Whitefanged Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Υπάρχει τρόπος να το ξαναγεμίσεις, αλλά είναι λίγο ταρζανιά. Αγοράζεις απιονισμένο νερό για σίδερο ή υγρό υδρόψυξης ή wfi και σωλήνα x/10 (εσωτερικής διατομής 1cm) από το εμπόριο ή 13/10 σωλήνα υδρόψυξης ανάλογα με το πόσα θες να ξοδέψεις (από 1.5 ευρώ μέχρι 16 ευρώ). Θα χρειαστείς μια λεκάνη χαμηλή, μεμβράνη και tie wraps. Κόβεις πάνω από το νιπτήρα τον έναν από τους δύο σωλήνες στο στόμιο του ψυγείου και γυμνώνεις το στόμιο. Στεγνώνεις και προσαρμόζεις στο στόμιο ένα κομμάτι σωλήνα περίπου δύο φορές το ύψος της λεκάνης. Βάλτον μέχρι το πρώτο δόντι του ρακόρ γιατί μετά θα πρέπει να βγει εύκολα. Βαπτίζεις τις δύο άκρες μέσα στη λεκάνη, με το ψυγείο και το μπλοκ έξω από τη λεκάνη. Γεμίζεις με το υγρό και φροντίζεις τα δύο άκρα να είναι τελείως βυθισμένα για όλη τη διαδικασία. Δίνεις ρεύμα και καλύπτεις τη λεκάνη με μεμβράνη. Όσο δουλεύει η αντλία με προσοχή να μην περάσει αέρας στους σωλήνες, αλλάζεις θέσεις στο ψυγείο για να φύγει ο αέρας. Μετά από καμιά ώρα και ενώ δεν βλέπεις καθόλου φυσαλίδες αέρα σβήνεις την αντλία. Απομακρύνεις τη μεμβράνη και βάζεις το ψυγείο στη λεκάνη με τα στόμια βυθισμένα στο νερό. Προσοχή πάλι μην περάσει αέρας. Με το χέρι μέσα στο υγρό απομακρύνεις το κομμάτι του σωλήνα που έβαλες στην αρχή και προσαρμόζεις στο στόμιο τον κομμένο σωλήνα που έρχεται από το μπλοκ. Τα βγάζεις όλα από τη λεκάνη και στεγνώνεις. Τέλος ασφαλίζεις το σωλήνα με δύο λεπτά tie wrap ανάμεσα στα δόντια του ρακόρ. Αν δεν σου πετύχει και μείνει αέρας μέσα δεν θα δουλεύει σωστά και θα καεί η αντλία. Επίσης να είσαι σίγουρος ότι είναι στεγανή η ένωση στο στόμιο του ψυγείου. Καλή τύχη αν προσπαθήσεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 εγω προσωπικα την εχω με μολεξ συνδεμενη την αντλια απευθειας στο τροφοδοτικο!! κανονικα δεν πρεπει να τις AIO...δεν νομιζω να φταιει η υδροψυξη..μην νομιζεις οτι επειδη εχεις υδροψυξη θα εχεις και 20 βαθμους και εμενα στους 40 ειναι στο ανοιγμα μετα πεφτει 33-35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larisanew Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Χμμ.. τρομερη διαδικασια...Δε μπαινω σε τετοιο κοπο...Χιλιες φορες αργοτερα να παρω καμια καλυτερη. Αλλαξα και παστα χθες οπως ειπε και ενας φιλος εδω περα αλλα....ματαια..τα ιδια Παντελη μου.. Στους 40-42 κυμαινεται η θερμοκρασια...Αλλα λογικο δεν ειναι αφου αυτη τη στιγμη ειναι OC ο επεξεργαστης ; Αν τον βαλω σε default mode τοτε πεφτει στους 32 !!! Οποτε να μην σκαω αδικα και σας ζαλιζω...Δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος !!! Μονο εαν παω σε καποια καλυτερη υδροψυξη ; A, πειτε μου καποιος κανα καλο προγραμματακι να δειχνει την θερμοκρασια cpu. εχω ενα αλλα δεν τα λεει καλα ωρες ωρες και καμια φορα δεν με μπαινει καν μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Εγώ πάντα χρησιμοποιώ το Hardwaremonitor To link είναι αυτό, μην το κατεβάσεις με κανα "δωράκι" απο αλλού: http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html Προσεχε τις διαφημίσεις και κατα την εγκατάσταση τα bloatware! (Μην πατάς πάντα "next") Κατα τα άλλα είναι το καλύτερο πρόγραμμα για εμένα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα