Panagiotis32 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ντάξει οι χίπστερζ είναι παντού. Ευκαιρία να ξεφορτωθώ ένα Panasonic P341i με iMode. hipsters? Εχω την εντύπωση οτι το άρθρο μιλάει κυρίως για την αγορά της Ασίας. Hipsters είναι τα αμερικανάκια και τα wannabe αμερικανάκια στην Ευρώπη. Πάντως πιο πολύ hipster είσαι με ενα iphone παρά με ένα παλιό κινητό!
Bermudakias33 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εδώ μπορούμε να παρακολουθήσουμε και τι κάνει ένα iphone6 απέναντι σε ένα Νοκια 15 ετών. Αν χρησιμοποιήσουμε λοιπόν τις συσκευές ως … κινητά τηλεφωνά (!) το Νοκια ξεφτιλίζει με ιδιαίτερη άνεση το iphone. Πέρα από το βίντεο, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Διάρκεια μπαταρίας. Φορητότητα. Αντοχή συσκευής. Ταχύτητα texting. Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων/ υποκλοπή συνομιλίας και τέλος το κόστος. Εκρηκτική ανωτερότητα σε όλα τα επίπεδα. 1
zio10 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εδώ μπορούμε να παρακολουθήσουμε και τι κάνει ένα iphone6 απέναντι σε ένα Νοκια 15 ετών. Αν χρησιμοποιήσουμε λοιπόν τις συσκευές ως … κινητά τηλεφωνά (!) το Νοκια ξεφτιλίζει με ιδιαίτερη άνεση το iphone. Σε ποιο σημείο χρησιμοποιήσαν τις συσκευές σαν κινητά τηλέφωνα;! Σε κανένα... Γενικά το βίντεο δεν δείχνει κάτι, ψιλοάκυρο είναι... 3
pournaras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Τη δικη σου συσκευη ομως, δεν τη χρησιμοποιεις μονο ως τηλεφωνο αλλα ως mp3 player και υπερυφανευεσαι κιολας για την ανωτερη ποιοτητα του σε σχεση με τα smartphones... Δυο μετρα και δυο σταθμα. Οσο για τη συγκριση του παραπανω βιντεο, ειναι τουλαχιστον αστεια, διοτι το θεμα δεν ειναι ποσο γρηγορα ανοιγει το calculator (σε χρονους miliseconds) αλλα απο κει και περα, το ποσο γρηγορα μπορεις να πατησεις εσυ τα πληκτρα και να κανεις καποιες πραξεις και στα δυο, το αν κραταει ιστορικο των αποτελεσματων ωστε να μην κανεις συνεχεια τα ιδια και τα ιδια κλπ. 3
adi32 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 τραγικη σύγκριση σε καθε περιπτωση με τον ιδιο τροπο μπορουμε να πουμε οτι ο ανθρωπος ειναι πιο γρηγορος απο τη φεραρι το dos πολυ πιο γρηγορο απο τα windows κλπ
Panagiotis32 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 αφήστε τα calculator. το νοκια ανοίγει πιο γρήγορα. Οπότε αν το θέλεις καθαρά για κλήσεις έχει το πλεονέκτημα. Συν το οτι είναι πιο μικρό, βολικό σύν την διαρκεια μπαταρίας. just saying 1
Bermudakias33 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εγώ επικεντρώνομαι στο γεγονός της ανωτερότητας των feature phones ως τηλεφωνικές συσκευές. Αυτό σχολιάζουμε σε αυτό θέμα. Τώρα αν το δικό μου feature είναι ανώτερο και σε άλλα επίπεδα, όπως πχ στην μουσική, είναι δευτερεύουσας σημασίας ή και καμίας, όπως και καμίας σημασίας είναι το βiντεάκι του youtube. Στα επιχειρήματα / πλεονεκτήματα των features για χρήση ως κινητά τηλέφωνα : της μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρίας, της φορητότητας, της αντοχής της συσκευής, της ταχύτητας texting, της ασφάλειας προσωπικών δεδομένων/ υποκλοπής συνομιλίας και τέλος του μικρότερου κόστους έχετε να αντιπαραθέσετε τίποτα;
pournaras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 αφήστε τα calculator. το νοκια ανοίγει πιο γρήγορα. Οπότε αν το θέλεις καθαρά για κλήσεις έχει το πλεονέκτημα. Συν το οτι είναι πιο μικρό, βολικό σύν την διαρκεια μπαταρίας. just saying Προφανως και ανοιγει πιο γρηγορα, οπως ομως και προφανως και στο smartphone το κομματι (η ας πουμε καλυτερα την εφαρμογη) του τηλεφωνου τη θες μονο για τηλεφωνα. Απο κει και περα, ποσο πιο γρηγορο ειναι να βρει ενα ονομα μεσα στον τηλεφωνικο καταλογο, ποσο πιο ευκολο ειναι να μεταφερεις τα νουμερα σου απο το ενα στο αλλο, ποσο πιο ευκολο ειναι να διαχειριστεις και γραψεις - σβησεις ονοματα απο τη λιστα (που σε ενα smartphone το κανεις ακομη και απο το πισι σου). Και ολα αυτα για το κομματι του τηλεφωνου ε. Περαν τουτων, η καθημερινοτητα μας καλως η κακως εχει κι αλλα πραγματα, και εκει αρχισει η προσθεση. Να εχω μαζι μου και μια εξτρα φωτ. μηχανη; Να εχω μαζι μου κι ενα smartphone ωστε να textαρω μεσω fb, viber κλπ με τους φιλους ωστε να γλυτωνω χρημα; Να εχω μαζι μου και βιντεοπροβολεα για να δω καποιο βιντεο; Να εχω μαζι μου κι ενα λαπτοπ ωστε αν χρειατω κατι να μπω στο ιντερνετ; Να εχω μαζι μου κι ενα εξτρα gps αμα χρειαστει; Ή να θυσιασω 1-2 δευτερολεπτα ταχυτητας του παλιου κινητου ( ; ) και να παρω ενα smartphone ωστε να μην κουβαλαω μια τσαντα συσκευες; Εγώ επικεντρώνομαι στο γεγονός της ανωτερότητας των feature phones ως τηλεφωνικές συσκευές. Αυτό σχολιάζουμε σε αυτό θέμα. Τώρα αν το δικό μου feature είναι ανώτερο και σε άλλα επίπεδα, όπως πχ στην μουσική, είναι δευτερεύουσας σημασίας ή και καμίας, όπως και καμίας σημασίας είναι το βiντεάκι του youtube. Στα επιχειρήματα / πλεονεκτήματα των features για χρήση ως κινητά τηλέφωνα : της μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρίας, της φορητότητας, της αντοχής της συσκευής, της ταχύτητας texting, της ασφάλειας προσωπικών δεδομένων/ υποκλοπής συνομιλίας και τέλος του μικρότερου κόστους έχετε να αντιπαραθέσετε τίποτα; Οκ ας συμφωνησουμε λοιπον οτι ως τηλεφωνικες συσκευες ειναι ανωτερα. Το θεμα ειναι ποσοι ομως πλεον εν ετι 2015 χρειαζονται μια συσκεη μονο ως τηλεφωνο.
adi32 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δε νομίζω ότι σαν τηλεφωνικές συσκευές είναι ανωτερες. Πχ stand by time το Nokia c2 έχει 460 ώρες ενώ το Lenovo s860 684 ωρες. Ο τηλεφωνικος κατάλογος του ενός χωράει 1000 εγγραφές ενώ του άλλου άπειρες. Για να διαβάσω ένα μήνυμα εγώ που δε βλέπω καλά το βλέπω πιο άνετα στη μεγάλη οθόνη παρά στην οθόνιτσα. Για να βρω ένα όνομα μέσα στα 1000 - 2000 ονόματα που δεν θυμάμαι καλά πως γράφεται σε πιο νομίζεις ότι θα το βρω πιο γρήγορα? Αν θέλω να μη με ενοχλούν κάποιοι με τηλεφωνήματα SMS ποιο θα με βολέψει ώστε να τους αποκλεισω ? Αν ξεμεινω από λεφτά και δεν μπορώ να τηλεφωνήσω και υπάρχει WiFi με ποιο θα μπορέσω να κάνω τηλεφώνημα?..... Βαριέμαι να γράψω αλλα 5
micos000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 nope,ποτέ μου δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοιο πράγμα σε καμία απο τις κτηνο-sar συσκευές που είχα(με αποκορύφωμα το Κ850i και το 1,45 αν θυμάμαι καλά) απο την άλλη δεν έχω διαβάσει για κάποιον που έπαθε κάτι με συσκευές παλαιότερων ετών,ας επιβεβαιωθούν πρώτα τα "επίφοβα"των κινητών και μετά θα ζω σε κλωβό faraday,θα σβήσω το wifi,το φουρνάκι μικροκυμάτων και το ασύρματο τηλέφωνο στο σπίτι Φιλικά πάντα. όσο για την μπαταρία εν μέρει ισχύει μιας και διανύω τον 2ο χρόνο χρήσης της συσκευής,η επιδόσεις της έχουν πέσει ελαφρά. πιθανότατα λόγω του τεί που το σήμα είναι σχεδόν μηδενικό και απ τους 2 παρόχους(κοτέ,βόντα)και βρίσκομαι εκεί σχεδόν μισή+ μέρα. SAR US 1.50 W/kg (head) 1.56 W/kg (body) SAR EU 1.14 W/kg (head) Βασικά κι εγώ δεν δίνω σημασία στην τρομοκρατία της ακτινοβολίας αλλά δεν είναι όλα ρόδινα. Προσωπική περίπτωση. Είχα το k800i και είχα φτάσει να μιλάω συνεχώς για πολλές ώρες. Κάποια στιγμή έκανα κλήσεις 2-3 ωρών και είχα πάντα μαζί φορτιστή αυτοκινήτου. Εκείνες τις εποχές οι μετρήσεις sar ήταν μόνο για ομορφιά και κανείς δεν έδινε σημασία. Άρχισε να πονάει πολύ το κεφάλι και το αυτί (και ο αγκώνας αλλά αυτό γι' αυτό δεν έφταιγε το sar) από την δεξιά μεριά (όντως δεξιόχειρας). Ούτε να κοιμηθώ μπορούσα. Μου είπε ένας φίλος για το sar, το έψαξα και άρχισα να χρησιμοποιώ handsfree (με καλώδιο) και μέσα σε 1-2 μέρες ηρέμησα και δεν μου πόνεσε ξανά το κεφάλι. Τυχαίο;;; Δεν ξέρω, βγάλτε συμπεράσματα. Όσο για wifi, φουρνάκια, ασύρματα κτλ, αυτά τα θεωρώ ασφαλή. Το φουρνάκι είναι ασφαλές όσο είναι σφραγισμένο βέβαια,γιατί η λάμπα magnatron που περιέχει είναι πολύ επικίνδυνη από μόνη της και εκτός κλωβού faraday. Εδώ μπορούμε να παρακολουθήσουμε και τι κάνει ένα iphone6 απέναντι σε ένα Νοκια 15 ετών. Αν χρησιμοποιήσουμε λοιπόν τις συσκευές ως … κινητά τηλεφωνά (!) το Νοκια ξεφτιλίζει με ιδιαίτερη άνεση το iphone. Πέρα από το βίντεο, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Διάρκεια μπαταρίας. Φορητότητα. Αντοχή συσκευής. Ταχύτητα texting. Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων/ υποκλοπή συνομιλίας και τέλος το κόστος. Εκρηκτική ανωτερότητα σε όλα τα επίπεδα. Τελείωσε... Θα χρησιμοποιώ nokia 3310 για κομπιουτερκάκι και δεν θα τολμήσω ποτέ μα ποτέ κοντράρω ένα παλιό τηλέφωνο με το 4s που έχω στο ποιο κλείνει και ανοίγει πιο γρήγορα. Μάλιστα θα αρχίσω να χρησιμοποιώ το dos στο laptop γιατί μπουτάρει σε ένα δευτερόλεπτο και βγάζει directory listing αστραπιαία. Μεχρι και internet έχει. Γενικά, οι παλαιότεροι υπολογιστές έκαναν τα πάντα καλύτερα. 5
NT1G Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 ...της ασφάλειας προσωπικών δεδομένων/ υποκλοπής συνομιλίας... Ναι ειδικά για την συνομιλία, πριν τα smartphones δεν γίνονταν υποκλοπές.. OH WAIT... Επίσης για το Ν70 που λέγαμε.. The Nokia N70 is a 3G smartphone from Nokia... oh the irony2 Εδώ μπορούμε να παρακολουθήσουμε και τι κάνει ένα iphone6 απέναντι σε ένα Νοκια 15 ετών. Αν χρησιμοποιήσουμε λοιπόν τις συσκευές ως … κινητά τηλεφωνά (!) το Νοκια ξεφτιλίζει με ιδιαίτερη άνεση το iphone. Πέρα από το βίντεο, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Διάρκεια μπαταρίας. Φορητότητα. Αντοχή συσκευής. Ταχύτητα texting. Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων/ υποκλοπή συνομιλίας και τέλος το κόστος. Εκρηκτική ανωτερότητα σε όλα τα επίπεδα. Στην σύγκριση που το χρησιμοποίησαν σαν τηλέφωνο, γιατί κάτι φιδάκια είδα, κάτι κομπιουτεράκια, κάτι πιο ανοίγει πιο γρήγορα, κλήση δεν είδα. Δεν πειράζει. 1
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εγώ επικεντρώνομαι στο γεγονός της ανωτερότητας των feature phones ως τηλεφωνικές συσκευές. Αυτό σχολιάζουμε σε αυτό θέμα. Τώρα αν το δικό μου feature είναι ανώτερο και σε άλλα επίπεδα, όπως πχ στην μουσική, είναι δευτερεύουσας σημασίας ή και καμίας, όπως και καμίας σημασίας είναι το βiντεάκι του youtube. Στα επιχειρήματα / πλεονεκτήματα των features για χρήση ως κινητά τηλέφωνα : της μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρίας, της φορητότητας, της αντοχής της συσκευής, της ταχύτητας texting, της ασφάλειας προσωπικών δεδομένων/ υποκλοπής συνομιλίας και τέλος του μικρότερου κόστους έχετε να αντιπαραθέσετε τίποτα; Μαρεσει που γραφεις πιο πισω οτι γραφεις οτι γραφεις για να γινει κουβεντα αλλα πραγματικα το μονο που βλεπω ειναι οτι πας να περασεις τις δικες σου αναγκες ή καλυτερα προτιμησεις στους αλλους. Μπορεις να το καταλαβεις οτι κυριολεκτικα σε τεχνολογικο Forum δεν ενδιαφερει κανενα εν ετη 2015 να καθεται να ασχολειται με κινητα τυπου 3310,παρα μονο να τα αναφερει σαν αναμνησεις??? Αλλωστε οπως πολυ σωστα αναφερθηκε και παραπανω μετα απο ενα σημειο ουτε αυτα κινητα ηταν,βλεπε Blackberry,N70 κλπ. Τι να αντιπαραθεσουμε δηλαδη για κατι που ουτε καν μας ενδιαφερει. Ποιον νομιζεις ενδιαφερει πλεον η ταχυτητα που στελνονται τα Sms???Οσο για το κοστος και τοτε υπηρχαν ακριβα κινητα οπως πχ θυμαμαι το Sharp V902 νομιζω απο την Vodafone με τοτε Camera 3.2mp απο τα πρωτα που το δινανε 600 ή 700ευρω. Απο την στιγμη που μπηκε η καμερα στο κινητο για φωτογραφιες και video το κινητο επαψε να ειναι απλα για τηλεφωνα. 2
aris1986 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Bermudakia εχεις δωσει show! Εβαλες μια πρωταπριλιάτικη ειδηση και την υποστηρίζεις ενθερμα. Ειναι του τυπου εχουμε 2004-2005 εχουν ολοι εγχρωμα κινητα και βγαινει ενας και λεει ειναι της μοδας τωρα τα ασπρομαυρα παλι απο 1999-2002! 1
efo355 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εγώ επικεντρώνομαι στο γεγονός της ανωτερότητας των feature phones ως τηλεφωνικές συσκευές. Αυτό σχολιάζουμε σε αυτό θέμα. Τώρα αν το δικό μου feature είναι ανώτερο και σε άλλα επίπεδα, όπως πχ στην μουσική, είναι δευτερεύουσας σημασίας ή και καμίας, όπως και καμίας σημασίας είναι το βiντεάκι του youtube. Στα επιχειρήματα / πλεονεκτήματα των features για χρήση ως κινητά τηλέφωνα : της μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρίας, Χρησιμοποιώντας το smartphone για βασικές λειτουργίες ενός κινητού μία η άλλη είναι της φορητότητας Και οι beepers ήταν πιο φορητοί από τα απλά τηλέφωνα της αντοχής της συσκευής, εδώ μαζί σου της ταχύτητας texting, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ( swype με dragon και δεν χρειάζεται να γράφεις καν ) της ασφάλειας προσωπικών δεδομένων/ υποκλοπής συνομιλίας Το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδιζουν και οι άλλοι να παν να γαμηθούν και τέλος του μικρότερου κόστους Huawei ascend sta 35 ευρώ πριν λίγες μέρες στο public έχετε να αντιπαραθέσετε τίποτα; Θες και άλλα;
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εγω παντως να αναφερω οτι οταν αγορασα το N70 αν θυμαμαι καλα το 2006 ή 2007 μου κοστισε γυρω στα 350ευρω,οσο δηλαδη κοστιζουν τωρα και οι Android ή Windows Phone ναυαρχιδες μετα απο σχεδον 1 χρονο στην αγορα. Αρα οπως αναφερθηκε σωστα παραπανω το μικροτερο κοστος ειναι σχετικο.Για να μην αναφερω ποσο κοστιζανε τα Blackberry(με το γνωστο Qwerty)εποχες μεχρι και Iphone 4 κυκλοφοριας
Προτεινόμενες αναρτήσεις