Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας γράψουμε και μερικα από τα φανερά, εκτός αν κάποιος είναι χαζός, πλεονεκτήματα των smart.

1) Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

2) Μεγάλη οθόνη

3) Αξιοπιστία

4) Αντοχή συσκευής

5) Ταχύτητα texting

6) Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων/ υποκλοπής συνομιλίας

7) Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας

Και μην ξεχνάμε πως οι πιο πλούσιοι και έξυπνοι άνθρωποι μόνο με smart κυκλοφορούν.

λολ
  • Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδιά πηγαίνεται στην αρχή που ξεκίνησε το αρθρο και δείτε τι εστί feature phone όπως το N70....και καταλάβετε οτι ο κόσμος βολεύεται και με τις μισες απο τις δυνατότητες των smartphone για να έχει μόνο πληκρτρολογιο και μικρό μεγεθος.

Οταν στο μέλλον στο ιδιο μέγεθος και εμφανιση θα έχει αντιστοιχες δυνατότητες με ενα tablet like smartphone, πλην της οθονης του φυσικά, γιατί να μην τα προτιμήσει.

Μαλλον θα έπρεπε να μην μπερδεύουμε την ταση του κοινου που είναι βασικά το μεγεθος και όχι οι δυνατότητες του κινητού. Αλλωστε σε μέγεθος ρολογιού επειδή έχει καποιες απο τις δυνατότητες ενος smartphone το oνομάζουμε smartwatch.

• Moderators
Δημοσ.

Θα περίμενα κάτι περισσότερο ως απάντηση από έναν modator.Κάτι περισσότερο εμπεριστατωμένο. Λίγο πιο σοβαρό. :P

Αλλά εντάξει αφού το λες εσύ, έτσι θα είναι.Μην λυπάσαι πολύ όμως και πάθεις τίποτα. :lol:

Δεν υπαρχει καποιος πιο σοβαρος τροπος να σου πως πως δεν ισχυει.

Δεν ειναι θεμα αποψης αλλα γεγονοτων οπως ανεφεραν οι υπολοιποι συμφορουμιτες. Δεν εχω να προσθεσω κατι, συνοψιζονται καλυτερα στη λιστα του NickTG. Mεταξυ μας ομως με επιασες. Δε λυπαμαι και τοσο ;)

• Moderators
Δημοσ.

ρε παιδιά πηγαίνεται στην αρχή που ξεκίνησε το αρθρο και δείτε τι εστί feature phone όπως το N70...

Το Ν70 ειναι smartphone με λειτουργικο symbian. Εκει ειναι νομιζω και η κυρια διαφωνια. Καποιοι θεωρουν τα παλιοτερα smartphones ως feature phones, αλλα δεν ειναι ετσι.

Δημοσ.

Θα περίμενα κάτι περισσότερο ως απάντηση από έναν modator.Κάτι περισσότερο εμπεριστατωμένο.

Αν και πιθανότατα θα συμπεράνεις ότι παίρνω θέση στη ...σοβαρότατη διαμάχη τού thread, δε θα σχολιάσω παρά μόνο την ουσία τού συγκεκριμένου τμήματος τού post σου και θα ρωτήσω το εξής:

Πλάκα κάνεις; Ζητάς ...εμπεριστατωμένες απαντήσεις, όταν έχεις αραδιάσει ένα φορτηγό ...προσωπικές στατιστικές, χωρίς να έχεις δώσει ούτε μία φορά κάποιο link πού τις υποστηρίζει/αποδεικνύει;

• Like 2
Δημοσ.

Το n70 είναι smartphone.

Tελος πάντων εγώ ποτέ δεν μεταφρασα την είδηση feature phone vs smartphone. Aν αυτό είναι τελικά το θέμα είναι απλά τραγικό....και εγω τόση ώρα ημουνα offtopic....

Σορρυ συνεχίστε την ματαιη συζήτηση και παρακαλώ τους mods να σβήσουν ότι έχω γράψει σε αυτο το θεμα.

Πήγε στο βρόντο ούτως ή αλλος αφου καποιοι νομιζαν οτι τρολλάρω...

Δημοσ.

Με λινκ θα μιλάμε ρε φίλε; Συζήτηση κάνουμε. Όχι «έρευνα» στο google.

Εσύ ζήτησες «εμπεριστατωμένες» απαντήσεις. Στη συζήτηση μέσω internet, μόνο με παράθεση έγκυρων links μπορεί να επιτευχθεί αυτό. Αν ξέρεις άλλο τρόπο, πες τον για να μην κουραζόμαστε. Αν δεν ξέρεις όμως, είναι αστεία η απαίτησή σου, δεδομένου τού ότι, ούτε εσύ ο ίδιος την εφαρμόζεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ ζήτησες «εμπεριστατωμένες» απαντήσεις. Στη συζήτηση μέσω internet, μόνο με παράθεση έγκυρων links μπορεί να επιτευχθεί αυτό. Αν ξέρεις άλλο τρόπο, πες τον για να μην κουραζόμαστε. Αν δεν ξέρεις όμως, είναι αστεία η απαίτησή σου, δεδομένου τού ότι, ούτε εσύ ο ίδιος την εφαρμόζεις. 

Μα καταρχάς δεν ζήτησα «εμπεριστατωμένες» απαντήσεις όπως το θέτεις.  Αυτό ήταν μια χιουμοριστική απαίτηση (το :P και το  :lol:, δεν το είδες;   ) απέναντι σε μια απάντηση 2 λέξεων που θα μπορούσες να την πεις και τρολιά.

Αν δεν μπορείς λοιπόν να πιάσεις το χιούμορ ή γενικά το συναίσθημα στον γραπτό λόγο, μην «κουράζεσαι» και σε κάθε περίπτωση όταν πιάνεις κουβέντα σε φόρουμ, είναι λίγο άτοπο να ζητάς συνοδευτικά λινκ που να υποστηρίζουν την κάθε άποψη.  

Δημοσ.

Μα καταρχάς δεν ζήτησα «εμπεριστατωμένες» απαντήσεις όπως το θέτεις.  Αυτό ήταν μια χιουμοριστική απαίτηση (το :P και το  :lol: δεν το είδες;   ) απέναντι σε μια απάντηση 2 λέξεων που θα μπορούσες να την πεις και τρολιά.

Αν δεν μπορείς λοιπόν να πιάσεις το χιούμορ ή γενιkά το συναίσθημα στον γραπτό λόγο, μην «κουράζεσαι» και σε κάθε περίπτωση όταν πιάνεις κουβέντα σε φόρουμ, είναι λίγο άτοπο να ζητάς συνοδευτικά λινκ που να υποστηρίζουν την κάθε άποψη.  

Εϊσαι φάουλ εδώ...:) Ο Deesnider έχει πολύ ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ, αν δεις άλλα ποστ του....:)

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον δεν έπιασε το δικό μου χιουμορ ή ίσως να φταίει που τροποποίησα το μήνυμα μου (αμέσως όμως). 

Τεσπα. Για να γυρίσουμε και στο θέμα  η κοπέλα μου έχει iphone5c και από τότε που το πήρε είναι όλη την ώρα πάνω από την μικροσκοπική οθονίτσα. Θα στραβωθεί στο τέλος…

Πως μπορείτε και διαβάζετε ιστοσελίδες σε κινητό. Έλεος.  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Έκλαψα.

Εγώ θα σταθώ στην παρακάτω παράγραφο.

Τα νέα στοιχεία, των ιαπωνικών οικονομικών αρχών, αποκαλύπτουν ότι οι εισαγωγές των παραδοσιακών κινητών αυξήθηκαν το 2014 για πρώτη φορά σε επτά χρόνια, ενώ οι εισαγωγές των smartphones ελαττώθηκαν.

Ρε παίδες, είναι δυνατόν οι Κινέζοι να κάνουν εισαγωγή smartphones??? Αφού εκεί κατασκευάζονται.

Χώρια που τα Κινέζικα sp είναι σχεδόν τζάμπα. Χαζός είναι ο Κινέζος να στάξει μισθούς ενός χρόνου για να πάρει ένα samsung s4 ή τριών χρόνων για ένα iphone, ενώ μπορεί με 100$ να πάρει ένα 5ιντσο 4πύρηνο;

Όλοι κιτρινιάριδες είναι και τρώνε ρύζι.

Δημοσ.

Να προσθεσω/διορθωσω:

Σαν ταχυτητα texting ειναι πολυ ταχυτερα(swiftkey,swype κλπ) τα smartphone και οχι τα features phone οπως λανθασμενα γραφεις.

Το ιδιο ισχυει και για τις κλησεις: μπορω με το smartphone χωρις να αγγιξω καθολου το κινητο να καλεσω οποιον θελω απο τον τηλεφωνικο καταλογο με αναγνωριση φωνης/google now.

Επισης τα smartphones εχουν πολυ καλυτερη ποιοτητα συνομιλιας λογω Hd voice, noise cancelation μικροφωνων κλπ.

Tελος, δεν ξερω κανενα feature phone που εχει μπαταρια που να μπορει να κρατησει 24 ωρες συνεχους κλησεων:

http://www.anandtech.com/show/7251/lg-g2-and-msm8974-snapdragon-800-a-quick-look/3

57940.png

και όλως περιέργος ο crush bandiccot δεν έκανε reply........Eλπίζω να φρεσκάρω τη μνήμη όσων δεν το είδαν..............

• Like 2
Δημοσ.

Ας γράψουμε και μερικα από τα φανερά, εκτός αν κάποιος είναι χαζός, πλεονεκτήματα των smart.

1) Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

2) Μεγάλη οθόνη

3) Αξιοπιστία

4) Αντοχή συσκευής

5) Ταχύτητα texting

6) Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων/ υποκλοπής συνομιλίας

7) Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας

Και μην ξεχνάμε πως οι πιο πλούσιοι και έξυπνοι άνθρωποι μόνο με smart κυκλοφορούν.

1) χλωμο.. κ φυσικα μιλαμε για ολες τις λειτουργιες που θες να χρησιμοποιησεις σε ενα τηλ τι παει να πει "αν το χρησιμοποιησεις σαν feature;" π.χ.; μα αν ηταν ετσι θα παιρνα feature, αρα @@ μπαταρια κραταει, ζητημα 1-2 μερες

2) οκ, πασο, το μονο θετικο

3) γιατι δεν εχουν τα feature αξιοπιστια; δεν το πιασα...

4) καμια σχεση... παιρνεις smartphone κ ξερεις απ την 1η μερα οτι θες να παρεις θηκες, ζελατινες, tampered glass κ δεν συμμαζευεται, εχω το nokia x2-02 τα χουμε πει, παει για 3 χρονια χωρις τπτ κ δεν καταλαβαινει χριστο κ μου χει πεσει κ 2-3 φορες, την μια στο δρομο, για ριξε στο δρομο το smartphone σου χωρις θηκες κ ζελατινες να δουμε, θα παθει τπτ;

5) @@, καλο το swiftkey & το swype δεν λεω, αλλα για δοκιμασε να γραψεις sms με ενα χερι κ χωρις να κοιτας την οθονη οπως κανω εγω στο x2, τελος να πω κατι πιο απλο; εχω κ το LG-G2 μαζι μου, δεν τολμαω καν να γραψω μηνυμα στο δρομο, ας εχω μαθει να χειριζομαι το flow/swipe του swiftkey

6) εισαι σιγουρος; αν σου κλεψουν το smartphone εχουν προσβαση στις ιστοσελιδες που σερφαρισες, σε ολους τους κωδικους σου, μπορει ακομα κ σε τραπεζικους λογαριασμους, αν μπαινεις σε τετοιους, στο feature τι να μου κλεψουν;

7) οκ, κ εδω αναγκαστικα θα παω πασο

η τελευταια προταση ουδεν σχολιο, μαϊντανος για να δημιουργηθει σουσουρο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...