The_Judas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Αν χρειάζεσαι ένα κινητό για ομιλία και μυνήματα (με μεγάλη αυτονομία) τα παλιά είναι πολύ καλύτερα και πιο γρήγορα για τον σκοπό αυτό. Αν χρειάζεσαι κάτι σαν φορητό υπολογιστή, το smart είναι μονόδρομος. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι το κινητό και γι' αυτήν την χρήση είναι μέτριο. Γενικά κάνει τα πάντα αλλά σε μέτριο επίπεδο. Για να γράψεις ένα μύνημα σε ένα φόρουμ ή να απαντήσεις σε ένα e-mail χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο λόγω έλλειψης πληκτρολογίου. Ακόμη και για επαγγελματική χρήση είναι ταλαιπωρία. Αν μπορείς να κουβαλάς laptop είναι καλύτερη λύση. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μια διαπίστωση που έκανες τις προάλλες διαβάζοντας το νήμα. ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Σε τίποτα δεν είναι καλύτερα τα παλιά. Απλά (όπως σε όλα τα πράγματα) ωραιοποιούμε κάθε τι παλιό. - Το iPhone 4 μου κάποτε έβγαλε κάτι λιγότερο από μια 'βδομάδα αυτονομία (!!!) όταν το είχα μόνο για κλήσεις και μηνύματα. Φυσικά, σε κανονική χρήση κάθε βράδυ ήθελε πρίζα. - Ασφάλεια; Ναι, πως; Τι πρωτόκολλα κρυπτογράφησης υποστηρίζουν τα παλιά κινητά; - Ευκολία και ταχύτητα στις κλήσεις; Αμέέέ. Που δε μπορούσα να αποθηκεύσω τίποτα άλλο πέρα από όνομα και τηλέφωνο στις επαφές, μέσα στις οποίες έπρεπε να ψάχνω και μισή ώρα για να βρ αυτόν που θέλω. - Ευκολία στο texting; Ας μου φέρει κάποιος κινητό χωρίς threaded view στα μηνύματα και σας εγγυώμαι ότι θα βρεθεί στον πάτο του. Μια φορά που χάλασε η μπαταρία του iPhone και πήγα να πάρω "απλό τηλέφωνο" όταν ανακάλυψα ότι δεν έχει threaded view ένιωσα σα νεάτερνταλ. Να μην αναφέρω και το τίκι-τίκι για να γράψεις που μου 'βγαινε ο αντίχειρας. Ούτε το Τ9. Τουλάχιστον τότε έπεσε ο λογαριασμός μου κάτω απ'το μισό, αφού περιορίστηκε πολύ η χρήση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Για να απαντήσω ευγενικά... Τεκμηρίωση δεν υπάρχει και ίσως να φάνηκα λίγο συνωμοσιολόγος . Αν θέλεις όμως διάβασε το παρακάτω. The recommendation to remove the battery seems to be focused mainly on the existence of malware that makes the phone appear to turn off upon request (finally showing only a blank screen), while really remaining powered on and able to monitor conversations or invisibly place or receive a call. Thus, users could be tricked into thinking they had successfully turned off their phones when they actually hadn't. Such malware does exist, at least for some devices, though we have little information about how well it works or how widely it has been used. Προσωπικά δε χρειαζόταν να το διαβάσω, αλλά αν θέλεις δώσε και συ λίγο προσοχή στα bold. Είπες νωρίτερα και το ξαναπαραθέτω Όλα τα κινητά δίνουν στίγμα για το που βρίσκονται, ακόμα και όταν είναι κλειστά. Ο μόνος τρόπος να το αποφύγεις είναι να βγάλεις τη μπαταρία. Υποθέτω καταλαβαίνεις τη χαοτική διαφορά ανάμεσα σ' αυτό που είπες νωρίτερα, το οποίο είναι τελείως άκυρο και ακόμα χειρότερα -- προφανώς τελείως άκυρο, και σ' αυτό που είπες στη συνέχεια. Χαίρω πολύ, και στο pc μου κάποιος μπορεί θεωρητικά να βάλει rootkit και να γίνεται το έλα να δεις. Αυτό σημαίνει ότι "σε όλα τα pc γίνεται το έλα να δεις, αν θες να γλιτώσεις πρέπει να τα βγάλεις από την πρίζα"? Anyway αρκετά το point έγινε. Δυστυχώς δεν είσαι ο μόνος που λέει και πιστεύει, στον όποιο βαθμό, τέτοια πράγματα. Το αν αυτό συμβαίνει και όταν είναι κανονικά off δεν μπορεί να διασταυρωθεί. Σοβαρά; Κλείσε το κινητό σου και άφησέ το δυο βδομάδες κλειστό. Ξανάνοιξέ το και δες τη μπαταρία να έχει μείνει ακριβώς εκεί που την άφησες. Τι συμπέρασμα βγαίνει; α) Και η μπαταρία είναι πειραγμένη να λέει ψέματα. Βασικά όλα είναι ψέματα. Ζούμε στο matrix. β) Επι δυο βδομάδες το κινητό επικοινωνούσε με δεύτερη κρυφή μπαταρία που έχουν βάλει μέσα γι' αυτό και μόνο το λόγο. γ) Το κινητό ήταν κλειστό δύο βδομάδες, duh. Επίσης θα μπορούσε να διασταυρωθεί από οποιονδήποτε σε 10 λεπτά με ένα μιλιαμπερόμετρο των 10 ευρώ βάζοντάς το ανάμεσα στο κινητό και τη μπαταρία. Rocket science. Περαιτέρω πληροφορίες δεν μπορούν να είναι εύκολα διαθέσιμες στο ευρύ κοινό. Το The Patriot Act πάντως ψηφίστηκε και εφαρμόζεται κανονικά στην Αμερική, τουλάχιστον αυτοί το παραδέχονται ότι παρακολουθούν τις επικοινωνίες. Στην Ευρώπη χρειάζεται ένταλμα. Αυτό αναφέρεται σε κάτι τελείως διαφορετικό που επίσης είναι προφανές. Εφόσον μπορώ εγώ ο ίδιος να εγκαταστήσω εφαρμογή στο κινητό (και έχω εγκαταστήσει actually) που καταλαβαίνει που βρίσκομαι βάση των mobile towers στους οποίους συνδέεται, εννοείται ότι και ο πάροχός μου ξέρει τα ίδια κι ακόμα περισσότερα. ΥΓ: Το ευρύ κοινό πολλές φορές δε χρειάζεται περαιτέρω πληροφορίες, μόνο λίγη κοινή λογική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Βασικα η ειδηση πρωταπριλιατικη ειναι, ακομα και αν δεν ηρθε ακομα η πρωταπριλια... Nothing else to see move along... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Το τηλεφωνο οταν κλεινει, κανει μια τελευταια επικοινωνια με ττο δικτυο κινητης, δηλωνοντας του και οτι κλεινει. Απο κει και περα ειναι ΚΛΕΙΣΤΟ. Εκτος βεβαια και εχει κανενα πειραγμενο λογισμικο και σου δειχνει οτι κλεινει αλλα παραμενει αναμενο. Αλλα με κανονικο λογισμικο, το τηλεφωνο απλα κλεινει. Η ευρεση ατομων απο στιγμα τηλεφωνου, εγινε με αυτο ακριβως τον τροπο, με την τελευταια θεση του κινητου, πριν μεινει απο μπαταρια και κλεισει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Επειδή το έχω ακούσει άπειρες φορές αυτό και μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο, είναι αποδεδειγμένο? Αποδεδειγμένο όχι. Υπάρχουν μόνο υποψίες και θεωρίες. Προσωπικά δε χρειαζόταν να το διαβάσω, αλλά αν θέλεις δώσε και συ λίγο προσοχή στα bold. Είπες νωρίτερα και το ξαναπαραθέτω Υποθέτω καταλαβαίνεις τη χαοτική διαφορά ανάμεσα σ' αυτό που είπες νωρίτερα, το οποίο είναι τελείως άκυρο και ακόμα χειρότερα -- προφανώς τελείως άκυρο, και σ' αυτό που είπες στη συνέχεια. Χαίρω πολύ, και στο pc μου κάποιος μπορεί θεωρητικά να βάλει rootkit και να γίνεται το έλα να δεις. Αυτό σημαίνει ότι "σε όλα τα pc γίνεται το έλα να δεις, αν θες να γλιτώσεις πρέπει να τα βγάλεις από την πρίζα"? Anyway αρκετά το point έγινε. Δυστυχώς δεν είσαι ο μόνος που λέει και πιστεύει, στον όποιο βαθμό, τέτοια πράγματα. Σοβαρά; Κλείσε το κινητό σου και άφησέ το δυο βδομάδες κλειστό. Ξανάνοιξέ το και δες τη μπαταρία να έχει μείνει ακριβώς εκεί που την άφησες. Τι συμπέρασμα βγαίνει; α) Και η μπαταρία είναι πειραγμένη να λέει ψέματα. Βασικά όλα είναι ψέματα. Ζούμε στο matrix. β) Επι δυο βδομάδες το κινητό επικοινωνούσε με δεύτερη κρυφή μπαταρία που έχουν βάλει μέσα γι' αυτό και μόνο το λόγο. γ) Το κινητό ήταν κλειστό δύο βδομάδες, duh. Επίσης θα μπορούσε να διασταυρωθεί από οποιονδήποτε σε 10 λεπτά με ένα μιλιαμπερόμετρο των 10 ευρώ βάζοντάς το ανάμεσα στο κινητό και τη μπαταρία. Rocket science. Αυτό αναφέρεται σε κάτι τελείως διαφορετικό που επίσης είναι προφανές. Εφόσον μπορώ εγώ ο ίδιος να εγκαταστήσω εφαρμογή στο κινητό (και έχω εγκαταστήσει actually) που καταλαβαίνει που βρίσκομαι βάση των mobile towers στους οποίους συνδέεται, εννοείται ότι και ο πάροχός μου ξέρει τα ίδια κι ακόμα περισσότερα. ΥΓ: Το ευρύ κοινό πολλές φορές δε χρειάζεται περαιτέρω πληροφορίες, μόνο λίγη κοινή λογική. Έχω αφήσει κλειστό τηλέφωνο για αρκετό καιρό, παραπάνω από δύο εβδομάδες και η μπαταρία είχε τελειώσει όταν το ξανάνοιξα. Εσένα τι σου λέει τώρα αυτό. Εμένα μου λέει ότι δεν υπάρχουν τέλειες μπαταρίες και πάντα υπάρχει μια έστω και πολύ μικρή διαρροή, ακόμα και αν η μπαταρία είναι εκτός κυκλώματος. Όπως θα πρόσεξες δεν το ανέφερα καν το θέμα με την μπαταρία πριν γιατί καταλαβαίνω ότι η μπαταρία αποφορτίζεται έτσι κι αλλιώς χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα. Τα α), β) και γ) τα αγνοώ, τα θεωρώ ειρωνείες καθώς και το γενικό ύφος σου. But old phones may not actually turn off, even if they appear to be powered down. For example, Graham said many old "feature phones," even when they were switched off, would have a baseband processor power up every 10 minutes or so to retrieve SMS messages, but not phone calls. "The moral of this is that just because you define the phone as 'off' doesn't mean that it's 100% completely 'off' all the time," he said. [link=http://www.darkreading.com/risk-management/can-the-nsa-really-track-turned-off-cellphones/d/d-id/1110897?page_number=2][/link] Αυτό θα μπορούσε να ισχύσει και για τα καινούργια τηλέφωνα. Αν δεν θέλεις να το πιστέψεις δικό σου θέμα. Ούτε εγώ θέλω να το πιστέψω αλλά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 ας γραψω κ εγω την αποψη μου, ειχα διαβασει νωρις την ειδηση αυτη, αλλα προσφατα ανακαλυψα οτι υπηρχε θεμα εδω κ μολις διαβασα ολες τις σελιδες, η αληθεια βρισκεται, ως συνηθως καπου στην μεση, κατ εμε, δλδ, καλες ειναι οι συσκευες που τα κανουν ολα οπως λετε, αλλα δεν τα κανουν το ιδιο καλα με μια συσκευη που κανει μονο αυτο κ ουτε θα γινουν, π.χ. εχω ακουσει απο γνωστους κ φιλους για ενα σωρο προβληματα με το gps των smartphones, ενω ειμαι ευχαριστημενος κ μια χαρα κανω την δουλεια μου με ενα απλο mls, που ξερω οτι δεν θεωρειται κατι το σπουδαιο στο χωρο, αλλα ουτε κ σπουδαιες ειναι οι απαιτησεις μου, το προηγ σαββατο παντως που ηθελα να παω καπου αυτο χρησιμοποιησα κ οχι το smartphone, ουτε το δικο μου (LG G2) ουτε του αδερφου μου (Samsung Galaxy), ας πω το δικο μου ιστορικο: προσφατα "αναγκαστηκα" να παρω smartphone λογω επιδοτησης που πηρε ο bro κ ο οποιος δεν ηθελε να αλλαξει συσκευη, αλλα ουτε κ εκπτωση παγιου μπορουσε να παρει, ως "οτετζης" δεν εχει παγιο, anyway, διαλεξα το LG G2, του πηρα θηκες, ζελατινες, του περασα την sim μου, πριν απο αυτο ειχα (κ εχω) ενα Nokia X2-02, το οποιο το εχω 2 χρονια κ κατι, χωρις καμια προστασια, εχει πεσει 2-3 φορες, εχει ανοιξει, εχει βγει η μπαταρια του, η εσωτερικη sim, δεν πηρε χαμπαρι χριστο, τεσπα, "αναγκαστηκα" να χρησιμοποιω/κουβαλαω κ το x2 ομως μαζι μου γιατι ειναι dual κ εχω μεσα την εταιρικη sim μου, ΑΛΛΑ: το "προβλημα" που γραφετε εδω λυνεται πολυ απλα αν μιλαμε για cosmote μεσω της twin sim που εχω, το προσωπικο μου νουμερο δλδ ειναι περασμενο κ στο LG G2 και στο X2, στην αρχη λειτουργουσε κ στα 2 κινητα κ ελεγα ας παει σε οποιο παει η κληση τι με νοιαζει; κατεληξα ομως να εχω στην πτηση το G2 κ να εχω τις κλησεις μου στο X2, εντωμεταξυ κ στο εταιρικο εχω ιντερνετ, εστω 2G, το οποιο το χρησιμοποιω ακομα, σπιτι/δουλεια εχω WiFi, το G2 στην δουλεια ειναι συνεχεια συνδεδεμενο (μιας κ δεν εχουμε προσβαση σε πολλα sites κλπ), στο σπιτι αναλογα, μπορει να το κλεισω κι αυτο κ να το ανοιξω κατα περισταση, τεσπα, εχω να πω οτι απ την μια λες "ουαου, μονο καφε δεν ψηνει", απ την αλλη ομως, το laptop δεν το αλλαζω με το κιν σε καμια περιπτωση, ειμαι φαν των πληκτρων (γραφω με τυφλο) κ εγω κ κατα του touch, εξου κ δεν πηγαινα τοσα χρονια σε smart phone, τελος καμια αποθηκευση επαφων στο τηλ, στην sim ειναι αποθηκευμενες και στις 2 του προσωπικου, αλλα κ στο εταιρικο κ δεν με ενδιαφερουν οι εξτρα δυνατοτητες να αποθηκευσω επαφες στο κιν, αυτα, τελος να συμφωνησω οτι τα "smart" phones οντως οδηγουν στην "αποβλακωση", ποσο οξυμωρο κ ειρωνικο, ετσι; αλλα βολευει βλεπετε... think about that 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ενδιαφέρον το wall of text (NOT). Επειδή εσύ χρησιμοποιείς dual sim και δεν έχει το LG, κάτι έχουν τα smartphones π.χ. extra δυνατότητες να αποθηκεύω επαφές στο κινητό με πολλάπλά πεδία που οδηγούν στην "αποβλακωση". Άλλωστε είναι πιο βολικό στην sim και εγώ έτσι κάνω, π.χ. Γιώργος σπίτι Γιώργος δουλειά Γιώργος κινητό Γιώργος κινητό 2 Γιατί να τα έχω όλα κάτω από μία επαφή άλλωστε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 1) δεν ειπα οτι τα πολλαπλα πεδια οδηγουν στην αποβλακωση αγαπητε κ μην παραποιες τι γραφω, αντε μην τα παρω, αλλα τα smart phones γιατι πλεον ζουμε την εποχη που ολοι ειναι με ενα τετοιο στο χερι κ δεν ασχολουνται με τπτ αλλο 2) οσο για αυτο με τις επαφες, γιατι πολυ απλα αν παθει οτιδηποτε το τηλ σου θα τα κλαις ολα αυτα τα "καλουδια", μου χει τυχει κ δεν την ξαναπαταω, σορυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 1) δεν ειπα οτι τα πολλαπλα πεδια οδηγουν στην αποβλακωση αγαπητε κ μην παραποιες τι γραφω, αντε μην τα παρω, αλλα τα smart phones γιατι πλεον ζουμε την εποχη που ολοι ειναι με ενα τετοιο στο χερι κ δεν ασχολουνται με τπτ αλλο 2) οσο για αυτο με τις επαφες, γιατι πολυ απλα αν παθει οτιδηποτε το τηλ σου θα τα κλαις ολα αυτα τα "καλουδια", μου χει τυχει κ δεν την ξαναπαταω, σορυ Ακομα να παρετε χαμπαρι ορισμενοι οτι Smartphone υπηρχαν απο παλια???Κινητο που τραβαγε παλια Video,εβγαζε φωτογραφιες και εμπαινε στο Internet(οχι βεβαια τοσο ευκολα οπως τωρα)θεωρειται και αυτο Smartphone. Ακομα και τα Blackberry πχ τα Bold θεωρουνται Smartphone..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 1) δεν ειπα οτι τα πολλαπλα πεδια οδηγουν στην αποβλακωση αγαπητε κ μην παραποιες τι γραφω, αντε μην τα παρω, αλλα τα smart phones γιατι πλεον ζουμε την εποχη που ολοι ειναι με ενα τετοιο στο χερι κ δεν ασχολουνται με τπτ αλλο 2) οσο για αυτο με τις επαφες, γιατι πολυ απλα αν παθει οτιδηποτε το τηλ σου θα τα κλαις ολα αυτα τα "καλουδια", μου χει τυχει κ δεν την ξαναπαταω, σορυ να προσθεσω επισης το ποσο εχουν μαμησει τις διαπροσωπικες σχεσεις τα συγχρονα "εξυπνα" κινητα που βγαινει εξω ο κοσμος για να παιξει με το κινητο του στο 1 και στο 2 για προσπαθησε να κανεις μεταφορα τις επαφες αυτες σε 2 ασχετα κ ασυμβατα εντελως μεταξυ τους κινητα, ετσι την εφαγα τελικα, δεν επαθε κατι το κιν, αλλα μου χαν βγαλει την πιστη να της μεταφερω απο sony ericsson σε nokia κ απο τοτε στην sim forever, δεν ξαναχει στο τηλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 2) οσο για αυτο με τις επαφες, γιατι πολυ απλα αν παθει οτιδηποτε το τηλ σου θα τα κλαις ολα αυτα τα "καλουδια", μου χει τυχει κ δεν την ξαναπαταω, σορυ ..για προσπαθησε να κανεις μεταφορα τις επαφες αυτες σε 2 ασχετα κ ασυμβατα εντελως μεταξυ τους κινητα, ετσι την εφαγα τελικα, δεν επαθε κατι το κιν, αλλα μου χαν βγαλει την πιστη να της μεταφερω απο sony ericsson σε nokia κ απο τοτε στην sim forever, δεν ξαναχει στο τηλ Nα σε ενημερωσω οτι μπορεις με τα smartphones να μην χασεις ποτε τις επαφες αν χαλασει το κινητο. Συγχρονιζουν με καποιον server(icloud, gmail,outlook κλπ) και μπορεις ανα πασα στιγμη να εχεις προσβαση στις επαφες σου απλα κανοντας login στον λογαριασμο σου απο οποιονδηποτε υπολογιστη στο πλανητη(κ ειναι βολικο γιατι απο τον υπολογιστη μπορεις να τις επεξεργαστεις πιο ευκολα). Αν επισης σου κλεψουν το κινητο(οποτε στην περιπτωση σου θα εχανες κινητο και sim), δεν χανεις τις επαφες σου: υπαρχουν στον λογαριασμο σου που συγχρονιζε το κινητο. Και οταν θελεις να αλλαξεις κινητο(ασχετως μαρκας κ λειτουργικου), δεν ασχολεισαι με μεταφορες επαφων κλπ, απλα βαζεις τον email λογαριασμο σου(ms , google) κ κατεβαινουν αυτοματα οι επαφες σου σε 5 δευτερολεπτα. Επισης αν εχεις 2 smartphone, οι επαφες σου ειναι ολη την ωρα συγχρονισμενες: προσθετεις/αλλαζεις(πχ βαζεις 3ο πεδιο τηλεφωνου ή ενα εμαιλ ή μια φωτογραφια ή διευθυνση κατοικιας κλπ) μια επαφη στο ενα smartphone κ αυτοματα εμφανιζεται στο αλλο smartphone εντος δευτερολεπτων χωρις να κανεις τιποτα. Μαγεια ετσι; Kαλως ηρθες στο 2008! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Oχι και 2008 νταξ, ας το αφησουμε 2011-12 για εδω Ελλαδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Oχι και 2008 νταξ, ας το αφησουμε 2011-12 για εδω Ελλαδα! Οκ, 2009, απο τοτε νομιζω εχει sync και backup επαφων το android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ειχαν πολλοι android το '09 νομιζεις; Περα απο iphone 3g/3gs που επαιζε, μετα ολοι οι αλλοι Νοκια,SE και αλλα διαφορα με κουμπια και καλες καμερες. Ή κατι lg cookie που το λογισμικο της εκαστοτε εταιριας που τρεχανε ηταν για τα πανηγυρια... Οκ, 2009, απο τοτε νομιζω εχει sync και backup επαφων το android. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις