Bermudakias33 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Κλασικά ζόμπι με «σμαρτ». Βέβαια δεν είναι όλοι, αλλά είναι πολλοί και κυκλοφορούν ανάμεσα μας! 5
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Κλασικά ζόμπι με «σμαρτ». Βέβαια δεν είναι όλοι, αλλά είναι πολλοί και κυκλοφορούν ανάμεσα μας! ακριβως, μου θυμισες την ατακα απ το boyhood οπου εδωσε ρεστα ο σπορος που περιεγραφε τα μλκσμενα που κυκλοφορουν με το κιν στο χερι κ οτι κ αν κανουν δεν ξεκολλανε απ το κιν, ε οχι ρε, δεν ειμαι κ ουτε γουσταρω κ ουτε προκειται να γινω ετσι 2
Bermudakias33 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Άνθρωποι που δεν ζουν την στιγμή. Την βιντεοσκοπούν! Άνθρωποι που κάθονται σε να τραπέζι και αντί να επικοινωνήσουν, ποστάρουν και τουιτάρουν, άλλοτε από αμηχανία, άλλοτε από βαρεμάρα και άλλοτε από καθαρή αρρώστια. Δεν έχει σημασία. Η εικόνα είναι η ίδια και είναι άθλια. Το τραγελαφικό κιόλας είναι ότι κάποιοι θεωρούν αυτή την κατάντια-παρακμή ως εξυπνάδα, μόδα ή ακόμη και εξέλιξη-πρόοδο! 6
voldemort Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Άνθρωποι που δεν ζουν την στιγμή. Την βιντεοσκοπούν! Άνθρωποι που κάθονται σε να τραπέζι και αντί να επικοινωνήσουν, ποστάρουν και τουιτάρουν, άλλοτε από αμηχανία, άλλοτε από βαρεμάρα και άλλοτε από καθαρή αρρώστια. Δεν έχει σημασία. Η εικόνα είναι η ίδια και είναι άθλια. Το τραγελαφικό κιόλας είναι ότι κάποιοι θεωρούν αυτή την κατάντια-παρακμή ως εξυπνάδα, μόδα ή ακόμη και εξέλιξη-πρόοδο! +1000.ακριβως αυτο συμβαινει. 2
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 αυτο βεβαια νμζω ειναι πιο εντονο σε μικροτερες ηλικιες, ξερω τυπισσα π.χ. 20-25 που κ για κατουρημα να παει το ποσταρει στο fb, ολοι θα χετε μια τετοια (τουλαχιστον...) στο fb σας, δλδ ελεος ρε κοπελα μου, δεν εισαι το κεντρο του κοσμου, στην φουτσα μας αν πηγες για κατουρημα, ρε τι τραβαμε.. 1
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 δειτε κ εδω τι μπορειτε να παθετε απο smartphones/tablets: http://freskanea.com/provlimata-ston-afchena-logo-tablet κ κατι αλλο, για τον τροπο γραφης που ειπωθηκε, δεν ξερω ποιος ειναι καλυτερος, σιγουρα εχουν την πλακα τους τα swiftkey/swype που συμπληρωνουν/διορθωνουν(=κυριως τονιζει)/προτεινουν λεξεις, αλλα εγω ξερω οτι εγραφα με ενα χερι, χωρις να κοιταω κ χωρις κανενα T9 κ δεν εκανα κανενα ορθογραφικο ποτε κ για κανενα λογο, ενω τωρα βλεπεις ανορθογραφους που κανουν ορθογραφικα ακομα κ με τοσα βοηθηματα 1
NickTG Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δείτε εδώ τι μπορείτε να πάθει κανείς από τα feature phones: http://abcnews.go.com/Technology/teen-carpal-tunnel-texting/story?id=10146773 Θα μπορούσε επίσης να αλλάξει το θέμα όνομα σε "Δικαιολογίες για όσους δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν smartphones". 5
adi32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 δειτε κ εδω τι μπορειτε να παθετε απο smartphones/tablets: http://freskanea.com/provlimata-ston-afchena-logo-tablet Αυτο ειναι σιγουρο. Το ιδιο ακριβως μπορει να παθει και οποιος διαβαζει βιβλιο ή εργαζεται σκυφτος και ακομα πολυυυυυυυυυυυυυυ χειροτερα αυτος που βλεπει τηλεοραση ξαπλωμενος και εχει το κεφαλι του ανασηκωμενο στο μαξιλαρι 1
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δείτε εδώ τι μπορείτε να πάθει κανείς από τα feature phones: http://abcnews.go.com/Technology/teen-carpal-tunnel-texting/story?id=10146773 Θα μπορούσε επίσης να αλλάξει το θέμα όνομα σε "Δικαιολογίες για όσους δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν smartphones". χαχα το ιδιο μπορει να παθει κ με τα smartphones, μιας κ δεν ειναι λιγοι αυτοι που γραφουν κ μαλιστα με 2 αντιχειρες στο smartphone, γρηγορα μεν, αλλα... 1
eko13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Προσωπικα εχω χασει αρκετες κλησεις προσπαθωντας να σειρω την μπαρα στην οθονη για να απαντησω... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι εταιριες να εχουν 45 διαφορετικα μοντελα το ιδιο πραγμα... βγαλε 4 μοντελα φουλ τατς αλλα βγαλε και qwerty και slide και κλαμσελ. Το Ν93 που ειχα για αρκετο καιρο πιστευω ειναι το βολικο σχημα για κινητο. Κλειστο με μια οθονουλα για τα βασικα χωρις να χαλαει η μεγαλη οθονη (τι μου θυμιζει.. μηπως τις θηκες με παραθυρακαι που κρινονται αναγκαιες?) το ανοιγεις για να κανεις την δουλεια σου και με πληκτρολογιο που οτι και να μου λετε ειναι μακρα πιο βολικο απο το πληκτρολογιο οθονης... Για μενα τηλεφωναρα ειναι το Ε6 και αφη και πληκτρολογια και κουμπια και πολυπληκτρο κτλ ΑΛΛΑ παει στραφι απο το λειτουργικο... Βεβαια το ρεπορταζ αναφερεται σε απλα τηλεφωνα οποτε αναιρειται απο μονο του εξ αρχης εφοσον υπαρχουν σμαρτφον σε καλουπι απλου (μεταχειρισμενα πλεον) δεν υπαρχει λογος να ασχολεισαι με απλα... Γιατι να μην παρεις ενα μεταχειρισμενο Ε6 στα 60 ευρω και να παρεις ενα καινουργιο τουβλο στα ιδια λεφτα?
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 δειτε κι αυτο παλικαρια: http://www.donna.gr/1923/giati-i-perissoteri-protimoun-to-kinito-apo-to-sex/ που καταντησαμε ρε φουστη 1
dimitrisOP Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δείτε εδώ τι μπορείτε να πάθει κανείς από τα feature phones: http://abcnews.go.com/Technology/teen-carpal-tunnel-texting/story?id=10146773 Θα μπορούσε επίσης να αλλάξει το θέμα όνομα σε "Δικαιολογίες για όσους δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν smartphones". "Nielsen Research: Average Teenager Sends 3,146 Text Messages Each Month" wat?
thepointofview Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δεν μπορεί να συγκριθεί ένα καινούριο Smartphone (Android, ioS), με ένα παλαιό NOKIA 3310, etc. Γιατί απλά δεν μπορεί. Αν αρχίσουμε να ρίχνουμε τις κατάρες σε οποιοδήποτε επίτευγμα της τεχνολογίας (και ναι, για επίτευγμα πρόκειται, όταν κάτι μπορεί να κάνει τόσα πολλά και να έχει αυτό το μέγεθος), τότε θα πρέπει να αρχίσουμε να κυνηγάμε ζώα και να ανεβαίνουμε στα δέντρα. Ένα smartphone είναι τηλέφωνο. Δεν είναι απλώς και τηλέφωνο. Είναι τηλέφωνο, και απλώς είναι και gps, και φωτογραφική μηχανή, και σημειωματάριο, και όλα τα παραπάνω που χιλιοειπώθηκαν. Αλλά είναι κατ' αρχάς τηλέφωνο._ Επιπροσθέτως, όσοι υποστηρίζετε ότι κερδίζετε χρόνο όταν προσπαθείτε να κάνετε κλήση από ένα feauture phone, δεν ξέρετε να διαχειρίζεστε το χρόνο σας. Αν είναι δυνατόν. Πατάω τα κουμπιά στο iPhone μου εξαιρετικά γρήγορα. Το ζήτημα όλο δεν είναι ο τύπος του τηλεφώνου που ο εκάστοτε θα έχει στα χέρια του, αλλά η συνήθεια. Όταν χρησιμοποιείς το NOKIA 3310 για 3, 4, 5... χρόνια, θα γράφεις έναν τηλεφωνικό αριθμό σε 2 secs. Όταν χρησιμοποιείς το iPhone 5 [τώρα 6] για 3, 4, 5... χρόνια, θα γράφεις έναν τηλεφωνικό αριθμό στην εξίσου ίδια ταχύτητα των 2 secs. Δεν μπορώ, επιπλέον, να ενστερνιστώ αυτό το επιχείρημα του "χρόνου". Όχι, δεν χάνεις χρόνο χρησιμοποιώντας ένα iPhone (ή Samsung, etc.). Κερδίζεις χρόνο. Κερδίζεις χρόνο διότι θα βγάλεις μία φωτογραφία με την ίδια συσκευή που θα κρατάς στο χέρι για να ακούς μουσική και να απαντήσεις στην γκόμενά σου που σε ψάχνει. Διότι θα ανοίξεις το maps και θα γράψεις "Σταδίου 7" αντί να τρέχεις σε περίπτερο για να ρωτήσεις. Θα δεις πόσα άτομα έχουν κάνει check in στο Swarm για να μην πας σε μαγαζί που θα είναι φίσκα (εκτός κι αν θες) και φύγεις "χάνοντας" μία ώρα από τη νύχτα σου. Και η λίστα συνεχίζεται... Στο μόνο που ίσως συμφωνήσω (ίσως) είναι η μπαταρία και η ζωή της, αν και θεωρώ ότι η σωστή διαχείριση του "καταραμένου" iPhone μου (όχι όλη την ώρα 4G ανοιχτό), μου επιτρέπει να την κρατήσω "εν ζωή" αρκετές ώρες. Α, επίσης φορτίζεις μία μόνο συσκευή όταν πας σπίτι, και όχι εκατό (φωτογραφική, mp3, etc.). Θεωρώ ότι η όλη κουβέντα που άνοιξε (με αφορμή μία στατιστική που δεν ξέρω καν αν ισχύει) είναι απλά μία κόντρα για το ποιος θα κερδίσει σε μία ανύπαρκτη μάχη: κρατάω το iPhone μου, κράτα το Ericsson T20s. Αν μου ζητήσεις στον καφέ, όμως, να δω αν ανέβασε φωτό η πρώην σου, τράβε στείλε της εικονομήνυμα την ραγισμένη καρδούλα του 3330... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις