Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ,αλλά δεν απειλούμαι απο κανέναν,αλλά τα πραγματα μου απειλούνται απο μένα....για αυτό θέλω να ειναι σε θέση να προσέχουν απο εμένα. Νομίζω τωρα να το εξήγησα καλύτερα.

Να υποθεσω οτι η lcd tv σου, το λαπτοπ σου. το ταμπλετ σου κλπ, ειναι φτιαγμενα απο το υλικο που φτιαχνουν τα μαυρα κουτια  για να ειναι σε θεση να προσεχουν απο εσενα...

• Like 3
  • Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να υποθεσω οτι η lcd tv σου, το λαπτοπ σου. το ταμπλετ σου κλπ, ειναι φτιαγμενα απο το υλικο που φτιαχνουν τα μαυρα κουτια  για να ειναι σε θεση να προσεχουν απο εσενα...

Όχι , αλλά κοντά έπεσες ...τα υλικά που ειναι φτιαγμένα προς το παρόν αντέχουν την χρήση που κάνω. Ειδικά η κατασκευή του Motorola v6 max που χρησιμοποιώ ως κινητό ειναι απο καλής ποιότητας πλαστικό και μεταλο. Δεν φοβάμαι μήπως μου πέσει ή καταστραφεί, αν και εδω που τα λέμε προτιμώ να καταστραφεί αυτό παρα εγώ. Σε ενδεχόμενο διλημμα να πιάσω το κινητό ή το χερούλι του λεωφορείου για να μην χτυπήσω δεν θα κάνω σαν μερικούς που εχω δει την βλακεία, να πιάσω το κινητό για να μην σπάσει....ξέρω ξέρω το ίδιο ισχύει και για όλους όσους γράψανε στο συγκεκριμένο τοπικ. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος στο forum αυτό, που θα επέλεγε το κινητό, απο τον εαυτό του.

Δημοσ.

Το B15Q που έχω έχει ίδιο πάχος με το V6.

Το S50 είναι πιο λεπτό.

Προφανώς στις άλλες διαστάσεις είναι μεγαλύτερα, όσο βέβαια είναι κλειστό το V6, αφού έχουν και πολύ μεγαλύτερη οθόνη.

Και φυσικά καμια σχέση στην αντοχή με το ευαίσθητο, μπροστά τους, V6.

Από εκεί και πέρα απλά βάζεις περιορισμούς μέχρι να φτάσουμε στο ότι σου κάνει το V6.

Δεκτό αυτό αλλά πρόβλημα αντοχής στα smartphones δεν υπάρχει αφού για όποιον θέλει υπάρχουν και αυτά. 

Δημοσ.

Το B15Q που έχω έχει ίδιο πάχος με το V6.

Το S50 είναι πιο λεπτό.

Προφανώς στις άλλες διαστάσεις είναι μεγαλύτερα, όσο βέβαια είναι κλειστό το V6, αφού έχουν και πολύ μεγαλύτερη οθόνη.

Και φυσικά καμια σχέση στην αντοχή με το ευαίσθητο, μπροστά τους, V6.

Ευχαριστώ θα τα εχω υπόψη μου....

Απλά ότι και να του δείξεις ο τύπος θα βρει κάτι κακό να πει εκτός κι αν δεν είναι smartphone. Τσάμπα χρόνος.

Ναι έχεις δίκιο θα πω κάτι κακό....αλλά για σένα....Περαστικά!

Δημοσ.

Ευχαριστώ θα τα εχω υπόψη μου....

Ναι έχεις δίκιο θα πω κάτι κακό....αλλά για σένα....Περαστικά!

Επίσης. Καλή επανένταξη στην κοινωνία εύχομαι. 

Δημοσ.

Εχω μια αδυναμία στα flip phones και δεν θα με χάλαγε να είχα κάτι σαν και αυτα http://www.androidcentral.com/tag/flip-phone

Αλλά δυστυχώς προορίζονται κυρίως για λαούς με μεγαλύτερη αντίληψη για τον συνάνθρωπο τους ....

Επίσης. Καλή επανένταξη στην κοινωνία εύχομαι.

Χαχα....χάρισμα σου η κοινωνία σου.... Υπαρχουν και άλλες κοινωνίες που ΕΣΥ προφανώς δεν γνωρίζεις και ούτε θα μάθεις ποτέ...

Χαχαχα να είσαι καλα γέλασα με την επίδειξη εξυπνάδας σου....αχαχαχα

Δημοσ.

Χαχα....χάρισμα σου η κοινωνία σου.... Υπαρχουν και άλλες κοινωνίες που ΕΣΥ προφανώς δεν γνωρίζεις και ούτε θα μάθεις ποτέ...

Χαχαχα να είσαι καλα γέλασα με την επίδειξη εξυπνάδας σου....αχαχαχα

δεν υπάρχει σωτηρία  :mellow:

Δημοσ.

δεν υπάρχει σωτηρία :mellow:

Καλα, κατάλαβα smartphone ειναι για σας, όσα ειναι touch μονο και οθόνη τους ξεπερνάει της 3.5" .....

Οκ οτι είχα να πω το είπα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...