που υπερτερουν ειναι στην ταχυτητα του texting, οπως και των κλησεων.

• Like 1
Δημοσ.

παρτε ενα smartphone ,σβηστε ολες τις περιττες εφαρμογες(root) ,μην μπαινετε στο internet ,μην περασετε καμμια εφαρμογη δλδ με λιγα λογια χρησιμοποιηστετο μονο σαν τλεφωνο και μετα πειτε για την αυτονομια μπαταριας σε σχεση με τα παλια κινητα! 

καταλαβαινω που το πας.Αλλα και παλι θα κρατησει πολυ λιγοτερο απο ενα μη smartphone κινητο.Η οθονη καταναλωνει παρα πολυ απο μονη της.Βεβαια ολοι ξεχναν τις ελεηνες μπαταριες Νικελιου που ειχαμε τοτε και μετα απο λιγους μηνες ψωφουσαν αμεσως για ενα κινητο αλλαζες συνεχεια μπαταρια και τοτε δεν χρησιμοποιουσε κανενας ebay (δεν θυμαμαι καν αν υπηρχε) οποτε η καθε vodafone κοπανουσε στο κεφαλι

Δημοσ.

Δεν ισχυει αυτο, αυτο λεμε τοση ωρα.

Εχεις συνηθισει 20 χρονια στο πληκτρολογιο των feature phones(που ειναι αργο) και εχεις εδω και μολις μερικους μηνες smartphone, για αυτο γραφεις πιο αργα.

Μετα απο λιγο καιρο που θα το εχεις συνηθισει, οπως εχεις συνηθισει το πληκτρολογιο των feature phones, θα δεις οτι ειναι πολυ πιο γρηγορο σε texting το smartphone, ακομα και με ενα χερι.

Και κανενας δεν ειπε οτι τα smartphone υπερτερουν παντου κλπ. Απλα ενας ακομας τομεας που υπερτερουν ειναι στην ταχυτητα του texting, οπως και των κλησεων.

δεν βολευει αυτο το πραγμα σου λεω με την οθονη γκομουτσα κ θηκη δερματινη, πηγα να γραψω π.χ. χθες "αλλαγη" κ εγραψε "αναγκη" η μλκια κ λογικο, αφου ο αντιχειρας για να φτασει στην απεναντι πλευρα της οθονης ξαπλαρε, ειναι απ τα μειονεκτηματα των κινητων γκουμουτσων αυτο, πως να το κανουμε; δεν γινεται να τα χεις ολα ή οθονη γκουμουτσα θα χεις να βλεπεις να μην σου βγαινουν τα ματια ή θα γραφεις μηνυμα με το ενα χερι ταυτοχρονα θα παρακολουθεις τηλεοραση, θα οδηγεις, θα περπατας κλπ, γραψε μηνυμα στα τυλφα στο σμαρτφονι κ με το ενα χερι κ ανεβασε βιντεο να σε δω ρε μαγκα κ που σαι ε; στο feature επσης γραφω σφαιρα, σε προκαλω σε διαγωνισμο ενι φακινγκ ταϊμ

Δημοσ.

δεν βολευει αυτο το πραγμα σου λεω με την οθονη γκομουτσα κ θηκη δερματινη, πηγα να γραψω π.χ. χθες "αλλαγη" κ εγραψε "αναγκη" η μλκια κ λογικο, αφου ο αντιχειρας για να φτασει στην απεναντι πλευρα της οθονης ξαπλαρε, ειναι απ τα μειονεκτηματα των κινητων γκουμουτσων αυτο, πως να το κανουμε; δεν γινεται να τα χεις ολα ή οθονη γκουμουτσα θα χεις να βλεπεις να μην σου βγαινουν τα ματια ή θα γραφεις μηνυμα με το ενα χερι ταυτοχρονα θα παρακολουθεις τηλεοραση, θα οδηγεις, θα περπατας κλπ, γραψε μηνυμα στα τυλφα στο σμαρτφονι κ με το ενα χερι κ ανεβασε βιντεο να σε δω ρε μαγκα κ που σαι ε; στο feature επσης γραφω σφαιρα, σε προκαλω σε διαγωνισμο ενι φακινγκ ταϊμ

Υπαρχουν διαγωνισμοι ταχυτητας και χανουν κατα κρατος το feature phones με το παναργο πληκτρολογιο.

Στα υπολοιπα που λες, εσυ επελεξες κινητο γκουμουτσα με θηκη κλπ που ειναι μεγαλο για τα χερια σου.

Εγώ με το 5" nexus κινητό γράφω μια χαρά ταχύτατα με το ένα χέρι. (ανεβασε βιντεο να δουμε ποσο γρηγορα μπορεις να γραψεις αυτην την τελευταια προταση:

"Εγώ με το 5" nexus κινητό γράφω μια χαρά ταχύτατα με το ένα χέρι. ")

Ειμαι σιγουρος οτι θα το αποφυγεις...

Δημοσ.

χαχα, οκ, μονο που στο feature γραφω χωρις t9 οτοκορεκτ κ αλλες τετοιες παπαριες, οποτε εγω θα γραφω χωρις τονους :P (οπως συνηθιζω αλλωστε) 

και τελος, αυτο δεν μπορει να γινει τωρα γιατι ειμαστε δουλεια,

nexus δεν πηρα γιατι πολλα τα λεφτα, δεν εχω δωσει ποτε 3ψηφιο για κιν και θα το σκεφτω αν θα δωσω,

δεν ειμαι υπερ αυτης της φιλοσοφιας του υπερκαταναλωτισμου, ουτε της επιδειξης

believe it or not εγω κανω κ δουλεια παραλληλα κ γραφω κ στο myphone ταυτοχρονα :P :D

Δημοσ.

χαχα, οκ, μονο που στο feature γραφω χωρις t9 οτοκορεκτ κ αλλες τετοιες παπαριες, οποτε εγω θα γραφω χωρις τονους :P (οπως συνηθιζω αλλωστε) 

nexus δεν πηρα γιατι πολλα τα λεφτα, δεν εχω δωσει ποτε 3ψηφιο για κιν και θα το σκεφτω αν θα δωσω,

δεν ειμαι υπερ αυτης της φιλοσοφιας του υπερκαταναλωτισμου, ουτε της επιδειξης

believe it or not εγω κανω κ δουλεια παραλληλα κ γραφω κ στο myphone ταυτοχρονα :P :D

ναι οκ εσυ μπορει να γραφεις και εγραφες γρηγορα  υπηρχε και μια μεριδα που δεν την ενιαζε να προπονειται λες και θα παρει κανα μεταλλιο στο texting και επειδη και εγω ανηκω σε αυτην την κατηγορια, εχω και αυτη την στιγμη εχω ενα feature phone σαν δευτερο και για να γραψω ενα μυνημα κανω μια δεκαετια ασε που καθεσαι να ψαχνεις τους τονους και να προσεχεις να μην πατησεις παραπανω φορες ενα νουμερο και αντε απτην αρχη να ξαναβρεις το γραμμα

Δημοσ.

Νομιζα οτι ειπες πως εχεις ενα lg g2 που κοστιζει 3φηφιο νουμερο..

Με το lg g2 στο ενα χερι θα τραβας βιντεο και στο αλλο χερι θα κρατας το feature phone και θα γραφεις με το  πληκτρολογιο του.

Δημοσ.

ναι ρε, κι αυτο το πηρα μονο κ μονο λογω επιδοτησης αδερφου, 90 πληρωσα εγω απ την τσεπη μου, 

καλα, προφανως κ θα γινει ετσι που λες

ναι οκ εσυ μπορει να γραφεις και εγραφες γρηγορα  υπηρχε και μια μεριδα που δεν την ενιαζε να προπονειται λες και θα παρει κανα μεταλλιο στο texting και επειδη και εγω ανηκω σε αυτην την κατηγορια, εχω και αυτη την στιγμη εχω ενα feature phone σαν δευτερο και για να γραψω ενα μυνημα κανω μια δεκαετια ασε που καθεσαι να ψαχνεις τους τονους και να προσεχεις να μην πατησεις παραπανω φορες ενα νουμερο και αντε απτην αρχη να ξαναβρεις το γραμμα

καλα κ εμεις δεν παμε για μεταλλια, απλα ξερεις τι γινεται; προσωπικα δεν το χω οτι ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα μεταξυ των δυο γι αυτο κ επιμενω... δηλαδή, οκ, εχει βοηθηματα κλπ το smartphone, αλλα κ παλι ρε παιδια σαν το πληκτρολογιο δεν ειναι, στο πληκτρολογιο γραφω 80 λεξεις το λεπτο κ προφανως κανενα σμαρτφονι δεν με κερδιζει ξερετε γιατι; γιατι χρησιμοποιω οσα δαχτυλα θελω κ οχι με εναν δεικτη ή με εναν αντιχειρα ή αντε με δυο το πολυ κ να στραβωδαχτυλιαζω ή να φοβαμαι μην μου φυγει απ τα χερια 

Δημοσ.

καλα κ εμεις δεν παμε για μεταλλια, απλα ξερεις τι γινεται; προσωπικα δεν το χω οτι ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα μεταξυ των δυο γι αυτο κ επιμενω... δηλαδή, οκ, εχει βοηθηματα κλπ το smartphone, αλλα κ παλι ρε παιδια σαν το πληκτρολογιο δεν ειναι, στο πληκτρολογιο γραφω 80 λεξεις το λεπτο κ προφανως κανενα σμαρτφονι δεν με κερδιζει ξερετε γιατι; γιατι χρησιμοποιω οσα δαχτυλα θελω κ οχι με εναν δεικτη ή με εναν αντιχειρα ή αντε με δυο το πολυ κ να στραβωδαχτυλιαζω ή να φοβαμαι μην μου φυγει απ τα χερια 

Ειπαμε: γινονται διαγωνισμοι και ματεψε ποιοι κερδιζουν; Τα smartphones.

Και μπορει οπως λεει ο φιλος παραπανω να υπαρχουν καποιες περιπτωσεις ("υπηρχε και μια μεριδα που δεν την ενιαζε να προπονειται λες και θα παρει κανα μεταλλιο στο texting "), αλλα η πλειονοτητα του κοσμου γραφει πολυ πιο γρηγορα σε smartphone απο οτι στο παναργο πληκτρολογιο των feature phones.

Δημοσ.

χαχα οχι φιλε μου, κανεις μεγαλο λαθος, μπες στο 10fastfingers.com να δεις τι γινεται, 80 λεξεις το λεπτο στο σμαρτφονι δεν γραφεις που γραφω εγω στο πληκτρολογιο που να χτυπιεσαι σα χταποδι, 

λοιπον το εγραψα το κειμενακι σου εκανα 40 δευτερα, αλλα η αλλαγη γλωσσας ειναι μαρτυριο σε μενα, δεν ειναι ενα κουνημα του δαχτυλου, αλλα ενα παρατεταμενο πατημα κ 4 κλικ μετα

Δημοσ.

χαχα οχι φιλε μου, κανεις μεγαλο λαθος, μπες στο 10fastfingers.com να δεις τι γινεται, 80 λεξεις το λεπτο στο σμαρτφονι δεν γραφεις που γραφω εγω στο πληκτρολογιο που να χτυπιεσαι σα χταποδι, 

λοιπον το εγραψα το κειμενακι σου εκανα 40 δευτερα, αλλα η αλλαγη γλωσσας ειναι μαρτυριο σε μενα, δεν ειναι ενα κουνημα του δαχτυλου, αλλα ενα παρατεταμενο πατημα κ 4 κλικ μετα

Kανω 20 δευτερολεπτα, βασικα πιο κατω απο 20..

Τεραστια διαφορα (δεν ειναι μικρη της ταξης του 5%, ουτε μεγαλη της ταξης του 20-30%, ειναι τεραστια 100+% περισσοτερος χρονος), ειπαμε ειναι παναργο το πληκτρολογιο των feature phones, παρολο που εσυ εισαι οπως λες ταχυτατος με αυτο. Σκεψου λοιπον ενας που δεν ειναι τοσο καλος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...