patrickdrd Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δες εδω για πως μπορεις να δωσεις εντολη να κανει ring,να δεις την θεση του, να δωσεις εντολη να σβηστει απομακρυσμενα το δικό σου τηλ: https://www.google.com/android/devicemanagerΕιναι προφανες οτι εχεις ελλειπη πληροφορηση γυρω απο το ζήτημα κ για αυτο δεν γνωριζεις μερικα απο τα πλεονέκτηματα των smartphones και θεωρεις οτι ειναι μειονέκτηματα, ενω στην πραγματικότητα συμβαινει το αντίθετο. κοιτα ενω ειμαι προγραμματιστης δεν ειναι πολυς καιρος που εχω smart phone, ενας μηνας κ κατι πρεπει να ειναι, οποτε δεν ειμαι κ τοσο εξοικειωμενος, αλλα οκ, καταλαβα, ευχαριστω
SpirtouLisS Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δεν ειναι αναγκη να εισαι χιπστερας για να μην εχεις smartphone. Εγω εχω ενα c510 sony ericcson και δεν το αλλαζω γιατι κανει οτι επιθυμω μαζι με ενα μπονους. -Παιρνει τηλεφωνα, δειχνει την ωρα και την ημερομηνια, παιζει mp3, παιζει ραδιο, παιρνει καλουτσικες φωτο και εχει ωραιο ηχο ξυπνητηριου (συν οτι εχει ξυπνητηρι ) και η μπαταρια του κραταει 3-4 μερες με αρκετη χρηση παρα το οτι το κινητο το εχω 3 χρονια και το ειχα παρει 2ο χερι. Το μπονους ειναι οτι οπως τα περισσοτερα κινητα της κλασσης του, εποχης του, οταν πεσουν καταλαθως απο ενα λογικο υψος συνηθως δεν σπανε. Ειχα smartphone κατα καιρους, ενα εσπασε, ενα το χαρισα στην αδερφη μου, ενα αλλο ειναι πεταμενο σε ενα συρταρι μαλλον γιατι τελειωνε η μπαταρια του σε μιση μερα. Αν με κερδισει καποιο smartphone θα πρεπει να ειναι χρηστικο να εχει καλη μπαταρια και γενικα να μη μου τη σπαει με κανενα τροπο σαν αμιγως κινητο τηλεφωνο ακομα και αν ειναι αψογο σε ολες τις αλλες ''tablet'' λειτουργιες και εφαρμογες. Αυτα ομως πιστευω εγω. Δεν κατακρινω εννοειται 3
WorldOfGlass Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Αυτο ειναι ασχετο, δεν κλειδωνουν τα δεδομένα σου κλπ, απλα κανουν blacklist το imei και δεν ξανααναγνωριζει sim ελληνικη. Αυτο δεν το ξερα. My apologies. Στο τμημα μου χαν πει απλα οτι κλειδωνει η συσκευη και γω δεν το πολυεψαξα γιατι θρηνουσα το καημενο το lumia. R.I.P Χιπστεραδικη ποζεριά μου κάνει Είναι χιπστεραδικη ποζεριά. Οι χιπστερς δεν ειναι οπως εμεις οι άμυαλες μάζες που θέλουν να χουν τις δυνατότητες ενός υπολογιστή στο κινητό τους. Είναι σκεφτικοί σκεπτόμενοι και έχουν old fucken mobile phone
patrickdrd Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 αυτο το βαλαμε; δεν το βαλαμε, για δειτε κι αυτο αγαπητοι ερωτευμενοι με τα smartphones: http://ethernews.com/%CE%B7-%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AE-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7-smartphones-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CF%81%CF%85%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82/?utm_source=ReviveOldPost&utm_medium=social&utm_campaign=ReviveOldPost edit: ακυρο το ξαναβαλαμε, πφφ καλα ολο τα ιδια ποσταρουν;
redhotstef Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μιλωντας με εικονες.. best of the best απλα τηλεφωνα!!
nickmanak Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Το 2016 που θα επιστρεψει η Νοκια στην παραγωγη, ελπιζω να δουμε κανα καλο feature phone. Προς το παρον υπαρχει μεγαλη ξηρασια και ειδικα στην ελλαδα που δεν εισαγεται σχεδον τπτ σε νεα feature phones, αν και δυστυχως η αναπτυξη νεων μοντελων ειναι ισχνή.
arc Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Η αγορά δείχνει οτι ο κόσμος δεν επιθυμεί feature phones, άρα οι εταιρείες γιατί να σπαταλήσουν πόρους στο rnd και την παραγωγή πλήθους μοντέλων;
WorldOfGlass Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μιλωντας με εικονες.. best of the best απλα τηλεφωνα!! Για την εποχη τους ηταν πολυ καλα και για δευτερη συσκευη μια χαρα ειναι. Το smartphone προσωπικα δεν το αφηνω με τιποτα
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Το 2016 που θα επιστρεψει η Νοκια στην παραγωγη, ελπιζω να δουμε κανα καλο feature phone. Προς το παρον υπαρχει μεγαλη ξηρασια και ειδικα στην ελλαδα που δεν εισαγεται σχεδον τπτ σε νεα feature phones, αν και δυστυχως η αναπτυξη νεων μοντελων ειναι ισχνή. Μα τι άλλο να αναπτύξουν; Η συγκεκριμένη κατηγορία έχει πιάσει ταβάνι εδώ και χρόνια! 1
redhotstef Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 To N86 βέβαια στη φώτο είναι smartphone. την σημερον ημερα οποιος κυκλοφορει με symbian.. δεν τον λες και smart.. 1
patrickdrd Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Οτι εσυ εισαι αργος με το ενα χερι με το swiftkey, δεν σημαινει οτι ειναι ολοι αργοι. Μπορει μαλιστα να φταιει οτι εχεις μεγαλη συσκευη ή οτι δεν εχεις συνηθισει ακομα το γραψιμο, ενω το παραδοσιακο γραψιμο με το παναργο πληκτρολογιο των feature phones το κανει 20 χρονια τωρα. Eδω ενα παραδειγμα που καποιος γραφει με ενα χερι, χωρις να θεωρειται καν γρηγορο: Γινονται και διαγωνισμοι για το ταχυτερο γραψιμο και οπως φανταζεσαι τα smartphones νικανε κατα κρατος. Τα smartphones ειναι πολυ πιο γρηγορα στο texting. δεν ξερω ποσο ειναι αυτη η οθονη που γραφει ο τυπος, αλλα δοκιμασα στο δικο μου (5,2+θηκη) κ δεν μου φαινεται εφικτο, ή τον αντιχειρα θα σπασω ή το κιν θα μου πεσει κ χωρις καθολου ικανοποιητικα αποτελεσματα, αν εχει κανεις μεγαλυτερο χερι/δαχτυλα μπορει, not 4 me
haHa Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 δεν ξερω ποσο ειναι αυτη η οθονη που γραφει ο τυπος, αλλα δοκιμασα στο δικο μου (5,2+θηκη) κ δεν μου φαινεται εφικτο, ή τον αντιχειρα θα σπασω ή το κιν θα μου πεσει κ χωρις καθολου ικανοποιητικα αποτελεσματα, αν εχει κανεις μεγαλυτερο χερι/δαχτυλα μπορει, not 4 me Εγω με 5" κινητο γραφω με το ενα χερι. Γενικοτερα , οι περισσοτεροι που παιρνουν 5" κινητα και οχι πχ 5.5", τα παιρνουν για αυτον ακριβως το λογο: γιατι μπορουν και τα δουλευουν με ενα χερι.
patrickdrd Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 αυτο ειναι το "οριο" εννοεις; δεν το ειχα υποψη μου αυτο το κριτηριο, οχι οτι θα το λαμβανα σοβαρα υποψη βεβαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις