techplastic Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω έναν εξωτερικό σληρό δίσκο TOSHIBA 320gb usb 2.0 το πρόβλημα είναι οτι μία ωραία μέρα ξαφνικά δεν μου το αναγνώρισε το pc μου.Στις συσκευές όταν κοιτάω μου το βγάζει σαν initio default controller.Το pc μου είναι hp TouchSmart 520 windows 7 home primium 64bit. Σε τι μπορεί να οφείλεται αυτο? Σημειωτέον οτι καμιά φορά απο το πουθενά μου τον αναγνωρίζει,αλλά αυτο δεν βοηθάει,καθώς τις περισσότερες φορές δεν τον βλέπει.
SPANK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε τον και σε αλλο pc να δείς αν το κάνει και εκει για να δούμε αν ειναι θέμα του δίσκου η κατι εχει παιχτεί με τα windows
EddieObscurant Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 βασικά αν μπορείς, βγάλτον απο την θήκη και δοκίμασε τον εσωτερικό σε desktop ή βάλτον σε άλλη θήκη. Πολύ πιθανό ειναι να έχει χαλάσει ο sata to usb adapter και όχι ο δίσκος
techplastic Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα,ειχα δοκιμάσει πριν κάποιες μέρες σε άλλο pc τον δίσκο αλλά είχα το ίδιο πρόβλημα.Έψαξα σε sites μπάς και βρώ κάποια λύση αλλά τίποτα.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα