Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Καλησπερα Παλικαρια..Ηλεκτρονικος ειμαι εγω και ευτηχως κιολας που ξερω Αλλαγη μητρικης θα κανεις...Οταν δεν κανει post συνηθως ειναι το Chip που περναει ρευμα για να δωσει ταση και στο Chip του Bios αλλα και για να σου διξει Display. Και αλλη μια παρατηρηση ειναι οτι οταν δεν κανει Post συνηθως βλεπουμε να ξεκινανε ολα ''ρολοι'' χωρις Display και χωρις (ηχο) προηδοποιησης για εκκηνιση του PC.. Και το χειροτερο ειναι οτι το Beeper δεν μπορει να σου δωσει καν ηχο ειδοπιοισης προβληματος διοτι απλουστατα δεν περναει ουτε απο κει ταση για να ''σφηριξει'' και να καταλαβεις τι γινεται. ΟΠΟΤΕ...1) Εγγυηση και εταιρια της μητρικης για επισκευη "Η 2) Αγορα καινουργιας (Δυστηχως).. Αυτα απο μενα,αν εχω κανει κατι λαθος φιλοι,συνχωρεστε με!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Και εγω πυρηνικος υδραυλικος ειμαι.......... Χαχαχαχα! Εγω ειπα να βοηθεισω παντως...
Dev1l Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δεν θα κουμπώσει ο επεξεργαστής πάνω. Είναι άλλο socket πλακέτα αυτή που μου πρότεινες. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια σας. Πλέον μιας και ξέρουμε τι έχει μπορεί το θέμα να κλειδωθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα