GIANNIS400 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Kαλό μήνα παιδιά, παίζω το pes 2015 online εχει δικο του portchecker, εκανα λοιπον και μου βγάζει αυτο το μηνυμα, ξερετε τι εννοεί και τι πρέπει να κάνω??????, ευχαριστω! Μπορει να σας φανει παραξενο άλλα ειμαι ασχετος απο αυτα
poulinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 μαλλον τσεκαρει αν καποιο Port που θελει το παιχνιδι ειναι ανοιχτο. λογικα πρεπει να κανεις port forward στο router.αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις καλου κακου και την αυξημενη ασφαλεια οτενετ διοτι κοβει καποια ports. σορρυ αλλα αμα βλεπω το μυνημα στα ελληνικα ειναι λες και διαβαζω κινεζικα.στα αγγλικα μπας και υπαρχει ?
GIANNIS400 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 μαλλον τσεκαρει αν καποιο Port που θελει το παιχνιδι ειναι ανοιχτο. λογικα πρεπει να κανεις port forward στο router.αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις καλου κακου και την αυξημενη ασφαλεια οτενετ διοτι κοβει καποια ports. σορρυ αλλα αμα βλεπω το μυνημα στα ελληνικα ειναι λες και διαβαζω κινεζικα.στα αγγλικα μπας και υπαρχει δεν υπαρχει στα αγγλικα, αυτο μου λεει να κανω port forword στο ρουτερ?, εχω οτε νετ, πως απενεργοποιω την αυξημενη ασφαλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα