kurkosdr Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Όταν ανοίγεις το καινουριο κινητό και σε αρπάζει απο την μουρη να συμφωνησεις στο τάδε terms of service, να εγγραφτεις στο ταδε service, να κάνεις ένα σωρο updates (OS και apps) και σε πιέζει να αγορασεις και κάνα f-secure/norton (μερικά τηλέφωνα) γιατί αλλιως "θα κολλήσεις ιό στο κινητό και ποιος σε σωζει!" για να βγάλει ο κατασκευαστής και καμια μίζα, δεν θέλει και πολύ ο αρχαριος που θέλει φωτο/βιντεο, μουσική, βασικο browsing και FB/twitter/what's app να πάει στo feature phone. Εδω εγω ο insomnia member το lenovo tablet μου έχει ενα norton mobile και δεν ξερω τι να το κανω. Να το πατησω ή θα αρχισει να με ενοχλει; Να το σουταρω;
efo355 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Όταν ανοίγεις το καινουριο κινητό και σε αρπάζει απο την μουρη να συμφωνησεις στο τάδε terms of service, να εγγραφτεις στο ταδε service, να κάνεις ένα σωρο updates (OS και apps) και σε πιέζει να αγορασεις και κάνα f-secure/norton (μερικά τηλέφωνα) γιατί αλλιως "θα κολλήσεις ιό στο κινητό και ποιος σε σωζει!" για να βγάλει ο κατασκευαστής και καμια μίζα, δεν θέλει και πολύ ο αρχαριος που θέλει φωτο/βιντεο, μουσική, βασικο browsing και FB/twitter/what's app να πάει στo feature phone. Εδω εγω ο insomnia member το lenovo tablet μου έχει ενα norton mobile και δεν ξερω τι να το κανω. Να το πατησω ή θα αρχισει να με ενοχλει; Να το σουταρω; Μάλιστα όποιος είναι μέλος του insomnia θεωρείται και τεχνολογικά σχετικός; Το insomnia είναι πολύ μεγάλο φόρουμ και έχει πολύ λαό που του αρέσουν τα gadget κλπ κλπ. Από τις συζητήσεις φαίνεται ποιοι είναι οι σχετικοί και είναι λίγοι σε σχέση με τους εγγεγραμμένους χρήστες.Δεν είμαστε στο εργαστήρι ( το γράφω ελληνικά γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το πω με το κανονικό όνομα μιας και μπορεί να θεωρείται ανταγωνιστικό site )
king2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Nick, αν δεν πάρεις το feature της Samsung (σίγουρα λες αυτό με την 5αρα κάμερα... που είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί) ή το Νοκια 220, πάνε για lumia (αλλά στις 4 ίντες, ή το 435 ή το 532 ). Οποιοδήποτε android που δεν είναι τετραπύρηνο, αρχίζει να κολλάει μετά από 6 μήνες… Διάβασα όλα τα σχόλια του θέματος και δεν εχεις πει ουτε μια σωστη κουβέντα.Οσα εχεις πει δεν ισχυει τίποτα. Έχω το note 3.Αν το έχω σαν τηλεφωνο κρατάει η μπαταρία 10 μέρες εύκολα.Μιλάμε για 1 ωρα max ομιλία τη μέρα.Το έχω ενα χρονο και δεν έχει κολλήσει ποτε.Τα <100 ευρώ android ναι κολλάνε αν τα βάλεις λιγες εφαρμογές.Τα χαζα τηλέφωνα ηταν καλά πριν 7 χρόνια.Απο όταν βγήκε το android η ζωή μας έγινε ευκολότερη.Πάω για τρέξιμο καθημερινά και έχω το endomondo μαζί με τα τραγουδάκια μου και βλέπω τη πρόοδο έχω κανει με τον καιρό.Όπου και αν είμαι έχω internet αν χρειαστεί να ψαξω κάτι.Γραφω μηνυμα αρκετά πιο γρήγορα απο ενα 3310 που είχα που εγραφα χωρίς να βλέπω.Τηλέφωνο περνω σε 1 δεύτερο απο όταν ανοίξει η οθόνη.Απο το n80 που είχα με symbian και μετα η ζωή μας έγινε πιο εύκολη στην καθημερινότητα μας. Όσοι λένε οτι κολλάνε τα κινητά τους απλα δεν ξέρουν να χειρίζονται smartphone.Πεταξτε του ενα ρουτ/jailbreak η μια custom rom και κάντε το κινητό σας όπως εσείς θέλετε όχι όπως θέλει η κάθε apple/samsung κτλ. Γενικά οι ευκολίες των smartphones είναι πρακτικά άπειρες και μονο τα ατομα που δεν μπορούν να προσαρμοστούν με τα smartphones βγάζουν ακόμα καλυτερα τα dump phones. 4
AntiCambeR Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Οταν απο 80€ αγοραζεις smartphone(πχ lumia) που κανει πολλα παραπανω απο 1 feature phone γιατι να επιλεξεις το 2ο? Μονο για 2ο κινητο κανει το feature phone,εκτος και αν προκειται για ατομο σχετικα μεγαλης ηλικιας που δεν προκειται να χρησιμοποιησει τις δυνατοτητες του smartphone. Το θεμα το στραγγιξατε οσο δεν παει,εγινε σηριαλ.Κυριως οσοι υποστηριζετε τα future phones.Καποια επιχειρηματα που γραψατε στεκουν αλλα καποια αλλα οχι. Θα συμφωνησω ομως οτι οποιος δεν θελει να μπλεκει με τους ορους χρησης της Google δεν θα παρει smartphone. 2
patrickdrd Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 http://ethernews.com/%CE%B7-%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AE-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7-smartphones-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CF%81%CF%85%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82/?utm_source=ReviveOldPost&utm_medium=social&utm_campaign=ReviveOldPost 2
WorldOfGlass Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 http://ethernews.com/%CE%B7-%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AE-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7-smartphones-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CF%81%CF%85%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82/?utm_source=ReviveOldPost&utm_medium=social&utm_campaign=ReviveOldPost Αλήθεια είναι. Και γω μια φορά χρησιμοποίησα αυτά τα σμαρτφον και έγινα 80ρης 4
dacourt Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Aγαπημένο κινητό το ΝΟΚΙΑ 3330 και το 3310. Πολύ γρήγορη πληκτρολόγηση... απλό, λιτό, σπαρτιάτικο.
toshd3000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Νομίζω και πάλι τα περισσότερα παλιά κινητά υπερισχύουν. Τα Smartpones με την οθόνη που έχουν τρώνε περισσότερη μπαταρία σε σχέση με τα παλία ασπρόμαυρα και μη. τα παλια ειχανε 500mAh μπαταρια τα καινουρια εχουν 2500mAh!!! βασικα μονο το sar να παρεις που εχουν τα καινουρια σε σχεση με τα παλια δεν χρειαζεται να σκεφτεις κατι αλλο..πανω απο ολα η υγεια! αν και ειμαι σιγουρος οτι οσοι υποστηριζουν τα παλια (οχι απο θεμα χρηστικοτητας) θα ειναι και αυτοι που τοτε θα λεγανε τα κινητα ειναι επικινδυνα και προτιμηστε τα σταθερα χαχααχα...!!!
johnniebgood Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Για δευτερότριτο ναι, να πουλάω τρέλα...!!!
Bermudakias33 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν, μέσω του υπερκαταναλωτισμού, να καλύψουν την πνευματική τους γύμνια και κάθε είδους ανεπάρκεια, μέσα από υλικά αγαθά. Το «είμαι αυτό» αντικαθίσταται από το «έχω αυτό». Έτσι, υπάρχουν και άτομα που ένα κινητό τους βοηθά να αισθάνονται καλύτερα ψυχολογικά, νομίζοντας ότι έχουν αποκτήσει κάποιου είδους πρεστίζ επειδή η συσκευή τους έχει μεγάλο κόστος(!) «Μεγάλο κόστος» μόνο για τους ίδιους, διότι πρέπει να είσαι και φτωχός για να θεωρείς σημαντικό ένα πoσό της τάξης των 500 ευρώ και να θεωρείς ότι σου προσθέτει πρεστίζ. Βέβαια δεν είναι όλοι έτσι αλλά είναι αρκετοί… Ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες που θεωρείται κιόλας σημαντικό το ποιο μέλος της παρέας έχει το ακριβότερο ή νεώτερο κινητό. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2015 από Bermudakias33 1
WorldOfGlass Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν, μέσω του υπερκαταναλωτισμού, να καλύψουν την πνευματική τους γύμνια και κάθε είδους ανεπάρκεια, μέσα από υλικά αγαθά. Το «είμαι αυτό» αντικαθίσταται από το «έχω αυτό». Έτσι, υπάρχουν και άτομα που ένα κινητό τους βοηθά να αισθάνονται καλύτερα ψυχολογικά, νομίζοντας ότι έχουν αποκτήσει κάποιου είδους πρεστίζ επειδή η συσκευή τους έχει μεγάλο κόστος(!) «Μεγάλο κόστος» μόνο για τους ίδιους, διότι πρέπει να είσαι και φτωχός για να θεωρείς σημαντικό ένα πόσο της τάξης των 500 ευρώ και να θεωρείς ότι σου προσθέτει πρεστίζ. Βέβαια δεν είναι όλοι έτσι αλλά είναι αρκετοί… Ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες που θεωρείται κιόλας σημαντικό το ποιο μέλος της παρέας έχει το ακριβότερο ή νεώτερο κινητό. Υπάρχουν άλλοι που για να καλύψουν την ανάγκη τους για διαφορετικότητα υιοθετούν διάφορες hipsteroσυνήθειες όπως το να πίνουν μεξικάνικο γάλα η να αγοράζουν ακόμα feature phones
pournaras Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν, μέσω του υπερκαταναλωτισμού, να καλύψουν την πνευματική τους γύμνια και κάθε είδους ανεπάρκεια, μέσα από υλικά αγαθά. Το «είμαι αυτό» αντικαθίσταται από το «έχω αυτό». Έτσι, υπάρχουν και άτομα που ένα κινητό τους βοηθά να αισθάνονται καλύτερα ψυχολογικά, νομίζοντας ότι έχουν αποκτήσει κάποιου είδους πρεστίζ επειδή η συσκευή τους έχει μεγάλο κόστος(!) «Μεγάλο κόστος» μόνο για τους ίδιους, διότι πρέπει να είσαι και φτωχός για να θεωρείς σημαντικό ένα πόσο της τάξης των 500 ευρώ και να θεωρείς ότι σου προσθέτει πρεστίζ. Βέβαια δεν είναι όλοι έτσι αλλά είναι αρκετοί… Ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες που θεωρείται κιόλας σημαντικό το ποιο μέλος της παρέας έχει το ακριβότερο ή νεώτερο κινητό. 500 ευρω κανουν μονο οι ναυαρχιδες καθε εταιριας, ολα τα υπολοιπα (και ειδικα οι κινεζοι που δινουν πολυ πονο στην αγορα), εχουν απο 100 ως 300 το πολυ. Και τα feature phones που τωρα εκθειαζετε, οταν ηταν καινουρια, τοσο αξιζαν 2
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν, μέσω του υπερκαταναλωτισμού, να καλύψουν την πνευματική τους γύμνια και κάθε είδους ανεπάρκεια, μέσα από υλικά αγαθά. Το «είμαι αυτό» αντικαθίσταται από το «έχω αυτό». Έτσι, υπάρχουν και άτομα που ένα κινητό τους βοηθά να αισθάνονται καλύτερα ψυχολογικά, νομίζοντας ότι έχουν αποκτήσει κάποιου είδους πρεστίζ επειδή η συσκευή τους έχει μεγάλο κόστος(!) «Μεγάλο κόστος» μόνο για τους ίδιους, διότι πρέπει να είσαι και φτωχός για να θεωρείς σημαντικό ένα πόσο της τάξης των 500 ευρώ και να θεωρείς ότι σου προσθέτει πρεστίζ. Βέβαια δεν είναι όλοι έτσι αλλά είναι αρκετοί… Ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες που θεωρείται κιόλας σημαντικό το ποιο μέλος της παρέας έχει το ακριβότερο ή νεώτερο κινητό. Για το τελευταιο εχεις κανει μια προσωπικη ερευνα και το λες αυτο??Γιατι εγω μονο το αντιθετο βλεπω.Βεβαια και παλια που θυμαμαι οταν πχ τα κινητα ειχαν τοτε καμερα 2 Mp παλι εβλεπα 400ρες και 500ρες μονο και μονο για το Design.
Bermudakias33 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Το άλλο το ξέρετε; Αρκετοί από τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες που μεταφέρονται αυτές τις μέρες στο κέντρο της Αθήνας, έχουν συσκευές των 500+ ευρώ. Τόσο οξύμωρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις