adi32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Το ακριβο κινητο ειναι μεσω προβολης Ειναι ο φθηνοτερος ακριβος τροπος να κανεις το κομματι σου Οταν θες να το παιξεις πλουσιος το να παρεις το ακριβοτερο αυτοκινητο δε γινεται Το ακριβοτερο σπιτι παλι δε γινεται ..... Οποτε μενει το κινητο οπου με 600ε εχεις οτι και ο παμπλουτος 2
Xristaras12 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Να σου πω προσωπική εμπειρία πάλι. Έχω φίλο με S3 εδω και 1 χρόνο και κάτι. Πραγματικά του έχει βγάλει το λάδι με την οποιαδήποτε μαλακία δει και την περνάει,πραγματικά δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν του επαρκεί η ραμ/hardware γενικότερα. 300 κλειδώματα οθόνης,viber,fb messenger,email,twitter και συναφή ανοιχτά και να περιμένουν με 3G. απο μπαταρία; έχει πάρει 2 και τις αλλάζει μέσα στην ημέρα γιατί δεν του φτάνει. Τέτοια βλέπω και τρελαίνομαι. όσο για μένα δεν ξέρω γιατί και συνεχίζω να το λέω,δεν με απασχολούν οι συγκεκριμένες συσκευές,έχω μια πανάρχαια εδω απο φίλο (LG P500) για το viber pc μόνο και αυτό γιατί βολεύει όταν είμαι σπίτι. (δεν την χρησιμοποιώ ως βασικό τηλέφωνο) όσο για τα κορίτσια, όχι ούτε το 4 ούτε το 4s με κάτι 5s και 6άρια τις βλέπω(τουλάχιστον κορυδαλλό που βγαίνω συχνά)Για να μη σου πω ότι έχω δει και άτομα με 2-3 συσκευές μαζί τους, στη μια να μιλάνε στην άλλη να γράφουν.Κατα τα άλλα έχουν βγεί για να τα πούν. Και όχι το ξαναγράφω δεν είμαι 40+χρονών. 23 είμαι,αρκετά κοινωνικό άτομο.
toshd3000 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Xristara12 εχεις δικιο και ουτε προκειται να βγει ποτε επισημη ερευνα ..ομως ακομα και οι εταιρειες κινητων προειδοποιουν για τη χρηση των κινητων οταν ακουμπουν πανω στο σωμα και κυριως στο κεφαλι..γι'αυτο και στις οδηγιες χρησης αναγραφουν το sar και την ασφαλη αποσταση χρησης! το ιδιο και για τον φουρνο μικροκυματων..
micos000 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 [...] Υπάρχει πουθενά επίσημη επιστημονική έρευνα για το τι προκαλεί το sar πανω μας; το φουρνάκι μικροκυμάτων δεν κάνει κάτι; οι 3 συσκευές που υπάρχουν στο σπίτι δεν κάνουν κάτι; οι 100 συσκευές στο μετρό δεν κάνουν κάτι; Κι όμως, υπάρχουν μελέτες και έρευνες. Στην ουσία και με λίγα λόγια αυτό που συμβαίνει είναι ότι θερμαίνεται το μέρος του εγκέφαλου όπου βρίσκεται το κινητό και προκαλεί πονοκέφαλους. Για καρκινώματα και τα λοιπά δεν υπάρχει κάτι απόλυτο. Όσο για το φουρνάκι, πρέπει να καταλάβουμε ότι η ακτινοβολία αυτή δεν είναι ραδιενέργεια αλλά ηλεκτρομαγνητική, το ίδιο και αυτή από το κινητό και τα ασύρματα ρούτερ, μόνο που η 1η είναι πάρα πολύ ισχυρή. Η επιρροή της ισούται με το τετράγωνο της απόστασης από την πηγή, γι αυτό και πρέπει να το προσέχουμε λίγο όσον αφορά τα κινητά που όχι μόνο τα ακουμπάμε στο αυτί μας αλλά τα πιέζουμε και με το δάχτυλο. Επίσης η λάμπα magnatron που βρίσκεται στο φουρνάκι αν και είναι πολύ επικίνδυνη από μόνη της, όλη η συσκευή είναι κλεισμένη σε κλωβό φάραντεϊ που δεν επιτρέπει την ακτινοβολία αυτή να φύγει έξω από τον φούρνο. Ένας μπακάλικος τρόπος για να δούμε αν το φουρνάκι που έχουμε είναι ασφαλές είναι να βάλουμε το κινητό μας μέσα και να πάρουμε τηλέφωνο σε αυτό από έξω. Κανονικά δεν πρέπει να έχει καθόλου σήμα. Αν χτυπήσει αυτό σημαίνει ότι το φουρνάκι δεν είναι ασφαλές και πρέπει να αντικατασταθεί. 1
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Να σου πω προσωπική εμπειρία πάλι. Έχω φίλο με S3 εδω και 1 χρόνο και κάτι. Πραγματικά του έχει βγάλει το λάδι με την οποιαδήποτε μαλακία δει και την περνάει,πραγματικά δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν του επαρκεί η ραμ/hardware γενικότερα. 300 κλειδώματα οθόνης,viber,fb messenger,email,twitter και συναφή ανοιχτά και να περιμένουν με 3G. απο μπαταρία; έχει πάρει 2 και τις αλλάζει μέσα στην ημέρα γιατί δεν του φτάνει. Τέτοια βλέπω και τρελαίνομαι. όσο για μένα δεν ξέρω γιατί και συνεχίζω να το λέω,δεν με απασχολούν οι συγκεκριμένες συσκευές,έχω μια πανάρχαια εδω απο φίλο (LG P500) για το viber pc μόνο και αυτό γιατί βολεύει όταν είμαι σπίτι. (δεν την χρησιμοποιώ ως βασικό τηλέφωνο) όσο για τα κορίτσια, όχι ούτε το 4 ούτε το 4s με κάτι 5s και 6άρια τις βλέπω(τουλάχιστον κορυδαλλό που βγαίνω συχνά)Για να μη σου πω ότι έχω δει και άτομα με 2-3 συσκευές μαζί τους, στη μια να μιλάνε στην άλλη να γράφουν.Κατα τα άλλα έχουν βγεί για να τα πούν. Και όχι το ξαναγράφω δεν είμαι 40+χρονών. 23 είμαι,αρκετά κοινωνικό άτομο. Ε ενταξυ εσυ τωρα μου παρουσιαζεις το αλλο ακρο ομως
Bermudakias33 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Το ακριβο κινητο ειναι μεσω προβολης Ειναι ο φθηνοτερος ακριβος τροπος να κανεις το κομματι σου Οταν θες να το παιξεις πλουσιος το να παρεις το ακριβοτερο αυτοκινητο δε γινεται Το ακριβοτερο σπιτι παλι δε γινεται ..... Οποτε μενει το κινητο οπου με 600ε εχεις οτι και ο παμπλουτος Ε μα ακριβώς μόνο ένας φτωχός μπορεί να σκεφτεί έτσι (φτωχός και στο πνεύμα… όχι μόνο στην τσέπη )… Να έχουμε και υπόψη μας ότι οι πραγματικά πλούσιοι άνθρωποι κυκλοφορούν μόνο με feature και ποτέ με σμαρτ…
NickTG Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Να έχουμε και υπόψη μας ότι οι πραγματικά πλούσιοι άνθρωποι κυκλοφορούν μόνο με feature και ποτέ με σμαρτ… From the bureau of made up statistics! 5
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ε μα ακριβώς μόνο ένας φτωχός μπορεί να σκεφτεί έτσι (φτωχός και στο πνεύμα… όχι μόνο στην τσέπη )… Να έχουμε και υπόψη μας ότι οι πραγματικά πλούσιοι άνθρωποι κυκλοφορούν μόνο με feature και ποτέ με σμαρτ… Μονο με Feature phone και μονο με Opel Corsa
Bermudakias33 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ο πραγματικά πλούσιος κυκλοφορεί πάντα με feature κυρίως για λόγους ασφαλείας (τόσο της συνομιλίας όσο και του ίδιου).Μιλάμε για μεγιστάνες, εφοπλιστές κτλ Τι νομίζετε; Ότι είναι τίποτα χαζά που θέλουν να πουλήσουν μούρη στους φίλους τους με το «ακριβό» κινητό τους; Aυτά ούτε στο νηπιαγωγείο. Και επίσης, ένα κινητό των 600 ευρώ, είναι σύμβολο πλούτου μόνο στα μυαλά των φτωχών με την έννοια ότι πρέπει να είσαι φτωχός για να θεωρείς σοβαρό αυτό το ποσό (ακόμη κι αν το δίνεις κάθε χρόνο). 1
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Να έχουμε και υπόψη μας ότι οι πραγματικά πλούσιοι άνθρωποι κυκλοφορούν μόνο με feature και ποτέ με σμαρτ… Γελασα ειλικρινα με αυτο και τις προεκτασεις του. Καλο ειναι να εχουμε υποψη μας πως το οικονομικο ή το πνευματικο status ενος ανθρωπου δε συνδεεται με το κινητο του θα ελεγα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 φαντάσου τι πουστόνεα έχουν στην Αμερική που αφήνουν τον Obama με Blackberry... 2
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ο πραγματικά πλούσιος κυκλοφορεί πάντα με feature κυρίως για λόγους ασφαλείας. Πως οριζεις τον πραγματικα πλουσιο? Απο ποιο εισοδημα και ανω. Διοτι τυγχανει να γνωριζω ατομα με πραγματικα υψηλο οικονομικο επιπεδο που εχουν smartphone. Και αλλους που εχουν dumpphone.
NickTG Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Να τη και η έμμεση προσβολή πως οι άλλοι είναι χαζοί που θέλουν απλά να πουλήσουν μούρη. Τουλάχιστον αστείος. Συνέχισε έτσι. φαντάσου τι πουστόνεα έχουν στην Αμερική που αφήνουν τον Obama με Blackberry... Ή πόσο χαζός είναι ο Wozniac που έχει πάνω από ένα smartphone πάνω του.
zio10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Να τη και η έμμεση προσβολή πως οι άλλοι είναι χαζοί που θέλουν απλά να πουλήσουν μούρη. Τουλάχιστον αστείος. Συνέχισε έτσι. Ή πόσο χαζός είναι ο Wozniac που έχει πάνω από ένα smartphone πάνω του. Ή χαζός ή φτωχός θα είναι....
Chocobo Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 όταν σκέφτομαι παλιά δεν πάει το μυαλό μου σε nokia 3310 κλπ αλλά σε αυτό.Μήπως εννοεί επιστροφή σε συγκεκριμένης εποχής κινητά.? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις