zio10 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Τα ακριβά nokia την εποχή του 3210 κοστίζανε 200 χιλιάδες δραχμές, δηλαδή κάπου 650 600€, δηλαδή όσο κοστίζουν και τώρα τα ακριβά κινητά...πχ αυτό το nokia 8310 και πολλά άλλα Bermudakias, νομίζω ότι πιο πολύ είναι θέμα νοσταλγίας...όπως σε κάποιους αρέσουν τα παλιά αυτοκίνητα - μηχανάκια, τα παλιά ραδιόφωνα κλπ edit, ακόμα και το 3210 κόστιζε σε ευρώ κάπου 250-300€, αν θυμάμαι καλά, που δεν τα λες και λίγα! Το ότι τώρα στοιχίζουν πολύ λιγότερο (20-50€) είναι απόλυτα φυσιολογικό, όταν με 50€+ έχεις όλο τον κόσμο στην τσέπη σου! Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2015 από zio10 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Εγώ επικεντρώνομαι στο γεγονός της ανωτερότητας των feature phones ως τηλεφωνικές συσκευές. Αυτό σχολιάζουμε σε αυτό θέμα. Τώρα αν το δικό μου feature είναι ανώτερο και σε άλλα επίπεδα, όπως πχ στην μουσική, είναι δευτερεύουσας σημασίας ή και καμίας, όπως και καμίας σημασίας είναι το βiντεάκι του youtube. Στα επιχειρήματα / πλεονεκτήματα των features για χρήση ως κινητά τηλέφωνα : της μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρίας, της φορητότητας, της αντοχής της συσκευής, της ταχύτητας texting, της ασφάλειας προσωπικών δεδομένων/ υποκλοπής συνομιλίας και τέλος του μικρότερου κόστους έχετε να αντιπαραθέσετε τίποτα; Να προσθεσω/διορθωσω: Σαν ταχυτητα texting ειναι πολυ ταχυτερα(swiftkey,swype κλπ) τα smartphone και οχι τα features phone οπως λανθασμενα γραφεις. Το ιδιο ισχυει και για τις κλησεις: μπορω με το smartphone χωρις να αγγιξω καθολου το κινητο να καλεσω οποιον θελω απο τον τηλεφωνικο καταλογο με αναγνωριση φωνης/google now. Επισης τα smartphones εχουν πολυ καλυτερη ποιοτητα συνομιλιας λογω Hd voice, noise cancelation μικροφωνων κλπ. Tελος, δεν ξερω κανενα feature phone που εχει μπαταρια που να μπορει να κρατησει 24 ωρες συνεχους κλησεων: http://www.anandtech.com/show/7251/lg-g2-and-msm8974-snapdragon-800-a-quick-look/3 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristeidis1980 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Είναι πιο απλά τα πράγματα... Εχω ένα ΝΟΚΙΑ 6510 στο σαμπανιζέ χρώμα, το ΠΡΩΤΟ χρυσό της αγοράς και δουλεύει τέλεια!!! Αν θέλω να βγάλω φωτογραφίες, έχω μαζί μου είτε την compact nikon είτε την dSLR Canon. Για μουσική κουβαλάω το iPod μου. Και για να ανοίγω τα έγγραφά μου και τα email μου, έζω ένα 13άρι λάπτοπ. Βέβαια πολλές φορές τα αφήνω σπίτι και παίρνω απλά μαζί μου το Alpha και το iPhone plus, και γλυτώνω τουλάχιστον 2.5 κιλά βάρος, αλλά έρζονται στιγμές που αναπολώ την εποχή που έπρεπε να έχω μια συσκευή για το κάθε τι και τα κουβαλάω όλα μαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Πεθαινει χρονο με το χρονο η αναγκη για διαφορετικα gadjet. Θα γινει μελλοντικα ενοποιηση ολων, πιθανον με γυαλια VR. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Πεθαινει χρονο με το χρονο η αναγκη για διαφορετικα gadjet. Θα γινει μελλοντικα ενοποιηση ολων, πιθανον με γυαλια VR. Και αργότερα με chip στον αμφιβληστροειδή και πιο προχωρημένα κατευθείαν στον cerebral cortex 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Εγω σκεπτομαι να παρω τετοιο Εχει απειρο χρονο λειτουργιας αναμονης και ομιλιας Εχει 0 SAR Δε σπαει ευκολα Μεγαλα νουμερα Ωραιο ηχο ..... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Πριν από χρόνια ήμουν καλεσμένος σε σουίτα στο Καραϊσκάκη. Τελειώνει ο αγώνας, πάω να φύγω και στο ασανσέρ συναντιέμαι με τον Πρόεδρο (Ένας είναι ο Πρόεδρος). Με κοιτάζει ο εύσωμος συνοδός και φαίνεται δεν είδε κάτι περίεργο πάνω μου, και έτσι μπήκαμε όλοι μαζί στο ασανσέρ, όπου και έβγαλε το κινητό του ο Πρόεδρος. Το λοιπόν, ήταν ένα απλό κινητό, μάλλον ΝΟΚΙΑ, από αυτά που είχα ξεχάσει ότι υπάρχουν. Τώρα, για να κυκλοφορεί με τέτοιο κινητό ο Πρόεδρος της χώρας (ουσιαστικά), μάλλον του έχουν εξηγήσει απ' την ασφάλειά του ότι είναι πιο ασφαλές απ' τα smartphones. Ή, απλά δεν τον ενδιέφερε κάτι παραπάνω απ' το να το χρησιμοποιεί απλά ώς τηλέφωνο. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω με αυτό - απλά το αναφέρω καθώς το θεώρησα ιδιαίτερα ενδιαφέρον τότε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Τώρα, για να κυκλοφορεί με τέτοιο κινητό ο Πρόεδρος της χώρας (ουσιαστικά), μάλλον του έχουν εξηγήσει απ' την ασφάλειά του ότι είναι πιο ασφαλές απ' τα smartphones. πράγματι, το ίδιο κάνει κι ο Obama... ...not Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Όλα καλά ThReSh, αλλά ο συγκεκριμένος πρόεδρος ηγείται μιας βιομηχανίας τεχνολογίας με διεθνή παρουσία και σίγουρα έχει απόρρητες συνομιλίες. Δεν νομίζω να μην έχει ασχοληθεί η ασφάλειά του με το κινητό που χρησιμοποιεί. Εν πάση περιπτώσει, μπορεί απλά να είχε άλλα δέκα κινητά και να πήρε αυτό εκείνη την ώρα μαζί του - δεν γνωρίζω όπως είπα εξαρχής, απλά μπήκα σε σκέψεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Γιατί πολλοί εδω μέσα το παίρνετε πατριωτικά το θέμα? Ο φανμποϊσμός και η ειρωνεία στο έπακρο! Ούτε ποσοστά να παίρνατε! Ο καθένας με οτι του αρέσει και οτι χρειάζεται και του εξυπηρετεί τις ανάγκες. Ξεκολλάτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Όλα καλά ThReSh, αλλά ο συγκεκριμένος πρόεδρος ηγείται μιας βιομηχανίας τεχνολογίας με διεθνή παρουσία και σίγουρα έχει απόρρητες συνομιλίες. Δεν νομίζω να μην έχει ασχοληθεί η ασφάλειά του με το κινητό που χρησιμοποιεί. ενώ ο Obama (NSA/CIA/FBI) ας πούμε είναι πιο χαλαρός με αυτά ή οι CEO/Πρόεδροι σε αμερικάνικες εταιρείες ή πολυεθνικές... δεν έχουν ασχοληθεί αυτοί κι έχει ασχοληθεί ο Σωκράτης... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Όλα καλά ThReSh, αλλά ο συγκεκριμένος πρόεδρος ηγείται μιας βιομηχανίας τεχνολογίας με διεθνή παρουσία και σίγουρα έχει απόρρητες συνομιλίες. Δεν νομίζω να μην έχει ασχοληθεί η ασφάλειά του με το κινητό που χρησιμοποιεί. Εν πάση περιπτώσει, μπορεί απλά να είχε άλλα δέκα κινητά και να πήρε αυτό εκείνη την ώρα μαζί του - δεν γνωρίζω όπως είπα εξαρχής, απλά μπήκα σε σκέψεις. Hταν καρτοκινητο για να μιλάει με την γκόμενα... Κακά τα ψέματα, δεν είναι ολοι κολημένοι στο facebook και στο twitter.Υπαρχουν ανθρωποι που θελουνε να κανουν μόνο συγκεκριμένα πράγματα και οτιδηποτε άλλο, τους φαίνεται περιττό και άχρηστο. Εξάλλου ο συγκεκριμένος δεν εφτασε εκεί που είναι, κανοντας περριτά πράγματα....και δεν έχει ανάγκη να δείξει την αξία του χρησιμοποιώντας ένα καλό smartphone. Μπορεί να έχει κάποιον άλλον που να το κουβαλάει για αυτόν και να κάνει την δουλειά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taksidiotis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 με τετοιους μισθους που εχουν ασια σιγα μην ψαχνουν για πολυτελειες οι ανθρωποι,ομως ναι,νοσταλγω πολλες φορες τα παλια τηλεφωνα,ημουν πιο ανθρωπινος ρε παιδι μου,τωρα τραβαμε κολλημα και κοιταμε με τις ωρες την οθονη του high end smartphone μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ειδικά Νότια Κορέα, Ιαπωνία και Ταϊβάν πρέπει να πέφτει πολύ πείνα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ενώ ο Obama (NSA/CIA/FBI) ας πούμε είναι πιο χαλαρός με αυτά ή οι CEO/Πρόεδροι σε αμερικάνικες εταιρείες ή πολυεθνικές... δεν έχουν ασχοληθεί αυτοί κι έχει ασχοληθεί ο Σωκράτης... O Obama έχει παλιό blackberry γιατί αυτό του εγκρίνει η ασφάλεια του να έχει Δε του επιτρέπουν να έχει πιο σύγχρονο smartphone (Απο δική του δήλωση σε συνέντευξη το είχα ακούσει αυτό) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις