Προς το περιεχόμενο

Ξεχάστε τα smartphones - Ξανά στη μόδα τα...παλιά κινητά

Bermudakias33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και να θελουμε να αγορασουμε παλιου τυπου κινητα, η παραγωγη τους και το R&D εχει ψιλοπεθανει. Χτες εψαχνα διεξοδικα και ειδα οτι η Νοκια/Microsoft εβγαλε 3 κινητα το 2014 και ενα το 2015. H Samsung 3 μοντελα για το 2014 και η alcatel 5 μοντελα. Αλλες μαρκες δεν ερχονται ελλαδα αλλα υπαρχουν σε αλλες χωρες, οπως η panasonic που κυκλοφορησε 2 μοντελα στην Ινδια.
Γενικα, η παραγωγη κατευθυνεται σε φτωχες χωρες και σε τιμες 15-40$ max. Οποτε εξορισμου, δεν προκειται να φορτωθουν με πολλα χαρακτηριστικα, λογω διατηρησης χαμηλου κοστους.
Ποιος θα αγορασει τετοιο κινητο στα 60€ αν με τα ιδια χρηματα παιρνεις πχ. Lumia 530 ή LG L40.

http://www.gsmarena.com/results.php3?nYearMin=2014&sOSes=1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κανένα πρόβλημα. Θα λέμε ότι εκτός από τηλέφωνα είναι καλύτερα και στο texting. :-) 

Αναλογα τι εχεις συνηθισει. Για μενα το texting με τον κλασσικο τροπο των παλιων κινητων, ποτε δεν ηταν το φορτε μου, και για να γραψω ενα μηνυμα ηθελα αρκετο χρονο. Με ενα smartphone που εχω κανονικο πληκτρολογιο ουτε που καταλαβαινω για ποτε εγραψα αυτο που θελω.

Αρα μπορουμε να πουμε οτι ειναι καλυτερα στο texting μονο για μια ομαδα ανθρωπων που (καποτε ως νεοι) εγραφαν ολη μενα μηνυματα και εχουν συνηθισει παρα πολυ το πληκτρολογιο.

Για σοβαρο τεστ στην ταχυτητα του texting παρε εναν τετοιο ανθρωπο, αλλα απο την αλλη, παρε κι εναν που εχει συνηθισει πολυ το πληκτρολογιο του smartphone, και τοτε θα δεις αν ναι ή αν οχι.

• Like 3

Ποιος θα αγορασει τετοιο κινητο στα 60€ αν με τα ιδια χρηματα παιρνεις πχ. Lumia 530 ή LG L40.

http://www.gsmarena.com/results.php3?nYearMin=2014&sOSes=1

Εγώ διότι θέλω τηλέφωνο και ως τηλέφωνο είναι καλύτερο, όχι μόνο από το lumia 530, αλλά και από το iphone 6.

Ρε παιδια μην απαντατε καλυτερα,δεν εχει νοημα να λεμε τα ιδια και τα ιδια και να πεταγεται μονο 1 ατομο να λεει τα δικα του.

Εγώ διότι θέλω τηλέφωνο και ως τηλέφωνο είναι καλύτερο, όχι μόνο από το lumia 530, αλλά και από το iphone 6.

Ενταξυ το καταλαβαμε οτι για σενα ειναι το 3210 και το T28 μην απαντας συνεχεια με τα ιδια και τα ιδια γιατι κατανταει και λιγο κουραστικο και ενοχλητικο. Δεν κανουν τα Smartphone για σενα το εμπεδωσαμε καλα,αλλα φτανουν πια οι απαντησεις με τα ιδια και τα ιδια.

• Like 4

Τι κινητό χρησιμοποιείς;

LG GM205 (μοντέλο του 2010)

Το συγκεκριμένο εκτός από καλύτερο τηλέφωνο είναι και καλύτερο ως φορητό ήχο-σύστημα με ενσωματωμένο woofer 2,1ch και με τέσσερα ξεχωριστά πλάγια κουμπάκια, ένα για ραδιόφωνο,ένα για mp3 και 2 για ένταση ήχου. Κλάσεις ανώτερος ήχος από οποιοδήποτε smart.

Fulgore, αν για κάποιο δικό σου προσωπικό λόγο, σε ενοχλεί η συζήτηση, μπορείς να μην συμμετέχεις. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς απλά να την χαλάς τρολάροντας, επειδή δεν σου αρέσει.

TEL.001274.jpg

• Like 2

Το συγκεκριμένο εκτός από καλύτερο τηλέφωνο είναι και καλύτερο ως φορητό ήχο-σύστημα με ενσωματωμένο woofer 2,1ch και με τέσσερα ξεχωριστά πλάγια κουμπάκια, ένα για ραδιόφωνο,ένα για mp3 και 2 για ένταση ήχου. Κλάσεις ανώτερο από οποιοδήποτε smart για την χρηση που το θελω φυσικα.

TEL.001274.jpg

Fixed.

• Like 3

Κλάσεις ανώτερος ήχος από οποιοδήποτε smart.

Θα μας βάλεις και τις αντίστοιχες μετρήσεις που το δείχνουν?

Δεν νομίζω να το λες έτσι απλά χωρίς απόδειξη.

• Like 2

Εγω παντως να σου πω οτι οσον αφορα αυτο που λες,και παλια που ειχα το Nokia N70 η μπαταρια του ήταν τέλεια και είχε δεκαπλάσια διάρκεια από οποιοδήποτε smart. 

Fixed.

Θα μας βάλεις και τις αντίστοιχες μετρήσεις που το δείχνουν?

Δεν νομίζω να το λες έτσι απλά χωρίς απόδειξη.

Δεν έχω πρόθεση να σε πείσω.

Ψάξε εσύ να βρεις τις μετρήσεις, αν σε ενδιαφέρουν και αν υπάρχουν.

Εγώ δεν ασχολούμαι με specs και μετρήσεις. Η σύγκριση είναι με τα smart των φίλων μου (συμπεριλαμβάνεται και iphone 6) σε ανοικτή ακρόαση από το ηχείο.Μέρα με την νύχτα.

Fixed.

Δεν έχω πρόθεση να σε πείσω.

Ψάξε εσύ να βρεις τις μετρήσεις, αν σε ενδιαφέρουν και αν υπάρχουν.

Εγώ δεν ασχολούμαι με specs και μετρήσεις. Η σύγκριση είναι με τα smart των φίλων μου (συμπεριλαμβάνεται και iphone 6) σε ανοικτή ακρόαση από το ηχείο.Μέρα με την νύχτα.

Fixed κατι που το γνωριζεις ή απλα το γραφεις για να περασεις το δικο σου??

Σου ξαναλεω οτι και τοτε αν επαιζα πχ παιχνιδια η μπαταρια του επεφτε για πλακα,και αν χρησιμοποιησεις ενα Smartphone μονο για τηλεφωνα επισης η μπαταρια του κραταει παρα πολυ. Εχω πχ το 930 και αν το εχω μονο για τηλεφωνα η μπαταρια του κραταει ανετα 8-10μερες. Τωρα αν εσυ στην τελικη βαριεσαι τοσο μα τοσο πολυ να φορτιζεις και τα κινητα ε τι να σου πω.

Το συγκεκριμένο εκτός από καλύτερο τηλέφωνο είναι και καλύτερο ως φορητό ήχο-σύστημα με ενσωματωμένο woofer 2,1ch και με τέσσερα ξεχωριστά πλάγια κουμπάκια, ένα για ραδιόφωνο,ένα για mp3 και 2 για ένταση ήχου. Κλάσεις ανώτερος ήχος από οποιοδήποτε smart.

Fulgore, αν για κάποιο δικό σου προσωπικό λόγο, σε ενοχλεί η συζήτηση, μπορείς να μην συμμετέχεις. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς απλά να την χαλάς τρολάροντας, επειδή δεν σου αρέσει.

TEL.001274.jpg

Αρα για σενα ενα τηλεφωνο ειναι τηλεφωνο μονο οταν εχει καλο ηχοσυστημα επειδη προφανως σου αρεσει πολυ η μουσικη, και δε σε ενδιαφερει (δε θελεις) να εχει καμερα, video κλπ.

Δε σε βλεπω ομως να πηρες ενα τηλεφωνο μονο ως τηλεφωνο, και για την αγαπημενη σου μουσικη να κουβαλας εξτρα ηχοσυστημα, το οποιο οπως και να εχει, θα ειναι κλασεις ανωτερο σε ηχο απο το συγκεκριμενο τηλεφωνο.

• Like 6

Σε σχεση με τα πρωτα κινητα,αν υπολογισεις οτι μπορεις να μπεις στο Internet να τραβηξεις φωτογραφιες και video εν μερη ναι θεωρειται Smartphone και το μονο που του ελειπε ηταν η οθονη αφης.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...