nikomania-- Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Πριν απο λίγες μέρες έκανα αναβάθμιση το ιντερνετ μου απο 4MBPS σε εως 24. Η ταχύτητες που πιάνω είναι κοντά στα 10-12 και δεν έχω παράπονο, ότι κατεβάζω απο torrent κατεβαίνει σε αποδεκτό χρόνο το πρόβλημα όμως είναι στο youtube. Εκεί όταν πάω να δω κάποιο βίντεο σέρνεται απίστευτα ακόμα και σε 360p ενώ πριν "αναβαθμίσω" streamαρα HD άνετα. Έχετε μήπως καμία ιδέα? Εχω δοκιμάσει 2-3 browser αλλα τίποα!!
SlackulatoR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Εδώ σέρνεται με vdsl...είναι και θέμα του youtube.
me3ikan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Πρόσφατα το YouTube άρχισε να χρησιμοποιεί αποκλειστικά html5 αντί για flash για την αναπαραγωγή βίντεο. Αυτό απαιτεί πολλαπλασιους πόρους συστήματος. Αν λοιπόν έχεις παλιό και low end pc ίσως να είναι ένας λόγος που άρχισε να σέρνεται. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια ούτε και κάνας expert αλλά μου φάνηκε λογικό και στο λέω! Αν έχεις chrome υπάρχει αυτό το plugin: https://chrome.google.com/webstore/detail/disable-youtube-html5-pla/enmofgaijnbjpblfljopnpdogpldapoc. το οποίο όπως λέει "αναγκαζει" το YouTube να παίξει με flash.
nikomania-- Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Πρόσφατα το YouTube άρχισε να χρησιμοποιεί αποκλειστικά html5 αντί για flash για την αναπαραγωγή βίντεο. Αυτό απαιτεί πολλαπλασιους πόρους συστήματος. Αν λοιπόν έχεις παλιό και low end pc ίσως να είναι ένας λόγος που άρχισε να σέρνεται. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια ούτε και κάνας expert αλλά μου φάνηκε λογικό και στο λέω! Αν έχεις chrome υπάρχει αυτό το plugin: https://chrome.google.com/webstore/detail/disable-youtube-html5-pla/enmofgaijnbjpblfljopnpdogpldapoc. το οποίο όπως λέει "αναγκαζει" το YouTube να παίξει με flash. Μπα ο υπολογιστής καινούργιος είναι και μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα, θα το δοκιμάσω παντως ευχαριστω!
poulinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 μπορει παλια να ησουν με fast path λογω 4αρας γραμμης και τωρα με 24 να εισαι interleave οποτε ισως να ειναι και εκει το θεμα.γιατι να πιταρε το dslam δυσκολο και δεν νομιζω οτι διαχωριζουν τις 4αρες απο τις 24αρες οπως παλια(παλια οι 2 αρες εβγαιναν απο αλλο μπουρι να το πω ετσι απο τις 1Mbit οσο ξερω).απο αλλα sites κατεβαζεις full ταχυτητα?πχ torrents?
nikomania-- Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 μπορει παλια να ησουν με fast path λογω 4αρας γραμμης και τωρα με 24 να εισαι interleave οποτε ισως να ειναι και εκει το θεμα.γιατι να πιταρε το dslam δυσκολο και δεν νομιζω οτι διαχωριζουν τις 4αρες απο τις 24αρες οπως παλια(παλια οι 2 αρες εβγαιναν απο αλλο μπουρι να το πω ετσι απο τις 1Mbit οσο ξερω).απο αλλα sites κατεβαζεις full ταχυτητα?πχ torrents? Από τορεντς κατεβάζω αρκετά καλά, πιάνω μέχρι 10 αλλά άμα κατεβάσω απο chrome ουτε 1-2 δεν πιάνω! Μήπως πρέπει να κάνω καμία ρύθμιση στο ρουτερ?
leonidas_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι το HTML5 δουλεύει πλέον by default στο youtube μπες σε αυτό το link: https://www.youtube.com/html5 και πάτησε "Ζητήστε το πρόγραμμα HTML5"
nikomania-- Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι το HTML5 δουλεύει πλέον by default στο youtube μπες σε αυτό το link: https://www.youtube.com/html5 και πάτησε "Ζητήστε το πρόγραμμα HTML5" Με HTML5 είμαι, τα εχω δοκιμάσει και τα 2 αλλά τίποτα! Είναι λες και υπάρχει ένα κοφτίρι στην ταχύτητα!! Μάλλον θα πρέπει να μιλήσω με τον ΟΤΕ μπας και βρω ακρη αλλά αν έχει κανείς και καμιά ακόμα ιδέα καλά θα ήταν
nikomania-- Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Επικοινώνησα με τον πάροχο(ΟΤΕ,13888) και μου είπαν πως η γραμμή μου τρέχει αρκετά καλά στα 10MBps και ότι από ότι φαίνεται ε αυτούς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έκανα και ένα ακόμα SpeedTest και πράγματι έπιανα 8-9 αλλά είναι πολύ περίεργο που δεν μπορούν αυτές οι ταχύτητες να "περάσουν" στον browser μου οταν βλέπω βίντεο ή όταν κατεβάσω κάτι από τον browser. Λέτε να είναι πρόβλημα του ρουτερ? Μήπως πρέπει να αλλάξω εταιρεία? PS: Σορρυ για το double post
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα