Προς το περιεχόμενο

Super Oroku Saki Bros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω το πρωτο μας βιντεοπαιχνιδι. Ναι καλα διαβασατε!! Αποφασισαμε να δημιουργησουμε δικη μας εταιρια παιχνιδιων. Το πρωτο μας παιχνιδι θα ειναι το Super Oroku saki Bros ενα 2d action platformer οπου εγω ο Σρεντερ θα πολεμαω μεταλλαγμενες χελωνες!!!

Περισσοτερες πληροφοριες στη σελιδα μας

https://www.facebook.com/TheFootClanPage?fref=ts

• Like 1
Δημοσ.

ειχα κανει και εγω ενα με μια παρεα (αυτοι πιο πολυ δηλαδη :P) αλλα δεν θυμαμαι τι εγινε και δεν το τελειωσαμε.Επρεπε να παμε στο kickstarter.Τουλαχιστον θα βγαζαμε κανα 1000ρικο :D

Δημοσ.

και εμεις στο kickstarter λεμε να παμε. σε μισο λεπτο τα εχουμε βγαλει ολα τα λεφτα που χριεαζομαστε! Ποιος δεν θα θελει να χρηματοδτησει το παιχνδι του Σρεντερ??

Οι χελωνες θα ειναι ο τελικος αρχηγος στο τελος καθε αποστολης.Συνολικα υπαρχουν 16 χελωνες και Σπλιντερ 4 χελωνες και 1 Σπλιντερ απο τη σειρα του 87 αλλοι τοσοι για τις σειρες του 2003 και την τωρινη του 2012 αλλα και τα κομικς. Θα εχουμε λοιπον 1 αποστολη οπου στο τελος ο τελικςο αρχηγος θα ειναι μια χελωνα. Θα υπαρχουν 4 campgains ενα για του 87 ο ενα για του 2003 ενα για του 2011 και ενα για του 2012. Μαλιστα στο campgain του 87 αποφασισαμε σε καποιες φασεις να βαλουμε τον Κrang τον Bebop και τον Rocksteady να πολεμανε μαζι μου τους εχθρους μας. Στου 2003 θα εχω τον Hun και την Karai. Στο 2011 το οποιο βασιζεται στα λιγοτερο γνωστα comics που φτιαχνουμε σε συνεργασια με την IDW θα εχω βοηθους τον Rocksteady τον Bebop τον Hun και την Karai . Kαι τελος στο campgain του 2012 θα ειναι ο Tiger Claw ο Χever ο Chris Bradford αλλα και οι Bebop& Rocksteady.

Επειδη το παιχνιδι βρισκεται ακομα σε αρχικο σταδιο αναπτυξης δεν εχουμε ετοιμασει trailer αλλα το φτιαχνουμε σε unreal engine 4 και στοχος μας ειναι να εχει τα καλυτερα γραφικα που μονο τα high end pc θα μπορουν να το παιξουν!!

Δημοσ.

Nαι θα εχει DSR. Ειναι πολυ νωρις για να μιλαμε για τις απαιτησεις του παιχνιδιου .Στους επομενους μηνες θα βγαλουμε το πρωτο trailer οπως και περισσοτερες πληροφοριες για το παιχνιδι.

Δημοσ.

Δεν μου άρεσε καθόλου το σενάριο. Αν δεν βρεθει λυση το παραταω μεχρι να βάλουν άλλη ιστορία. Μου χει σπασει τα νευρα θα στειλω αγριο βρισιδι στην The Foot Clan. 

Εδω ειναι το facebook της

https://www.facebook.com/TheFootClanPage?fref=ts

Μπειτε οσοι θελετε και βρειστε τους στα comment. Εγραψα τωρα.

Δημοσ.

Απαγορευεται να βριζετε στη σελιδα μας!!! Καθε τετοιο μηνυμα διαγραφετε αμεσως!!! Μπορει να γινουν αλλαγες στο σεναριο αυτη τη στιγμη εχουμε μονο εναν developer στην ομαδα που εχει αναλαβει ολο το παιχνιδι αλλα ψαχνουμε και για αλλους.

Δημοσ.

Εγώ πάντως γουστάρω.

Όρμα Σρέντερ κάντους χελωνόσουπα. Τέτοια να βλέπω, οργάνωση και δημιουργικότητα.

Μόνο θέλω το Bebop και το Rocksteady σαν playable χαρακτήρες και μέγιστη ανάλυση 1280*1024 (ή 720?).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...