Haldol Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Καλά αυτό με τη μπαταρία άλλο αστείο. Αν έκανα πως έμπαινα ίντερνετ με το αείμνηστο K800i μου, ή να παίξω κάνα παιχνίδι, πάει η μπαταρία. Δε μου 'βγαζε ούτε 3 ώρες έτσι! Εδώ και πόσα χρόνια με το iPhone φορτίζω μεν κάθε βράδυ (όπως άλλωστε έκανα και πριν με το featurephone) αλλά δε κάνω τον κόπο να κλείσω ποτέ WiFi, 3G, 4G, GPS, οτιδήποτε. Ούτε και είναι διαδικασία η οποιαδήποτε δραστηριότητα εκτός από κλήσεις και texting. Γι αυτό και είναι ανώτερη η εμπειρία: με απαλλάσσει από περιττή δουλειά. Πράγματα που κάποτε είχα στο νου μου να τα κάνω, πλέον δεν τα κάνω. Και απλά κάνω τη δουλειά μου, ή περνάω ευχάριστα την ώρα μου.
patrickdrd Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 μπα, μια χαρα μπαινω ιντερνετ εγω απ το Χ2-02 μου κ δεν εχω κανενα προβλημα με μπαταρια
Neo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δεν είναι έξυπνο τηλέφωνο είναι φορητό pc . Τρέχει android ,που είναι linux based λειτουργικό. Όταν κάτι έχει cpu,gpu,ram,rom,ηχεία touch οθόνη και πάνω από όλα antivirus είναι κομπιούτερ!!! Eχει κάρτες δικτύου,bluetooth,καμερες.Αυτά για να δουλέψουν θέλουν drivers πιστεύω να ξέρεις τι είναι οι drivers. Το οτι εσύ δεν ξέρεις πως δουλεύει κάτι και το αγοράζεις σαν "έξυπνο" τηλέφωνο δείχνει την επιτυχία του μάρκετινγκ των εταιριών. Πως τολμάς να το λες έξυπνο τηλέφωνο ρε τσομπάνη??? 2
NT1G Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Όταν λέμε x2-02 φαντάζομαι εννοούμε αυτό, έτσι; http://www.microsoft.com/en-in/mobile/phone/nokia-x2-02/specifications/
haHa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Όταν λέμε x2-02 φαντάζομαι εννοούμε αυτό, έτσι; http://www.microsoft.com/en-in/mobile/phone/nokia-x2-02/specifications/ Ακριβώς αυτο που μπορει να τρεξει: skype, whatsapp, μπαινει internet, τραβαει video. Ο φίλος νομιζει οτι δεν είναι smartphone, παρολο που ειναι smartphone, απλα χωρις τις ευκολιες/πλεονέκτηματα των σύγχρονων smartphone ακομα κ ως τηλεφωνικες συσκευές: Καλυτερη ποιοτητα κλησης, Μεγαλύτερη αυτονομία σε διαρκεια τηλεφωνικων κλησεων, Ταχυτερο texting, Μεγαλύτερη ασφάλεια δεδομενων αν χαθει(απομακρυσμενο σβησιμο ολων των δεδομένων), Συγχρονισμος επαφων για να μην τις χανει οταν χαθεί/χαλασει το κινητο, οπως την πατησε ο φιλος κατα ομολογια του. Αυτα που υστερει το x2-02 οσον αφορα το κομματι ως τηλεφωνικη συσκευη. Στις λειτουργίες ως smartphone, το x2-02 ειναι ακομα πιο πισω, ενδεικτικα το ποσο κουραστικο ειναι το browsing ή το να βρεις ποιο φαρμακείο διανυκτερευει κοντα σου και να σε παει εκει. (4 κλικ σε smartphone) Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2015 από haHa
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Αμφισβητώ ευθέως ότι τα smart διαρκούν μέρες όταν τα χρησιμοποιείς μόνο ως τηλέφωνα. Εγώ είμαι επαγγελματίας και χρειάζομαι τηλέφωνο για την δουλειά μου. Το smart ξεμένει από μπαταρία, είναι δύσχρηστο και αργό, (καμιά φορά κολλάει κιόλας…) και είναι εύθραυστο. Με τι κουράγιο λοιπόν να συμβιβαστώ με όλα αυτά και να πάω σε σμαρτ ; Ξέχασες πάλι τα επιχειρήματα. Θα πρέπει πρώτα να γράψεις την άποψη σου (αν έχεις) και μετά να την «καταλάβω». Μέχρι τότε, ουγκ. Τα λογια ειναι περιττα..... LG GM205 (μοντέλο του 2010) Το συγκεκριμένο εκτός από καλύτερο τηλέφωνο είναι και καλύτερο ως φορητό ήχο-σύστημα με ενσωματωμένο woofer 2,1ch και με τέσσερα ξεχωριστά πλάγια κουμπάκια, ένα για ραδιόφωνο,ένα για mp3 και 2 για ένταση ήχου. Κλάσεις ανώτερος ήχος από οποιοδήποτε smart. Fulgore, αν για κάποιο δικό σου προσωπικό λόγο, σε ενοχλεί η συζήτηση, μπορείς να μην συμμετέχεις. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς απλά να την χαλάς τρολάροντας, επειδή δεν σου αρέσει. Και φυσικα ο υπερμαχος των απλων κινητων χρησιμοποιει κινητο με Camera...... Οσο για την απειρη μπαταρια τα νουμερα μιλανε απο μονα τους http://www.lg.com/gr/mobile-phones/lg-GM205 χρονος ομιλιας μεχρι 6 ωρες χρονος αναμονης εως 450ωρες Sony xperia Z2 Χρονος ομιλιας εως 19ωρες Αναμονη εως 740ωρες. Μετα εμεις ειμαστε οι κακοι της παρεας χωρις επιχειρηματα.... 1
NT1G Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μετα εμεις ειμαστε οι κακοι της παρεας χωρις επιχειρηματα.... Δεν έχει σημασία , εμείς το αμφισβητούμε.
looproll Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Να σταθώ λίγο σε αυτό και να πω ένα πραγματικό γεγονός. Εκπαιδευτική σχολική εκδρομή γυμνασίου σε φορέα διαχείρισης εθνικού πάρκου και ενώ η υπεύθυνη παρουσίαζε το έργο του φορέα, όλοι οι μαθητές έπαιζαν με τα κινητά τους ή έψαχναν σήμα για ίντερνετ. Τελειώνοντας, περνούσαν με το λεωφορείο από ένα λιβάδι που βοσκούσαν αγελάδες και ένας μαθητής ρώτησε τι κάνουν μαζεμένες τόσες αρκούδες εκεί! Αν άκουγε την παρουσίαση θα ήξερε ότι ήταν τοπικές αγελάδες νάνοι της περιοχής. Πιστεύω ότι την επόμενη μέρα, το μόνο που θα έμεινε στους μαθητές είναι ότι έφυγαν πρωί, πήγαν κάπου και γύρισαν βράδυ. Εγώ θα πρότεινα στα σχολικά συμβούλια να σταματήσουν τις εκπαιδευτικές εκδρομές και να κάνουν μια παρουσίαση στο fb με φωτογραφίες και βίντεο στο youtube. Νομίζω ότι έτσι θα μείνουν περισσότερα πράγματα στα παιδιά και θα γλυτώσουν και τα έξοδα. Kαλύτερα θα ήταν να απαγορευτεί η χρήση κινητών στο σχολείο (Δε κανω πλάκα) και ειδικά στο δημοτικο, ο καθε πιτσιρικος-α θα πρέπει να μάθει απο μικρή ηλικία να σέβεται πρώτα τον εαυτό του και μετά τους γύρω του, και επειδή πολλοί γονείς είναι ακατάλληλοι το σχολείο θα πρέπει να βοηθήσει τα παιδιά σε αυτό τον τομέα αν ήθελε ο κάθε διευθυντής προιστάμενος εκπαίδευσης να εφαρμόσει στοιχειώδεις κανόνες ορθής λειτουργίας της εκπαιδευτικής διαδικασίας θα το έκανε μη λαμβάνοντας υπ' οψιν τις Οποιες ηλίθιες δικαιολογίες μαλακίες σκαρφίζεται ο κάθε γονέας για το παιδί του ή πως δικαιολογείται ο κάθε μαθητής. Ειναι τόσο ενοχλητικό να προσπαθείς να κάνεις μάθημα σε μια αίθουσα και να σε γράφουν στα τέτοια τους όπως και προσβλητικο, Εχω την εμπειρία 2 ετών σε δημόσια ΙΕΚ να κάνω μάθημα όπου ήταν τρομερά ψυχοφθόρο να ασχολήσαι με τις ορέξεις του καθενος που σκότωνε την ώρα του χαζέυοντας στο κινητό μιλώντας και έτσι δεν άφηνε ούτε τον κόσμο που ήθελε να προσπαθήσει για παραπάνω, και ο διευθυντής να σου λέει δεν μπορώ να κάνω κάτι.......ΤΟΣΟ μπουρδέλο κοινωνία είναι, η αγωγή δεν διδάσκεται ούτε επιβάλλεται είναι αποτέλεσμα του τρόπου ζωής των ανθρώπων απο μικρή ηλικία. Και επίσης σαν φοιτητής δεν ανεχόμουν ουτε εκανα χαζο μαλακίες σαν τρίχρονο με το κινητό όταν παρέδιδε μάθημα κάποιος καθηγητής, ειναι πολύ άσχημο να βλέπεις ενήλικους ανθρώπους να κάνουν σαν καθυστερημένα και οτι αυτό είναι και καλά μαγκια οτι να ναι. για αυτό και η ποιότητα των πτυχίων πάει στο διάολο και κοκ χωράει πολύ συζήτηση 7
patrickdrd Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 πολυ ωραιο μνμ, θα συμφωνησω απολυτα με το μπουδελο, που να δεις τι γινεται στα ιδιωτικα ιεκ που σου σκανε την καρτελα να βαλεις βαθμολογια τριμηνου κ βλεπεις ασχετα ονοματα κ ρωτας ποιοι ειναι αυτοι ρε παιδια; δεν τους ξερω.. κ να σου λενε νταξει μωρε, βαλτους κανα 14αρι, ελεος οσο για τα κιν στα πιτσιρικια κ εκει εχεις απολυτο δικιο κ η δικαιολογια ξερεις ποια ειναι ε; εεε, εχει ο φιλος του, εγω να μην του παρω; αστα, κατα διαολου σε ολους τους τομεις παμε, μερικοι νομιζουν οτι εξελισσομαστε βλεπεις, αλλα αυτη την "εξελιξη" την πληρωνουμε ακριβα, παρα πολυ ακριβα σε ενα σωρο αλλους τομεις 2
looproll Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Να σου πώ πως γίνεται αλλιώς, γνωστός πήγε σε πανάκριβο πανεπιστήμιο του εξωτερικού, και επειδή πλήρωνε νόμιζε οτι θα έρχεται το χρήμα και διακοπές επιδοτουμενες, ΑΛΛΑ και το πανεπιστήμιο τον έστειλε, αφού φρόντισε να τον βοηθήσει με ψυχολόγο, με ιδιαίτερα να προσαρμοστεί, δεν θέλεις οκ γεια σου. Το περιστατικό αυτό είναι 100% ετσι ούτε το άκουσα ουτε μου είπαν Στην Ελλάδα που είναι δημόσιο το πανεπιστήμιο (και καλά κάνει) αυτό θα ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. γιατι η αλητεία που επικρατεί θεωρούσε φυσιολογικό να κρατάει κάποιος την ιδιότητα του φοιτητή για 20 χρόνια γιατι έτσι Στο άλλο με το να θέλει κινητό το 12χρονο εκεί δεν φταίει το παιδί οι γονείς είναι που πρέπει να έχουν ρόλο, Και ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση, δηλαδή πριν το 2000, ΟΛΑ τα ανήλικα κυνδίνευαν να πέσουν θυματα απαγωγής (για να αντικρούσω κάποιες γελοίες δικαιολογίες που έχω ακούσει) ή πρέπει το κάθε πιτσιρίκι να ελένχει τις μετοχές του απο το σχολείο, δηλαδή τα ΟΡΙΑ εχουν ξεπεραστεί προ πολλού ή μάλλον δεν τέθηκαν ποτέ 2
zio10 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Τα κινητά θα έπρεπε να απαγορευτούν εντελώς όχι μόνο στο δημοτικό αλλά και στο γυμνάσιο και το λύκειο. Στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα έπρεπε να παραδίδονται πριν την έναρξη του μαθήματος ή να είναι αυστηρώς κλειστά. Αλλά εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε άλλα κι άλλα... 4
Bermudakias33 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ίδια κατάσταση και τα ανίψια μου… Δυστυχώς η αδελφή μου και ο άντρας της είναι κλασικά βούρλα και έτσι έχουν δώσει σμαρτ στα μικρά από τα 10 τους χρόνια. Έτσι αποβλακώνονται από μικρά όλη μέρα στο face κτλ. Κατά τα άλλα, από ότι φαίνεται, θα έρθει και από εδώ η τάση που υπάρχει στην Ασία . Τα σμαρτ αντικαθίστανται μαζικά από κανονικά τηλέφωνα, από ταμπλέτες και από «σμαρτ» ρολόγια. Οπότε, λογικά θα αρχίσουμε να βλέπουμε λιγότερα άτομα στο δρόμο κολλημένα στα «σμαρτ», αν και τους έχω ικανούς να αρχίσουν να κουβαλούν ταμπλέτες… Το συγκεκριμένο καταναλωτικό κοινό είναι εύκολα χειραγωγήσιμο. Με λίγη προσπάθεια και διαφήμιση, μπορείς να τους κάνεις να κουβαλούν και 30 ίντσες. 2
qsis Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ρε βερμουδάκια είσαι 30 χρονών άνθρωπος τι είναι αυτά που γράφεις; εσύ κινητό δεν είχες στο σχολείο;
Bermudakias33 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Είχα, αλλά όχι από τα 10 μου. Επίσης, το ότι είχα κινητό δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Κανονικά το κινητό πρέπει να απενεργοποιείται από την ώρα που μπαίνεις στο προαύλιο του σχολείου, μέχρι να εξέλθεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις