Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, ξαφνικα σημερα ανοιξα τον υπολογιστη και παρατηρησα οτι ο επεξεργαστης δουλευει στο 100%. Ανοιξα την διαχειρηση εργασιων και ειδα οτι η διεργασια svchost.exe καταναλωνει σταθερα απο τα πρωτα 20 δευτερα της εκκινησης το 100% του επεξεργαστη. Ενδιαφερον και ισως χρησιμο ειναι οτι αν και υπαρχουν αρκετες διεργασιες με το ονομα svchost.exe αυτη ειναι η μονη που στη περιγραφη γραφει επισης "svchost.exe", οι υπολοιπες γραφουν "κεντρικη διεργασια για υπηρεσιες των windows". με ενα ψαξιμο στο ιντερνετ οι αναφορες για αυτο το προβλημα λενε οτι ειναι bug του windows update αλλα εγω εχω απενεργοποιημενο το windows update οπωτε συμφωνα με αυτες τις αναφορες δεν θα επεπε να εχω αυτο το προβλημα. Οπωτε η περιπτωση μου ειναι διαφορετικη. καμια βοηθεια;

Δημοσ.

εγω σε xp το εχω αυτο χ5 φορες αλλα οκ είναι ¨"χωρητικοτητας" 4,168κ  - 26,144κ  ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.....

αλλο εχει ονομασιας LOCAL SERVISE -αλλο system- αλλο NETWORK SERVISE ....

Δημοσ.

Τελικα ειναι bitcoin miner. Βρηκε καποια αρχεια το malwarebytes και τα διεγραψε. Tο προβλημα τωρα ειναι οτι μετα απο καθε restart αυτα ξαναυπαρχουν στο συστημα. Συγκεκριμενα ειναι καποια αρχεια στον φακελο windows/temp, θα δοκιμασω και με αλλα antimalware.

Δημοσ.

Κάνε έναν καθαρισμό με το ESET Online Scanner, με τις ρυθμίσεις όπως στην φωτογραφία:

post-294072-0-01219100-1425217718_thumb.jpg

Θα σου βρει ότι πρόβλημα υπάρχει και θα απεγκαταστήσει τα προβληματικά προγράμματα.

Δημοσ.

Εκανα επαναφορα συστηματος σε ημερομηνια που δεν ειχα προβλημα και το coin miner εμφανιστηκε και παλι. Τελικα μετα απο σκαναρισμα με μερικα antimalware και antivirus μεσω safe mode καταφερα να καθαρισω τον υπολογιστη. Το προβλημα λυθηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...