Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχαν πολλοι android το '09 νομιζεις; Περα απο iphone 3g/3gs που επαιζε, μετα ολοι οι αλλοι Νοκια,SE και αλλα διαφορα με κουμπια και καλες καμερες. Ή κατι lg cookie που το λογισμικο της εκαστοτε εταιριας που τρεχανε ηταν για τα πανηγυρια...

Δεν χρειαζοταν να εχεις απαραιτητα android. Και σε iphone το 2009 μπορουσες να εχεις sync τις επαφες σου με google λογαριασμο. Και σε windows mobile το 2009 . Και σε blackberry(με κουμπακια) απο το 2008. Kαι σε nokia(με κουμπακια) symbian το 2009 (πρεπει να ειχαν 50% της αγορας τοτε).

Και φυσικα συγχρονιζε και το ημερολογιο, οχι μονο τις επαφες.

• Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχαν πολλοι android το '09 νομιζεις; Περα απο iphone 3g/3gs που επαιζε, μετα ολοι οι αλλοι Νοκια,SE και αλλα διαφορα με κουμπια και καλες καμερες. Ή κατι lg cookie που το λογισμικο της εκαστοτε εταιριας που τρεχανε ηταν για τα πανηγυρια...

Ηταν απο τις τελευταιες χρονιες που ειδαμε τοτε και τα Blackberry Bold να ειναι της μοδας,και αυτα μαντεψε Smartphone ειναι.

Δημοσ.

μα δεν καταλαβατε, δεν κατεκρινα τα smart phones, ειπα πως τα χουν τα "κουσουρια" τους κ καλο ειναι να μην τα θεοποιουμε κ iphone δεν ξερω τι παει να πει, αυτα ειναι για τους ανεργους :lol:, ολοι οι ανεργοι με ενα iphone στο χερι ειναι, τα χουμε ξαναπει, κριση σου λεει μετα, α ρε ελληναρα, ποτε δεν θα βαλεις μυαλο

• Like 1
Δημοσ.

μα δεν καταλαβατε, δεν κατεκρινα τα smart phones, ειπα πως τα χουν τα "κουσουρια" τους κ καλο ειναι να μην τα θεοποιουμε κ iphone δεν ξερω τι παει να πει, αυτα ειναι για τους ανεργους :lol:, ολοι οι ανεργοι με ενα iphone στο χερι ειναι, τα χουμε ξαναπει, κριση σου λεει μετα, α ρε ελληναρα, ποτε δεν θα βαλεις μυαλο

Τι σχεση εχει παλι αυτο που γραφεις. Και εγω πχ βλεπω γυρω μου αρκετα ατομα με Iphone 4 τι παει να πει δηλαδη οτι τα εσκασε???Στις αγγελιες κοστιζει 100-120ευρω και 150 το 4s......

Δημοσ.

Δεν χρειαζοταν να εχεις απαραιτητα android. Και σε iphone το 2009 μπορουσες να εχεις sync τις επαφες σου με google λογαριασμο. Και σε windows mobile το 2009 . Kαι σε nokia symbian το 2009 (πρεπει να ειχαν 50% της αγορας τοτε).

Και φυσικα συγχρονιζε και το ημερολογιο, οχι μονο τις επαφες.

Οτι υπηρχαν δυνατότητες υπήρχαν και τοτε, απλα κανεις σχεδον δεν τις ενεργοποιούσε, γιατι βασικα δεν τις ηξερε ή δεν τον ενοιαζε, ή δεν υπηρχε ενημερωση οπως την σημερον ημερα. Μονο για τους θεωρητικα τοτε ψαγμενους gadgetakides με τα windows mobile με το πενακι και τους cybian-αδες που ειχαν τα κινητα για να παιζουν mario brothers και αλλα mames μπορει να ηξεραν και κατι απο αυτα, ο απλος κοσμος κουμπια ή lg cookie και ελεγαν το κλασσικο: "δεν εχω τον αριθμο σου γιατι αλλαξα συσκευη". Τωρα αμα μου το πει καποιος αυτο θα γελασω και θα του πω nokia 3310 ειχες;

:-D

Δημοσ.

ναι, τα εσκασε  γιατι το πηρε καινουργιο κανα 600αρι, ποιος αγοραζει τοσων ετων κιν;

Πιστεψε με πολλοι και το ειδα αυτο περυσι στον στρατο. Επισης μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα παραπανω γιατι 600ευρω ειχε το κινητο πριν αρκετα χρονια.....

Δημοσ.

Τι σχεση εχει παλι αυτο που γραφεις. Και εγω πχ βλεπω γυρω μου αρκετα ατομα με Iphone 4 τι παει να πει δηλαδη οτι τα εσκασε???Στις αγγελιες κοστιζει 100-120ευρω και 150 το 4s......

Αν εν έτη 2015 σκάσει κάποιος 100 ευρώ για iphone 4 είναι πέταμα λεφτών και δεν τιμά την νοημοσύνη του... Οπότε δεν έχει σημασία...

• Like 3
Δημοσ.

Σωστο γιατι ως γνωστον το iphone 4 του 2010 κινητο εχει δει 2 mundial.

Σαν να εχουμε 2005 και ο αλλος να εχει κινητο 3310 λιγο περιεργο δεν ειναι; Οποτε ναι, δεν τον τιμας στην νοημοσυνη του...

Δημοσ.

Αν εν έτη 2015 σκάσει κάποιος 100 ευρώ για iphone 4 είναι πέταμα λεφτών και δεν τιμά την νοημοσύνη του... Οπότε δεν έχει σημασία...

Εγω δεν μιλησα ουτε αν αξιζει σαν αγορα,ουτε τι εναλλακτικες υπαρχουν ουτε τιποτα,αλλωστε ειναι ασχετο με το θεμα και στην τελικη ο καθενας οτι θελει κανει τα λεφτα του.

• Like 1
Δημοσ.

μιας κ αναφερθηκε, τις επαφες μου απ την sim μπορω να τις στειλω στο cloud; ή πρεπει να τις εχω στο τηλ; 

κ αν ναι, πως; 

Δημοσ.

Καλα ειναι λιγο μ@λακια να βγαινεις για καφε και να καθεται ο αλλος να βγαζει φωτο για το instagram, να κανει check in και γενικα να κυκλοφορει με κινητο τηλεφωνο 600 ευρω απλα και μονο να ενημερωνει twiter και fb. μου θυμιζει τις εποχες οπου η κουτση μαρια ειχε mercedes. Προσωπικα σε βασικες απλες λειτουργιες το απλο τηλεφωνο με τα κουμπακια λογο σχεδιασμου και μονο με βολευει πολυ περισσοτερο αλλα μεχρι εκει. Το οτι μπορω να κανω τη δουλεια μου οπου βρεθω χωρις να χρειαζεται να κουβαλαω laptop για μενα ειναι το μεγαλητερο ατου. Αναγκαζομαι να μπαινω σε ενα τσουβαλι μαζας χαζογκομενιδικων κλαρινογαμπρων που δεν θελω. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...