Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας γράψουμε και μερικα από τα φανερά, εκτός αν κάποιος είναι χαζός, πλεονεκτήματα των smart.

1) Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

2) Μεγάλη οθόνη

3) Αξιοπιστία

4) Αντοχή συσκευής

5) Ταχύτητα texting

6) Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων/ υποκλοπής συνομιλίας

7) Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας

Και μην ξεχνάμε πως οι πιο πλούσιοι και έξυπνοι άνθρωποι μόνο με smart κυκλοφορούν.

προσδιόρισε το.

γιατί εγω προσωπικά απ το asha 206 και fb έχω να συνομιλήσω και viber και whatsapp και twitter.

και που΄σαι δεν χρειάζεται να έχω ανοιχτές τις εφαρμογές,η συσκευή αν μου στείλουν κάπου με ειδοποιεί(και είναι στο ίντερνετ-ναι μεσω 2G)

όπως και να έχει,δεν τα χρησιμοποιώ και πάλι(όσο είμαι έξω φυσικά)και δεν με απασχολεί αν με αναζητήσει κάποιος στα συγκεκριμένα ενω είμαι έξω.

Τον αριθμό μου τον έχουν,αν δεν έχουν κάρτα πρόβλημά τους :P

• Like 1
  • Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προσδιόρισε το.

γιατί εγω προσωπικά απ το asha 206 και fb έχω να συνομιλήσω και viber και whatsapp και twitter.

και που΄σαι δεν χρειάζεται να έχω ανοιχτές τις εφαρμογές,η συσκευή αν μου στείλουν κάπου με ειδοποιεί(και είναι στο ίντερνετ-ναι μεσω 2G)

όπως και να έχει,δεν τα χρησιμοποιώ και πάλι(όσο είμαι έξω φυσικά)και δεν με απασχολεί αν με αναζητήσει κάποιος στα συγκεκριμένα ενω είμαι έξω.

Τον αριθμό μου τον έχουν,αν δεν έχουν κάρτα πρόβλημά τους :P

Το asha ΕΙΝΑΙ smartphone. Καταλαβετε το καποια στιγμη, απο τη στιγμη που ενα κινητο εκτος απο ομιλια και sms εχει ολα αυτα τα προγραμματα πανω του, ειναι στην ουσια ενα smartphone χωρις touch screen, οπως ειναι και το blackberry και δεκαδες αλλα στην αγορα.

• Like 2
Δημοσ.

5) @@, καλο το swiftkey & το swype δεν λεω, αλλα για δοκιμασε να γραψεις sms με ενα χερι κ χωρις να κοιτας την οθονη οπως κανω εγω στο x2, τελος να πω κατι πιο απλο; εχω κ το LG-G2 μαζι μου, δεν τολμαω καν να γραψω μηνυμα στο δρομο, ας εχω μαθει να χειριζομαι το flow/swipe του swiftkey

6) εισαι σιγουρος; αν σου κλεψουν το smartphone εχουν προσβαση στις ιστοσελιδες που σερφαρισες, σε ολους τους κωδικους σου, μπορει ακομα κ σε τραπεζικους λογαριασμους, αν μπαινεις σε τετοιους, στο feature τι να μου κλεψουν;

5) To swiftkey κ το swype ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το να γραφεις στο αργο πληκτρολογιο των feature phones. Οταν ειμαι στο δρομο και θελω να γραψω χωρις να κοιταω οθονη, τοτε βαζω φωνητικη πληκτρολογηση. 

Αν τωρα καποιος θελει physical keyboard, τοτε παει σε ενα smartphone blackberry που εχει απιστευτα πιο ποιοτικο και γρηγορο keyboard απο οτι τα keyboards της πλακας που εχουν τα feature phones.

Οπως και να εχει, το texting και οι κλησεις γινονται πολυ πιο γρηγορα με smartphone.

6) Αν σου κλεψουν το smartphone δεν εχουν προσβαση πουθενα, γιατι ειναι κρυπτογραφημενο. Μπορεις μαλιστα να σβησεις ολα τα περιεχομενα απο μακρια.

Στο feature phones εχουν προσβαση στις προσφατες κλησεις σου, πιθανως και στα sms και στις φωτογραφιες σου, χωρις να εχεις την δυνατοτητα να τα σβησεις απο μακρια.

Τελος, μην ξεχναμε την πολυ ανωτερη αυτονομια των smartphones.

• Like 1
Δημοσ.

Ντάξει οι χίπστερζ είναι παντού. Ευκαιρία να ξεφορτωθώ ένα Panasonic P341i με iMode.

Που το θυμήθηκες το iMode χαχαχα

Δημοσ.

5) To swiftkey κ το swype ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το να γραφεις στο αργο πληκτρολογιο των feature phones. Οταν ειμαι στο δρομο και θελω να γραψω χωρις να κοιταω οθονη, τοτε βαζω φωνητικη πληκτρολογηση. 

Αν τωρα καποιος θελει physical keyboard, τοτε παει σε ενα smartphone blackberry που εχει απιστευτα πιο ποιοτικο και γρηγορο keyboard απο οτι τα keyboards της πλακας που εχουν τα feature phones.

Οπως και να εχει, το texting και οι κλησεις γινονται πολυ πιο γρηγορα με smartphone.

6) Αν σου κλεψουν το smartphone δεν εχουν προσβαση πουθενα, γιατι ειναι κρυπτογραφημενο. Μπορεις μαλιστα να σβησεις ολα τα περιεχομενα απο μακρια.

Στο feature phones εχουν προσβαση στις προσφατες κλησεις σου, πιθανως και στα sms και στις φωτογραφιες σου, χωρις να εχεις την δυνατοτητα να τα σβησεις απο μακρια.

Τελος, μην ξεχναμε την πολυ ανωτερη αυτονομια των smartphones.

5) ναι, σιγα μην βαλω φωνητικη πληκτρολογηση, ειδικα στο δρομο να ακουει ο καθενας τι θελω να πω, ασε που οσες φορες το δοκιμασα οτι ναναι καταλαβαινε, τελος το blackberry ειναι αλλο φρουτο εντελως, με αλλο λειτουργικο κλπ που δεν το ξερει ουτε η μανα του

6) σιγα μην το βαλει ο κλεφτης στο ιντερνετ για να σβησεις ολα αυτα που λες κ ακομα κ αν το βαλει δυσκολο το βλεπω να γινεται αυτο που λες

αυτονομια ειπαμε, οκ, αλλα αμα το χρησιμοποιεις σαν smartphone, εφαρμογες δλδ κ ιντερνετ κλπ, μετρας τις ωρες μην σου πω τα λεπτα, ειδικα αν εισαι εξω

Δημοσ.

5) ναι, σιγα μην βαλω φωνητικη πληκτρολογηση, ειδικα στο δρομο να ακουει ο καθενας τι θελω να πω, ασε που οσες φορες το δοκιμασα οτι ναναι καταλαβαινε, τελος το blackberry ειναι αλλο φρουτο εντελως, με αλλο λειτουργικο κλπ που δεν το ξερει ουτε η μανα του

6) σιγα μην το βαλει ο κλεφτης στο ιντερνετ για να σβησεις ολα αυτα που λες κ ακομα κ αν το βαλει δυσκολο το βλεπω να γινεται αυτο που λες

αυτονομια ειπαμε, οκ, αλλα αμα το χρησιμοποιεις σαν smartphone, εφαρμογες δλδ κ ιντερνετ κλπ, μετρας τις ωρες μην σου πω τα λεπτα, ειδικα αν εισαι εξω

5) Aν δεν θελεις να μην σε ακουν οι γυρω σου, τοτε γραψε με το swiftkey που ειναι πιο γρηγορο και με ενα χερι απο το παναργο πληκτρολογιο των feature phones.

Αν στις ελαχιστες φορες που θελεις να γραφεις χωρις να κοιτας, τοτε ενα smartphone blackberry ειναι πιο γρηγορο απο τα feature phones.

Αν δεν θελεις smartphone blackberry, τοτε ενα feature phone θα ειναι λιγο πιο βολικο στις ελαχιστες περιπτωσεις που δεν θελεις να κοιτας ουτε να μιλας. Αλλα αυτη ειναι μια σπανια περιπτωση που υπερεχει το παναργο πληκτρολογιο των feature phones εναντι των μη blackberry smartphones. Στις υπολοιπες περιπτωσεις που ειναι η πλειονοτητα, θα εισαι με το παναργο πληκτρολογιο που δεν συγκρινεται με swiftkey/swype.

Οπως και να εχει, σε ολες τις περιπτωσεις ειναι πολυ πιο γρηγορα σε texting τα smartphones.

6) Ακομα και αν ο χρηστης δεν το βαλει στο ιντερνετ, τοτε και παλι δεν μπορεις να δει τα δεδομενα του , γιατι ειναι κρυπτογραφημενα.

Σε αντιθεση φυσικα με τα απλα feature phones που δεν ειναι κρυπτογραφημενα και ειναι στα χερια των κλεφτων τα δεδομενα.

Tα δεδομενα ειναι πιο ασφαλη οταν ειναι κρυπτογραφημενα οπως σε ενα smartphone απο οτι να ειναι μη-κρυπτογραφημενα οπως σε ενα μη-ασφαλες feature phone.

Οσο για την αυτονομια:

Περιεγραψες με απλα λογια το πλεονεκτημα αυτονομιας των smartphones εναντι των feature phones !

Με τα smartphones μπορεις να εχεις (αναλογα τι θελει ο χρηστης): εξαιρετικη αυτονομια σε κλησεις (και φυσικα πολυ καλυτερη ποιοτητα κλησης/ηχου) ή μετρια αυτονομια οταν κανεις μικτη χρηση.

Με τα feature phones μπορεις να εχεις μονο καλη αυτονομια σε κλησεις(χειροτερη απο τα smartphones).

Eιναι θεμιτο που τα smartphone εχουν αυτην την επιλογη, ενω στα feature phones εισαι καταδικασμενος για απλα καλη αυτονομια και οχι εξαιρετικη οπως μπορεις να εχεις με τα smartphones.

Δημοσ.

μα ανωτερο μπορει να ειναι, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχει καλυτερη αυτονομια, 2-3 μερες κραταει η μπαταρια ενος feature, 1-2 μερες ενος smart, με κανονικη χρηση παντα, εξου κ ολοι σκουζουν για τις μπαταριες, οσο για το τεχνολογικα ασχετος δεν το σχολιαζω, αμα δεν καταλαβαινεις τι λεμε μην κατηγορεις τον κοσμο

5) Aν δεν θελεις να μην σε ακουν οι γυρω σου, τοτε γραψε με το swiftkey που ειναι πιο γρηγορο και με ενα χερι απο το παναργο πληκτρολογιο των feature phones.

Αν στις ελαχιστες φορες που θελεις να γραφεις χωρις να κοιτας, τοτε ενα smartphone blackberry ειναι πιο γρηγορο απο τα feature phones.

Αν δεν θελεις smartphone blackberry, τοτε ενα feature phone θα ειναι λιγο πιο βολικο στις ελαχιστες περιπτωσεις που δεν θελεις να κοιτας ουτε να μιλας. Αλλα αυτη ειναι μια σπανια περιπτωση που υπερεχει το παναργο πληκτρολογιο των feature phones εναντι των μη blackberry smartphones. Στις υπολοιπες περιπτωσεις που ειναι η πλειονοτητα, θα εισαι με το παναργο πληκτρολογιο που δεν συγκρινεται με swiftkey/swype.

Οπως και να εχει, σε ολες τις περιπτωσεις ειναι πολυ πιο γρηγορα σε texting τα smartphones.

εξακολουθω να διαφωνω γιατι σου ξαναλεω: γραφω με swiftkey κ αρκετα γρηγορα καθοτι ξερω κ τυφλο, ΑΛΛΑ:

αμα περπατας ή οδηγεις ή γενικοτερα οτιδηποτε δραστηριοτητα κανεις κ εχεις ενα χερι δεν παιζει,

να σου δωσω ενα αλλο παραδειγμα; επειδη ειμαι κ καπνιστης, πως γινεται να γραφω με το swiftkey κ το swype κ να καπνιζω με το ενα χερι; για πες; ενω με το feature μια χαρα γραφω

Δημοσ.

εξακολουθω να διαφωνω γιατι σου ξαναλεω: γραφω με swiftkey κ αρκετα γρηγορα καθοτι ξερω κ τυφλο, ΑΛΛΑ:

αμα περπατας ή οδηγεις ή γενικοτερα οτιδηποτε δραστηριοτητα κανεις κ εχεις ενα χερι δεν παιζει,

να σου δωσω ενα αλλο παραδειγμα; επειδη ειμαι κ καπνιστης, πως γινεται να γραφω με το swiftkey κ το swype κ να καπνιζω με το ενα χερι; για πες; ενω με το feature μια χαρα γραφω

Οτι εσυ εισαι αργος με το ενα χερι με το swiftkey, δεν σημαινει οτι ειναι ολοι αργοι. Μπορει μαλιστα να φταιει οτι εχεις μεγαλη συσκευη ή οτι δεν εχεις συνηθισει ακομα το γραψιμο, ενω το παραδοσιακο γραψιμο με το παναργο πληκτρολογιο των feature phones το κανει 20 χρονια τωρα.

Eδω ενα παραδειγμα που καποιος γραφει με ενα χερι, χωρις να θεωρειται καν γρηγορο:

Γινονται και διαγωνισμοι για το ταχυτερο γραψιμο και οπως φανταζεσαι τα smartphones νικανε κατα κρατος.  

Τα smartphones ειναι πολυ πιο γρηγορα στο texting.

Δημοσ.

τοτε πως θα δει τους κωδικους σου ρε νουφαρο.....

Δημοσ.

ε, ενταξει, δεν εχω δοκιμασει με ενα χερι, οι ιντσες μου ειναι 5,2,
με 2 χερια και flow στο swiftkey γραφω 30 λεξεις το λεπτο, στο πληκτρολογιο χτυπαω 80αρια

τοτε πως θα δει τους κωδικους σου ρε νουφαρο.....

ωραια, ακομα κ ετσι να ειναι, πως θα το κλειδωσεις δλδ εσυ; 

Δημοσ.

Ειναι ηδη κλειδωμένο κ κρυπτογραφημενο.

Μάλιστα με το που μπει στο ίντερνετ , μπορεις να εχεις δωσει εντολη και να τρωει αμεσα σβησιμο απο μακρια.

Δημοσ.

ναι, αυτο ρωταω, πως γινεται αυτο;

Δες εδω για πως μπορεις να δωσεις εντολη να κανει ring,να δεις την θεση του, να δωσεις εντολη να σβηστει απομακρυσμενα το δικό σου τηλ: https://www.google.com/android/devicemanager

Ειναι προφανες οτι εχεις ελλειπη πληροφορηση γυρω απο το ζήτημα κ για αυτο δεν γνωριζεις μερικα απο τα πλεονέκτηματα των smartphones και θεωρεις οτι ειναι μειονέκτηματα, ενω στην πραγματικότητα συμβαινει το αντίθετο.

Δημοσ.

ε, ενταξει, δεν εχω δοκιμασει με ενα χερι, οι ιντσες μου ειναι 5,2,

με 2 χερια και flow στο swiftkey γραφω 30 λεξεις το λεπτο, στο πληκτρολογιο χτυπαω 80αρια

Πας στον παροχο υπηρεσιων σου δινεις  αντιγραφο της καταθεσης που εκανες στην αστυνομια και τον κωδικο της συσκευης σου και σου την κλειδωνουν σε 1-2 μερες

• Like 1
Δημοσ.

Πας στον παροχο υπηρεσιων σου δινεις την αντιγραφο της καταθεσης που εκανες στην αστυνομια και τον κωδικο της συσκευης σου και σου την κλειδωνουν σε 1-2 μερες

Αυτο ειναι ασχετο, δεν κλειδωνουν τα δεδομένα σου κλπ, απλα κανουν blacklist το imei και δεν ξανααναγνωριζει sim ελληνικη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...