Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλο το φόρουμ, σήμερα μου έφερε ένας φίλος τον υπολογιστή του για να δούμε τι έχει πάθει. Όταν λοιπόν πατήσαμε το πλήκτρο τροφοδοσίας το μηχάνημα δεν postαρε καθόλου, παρ' όλα αυτά δείχνει να δουλεύει το υλικό μέσα στον πύργο δηλαδή γυρίζουν κανονικά οι ανεμιστήρες κ.τ.λ.

-Δοκιμάσα νέες μνήμες RAM από το δικό μου μηχάνημα (δοκιμάσαμε ένα stick).

-Δοκίμασα αλλαγή τροφοδοτικού!

-Δοκίμασα καινούργια κάρτα γραφικών.

Τελικά χωρίς αποτέλεσμα όλες οι δοκιμές, τι παίζει να έχει ?

Συστημα:

i7 920

X58 Gigabyte

4GB DDR3

GTS 450 Asus.

1 HDD 500GB seagate sata

1 HDD 320GB seagate sata

1 ODD DVD-RW lg

Fortron Raider 750W PSU

Δημοσ.

Μαλλον για μητρικη το κοβω μιας κα ιτα δοκιμασες ολα! Μου εχει τυχει και εμενα πολλες φορες..

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα παθει κι εγω το ιδιο και μου ειχε βγει η πιστη να βρω τι φταιει.Δοκιμασα κι αλλαξα σκληρο δισκο και ολα ηταν ενταξει μετα.Δοκιμασε το και πες μου.....

Δημοσ.

Σε χ58 4gb ram είναι λάθος τιτε 3 ή 6 ή 12 ή 24 triple chanel για να δουλέψει σωστά ο ιmc του ι7, απο εκει και πέρα αν βάλατε 2 στικάκια ραμ αλλαξέ τους θεση και δες το μάνουαλ της μητρικής, αν δεν δουλέψει πάλι μετά και απο reset του bios τσεκάρεις αν είναι το 12ω 4απινο του επεξεργαστή συνδεδεμένο, αν όχι το συνδέεις

στην περίπτωση που έχεις μόνο το 24απινο τη μητρικής συνδεδεμένο και όταν συνδέεις το 4απινο 12ω ο υπολογιστής κλείνει, τότε η μητρική σου χαιρέτησε 100%(κύκλωμα τροφοδοσίας επεξεργαστή όπου καλύτερα σε χ58 να έχεις πάνω απο 8 phase τροφοδοσία)

Μετά δοκιμάζεις με άλλη κάρτα γραφικών μήπως και, επεξεργαστή τον ξεχνάς είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να αστοχήσει,το πιθανότερο να τελείωσε η μητρική

Δημοσ.

Δοκιμασε να βγαλεις το καλωδιο τροφοδοσιας και να πατησεις και το κουμπι power χωρις να ειναι στο ρευμα μηπως και εχει στατικο ηλεκτρισμο και θελει να αποφορτισει...! Μετα δες για σκληρο και μητρικη !

Δημοσ.

Τα λαμπάκια της μητρικής δουλεύουν σωστά, σκληρό δεν δοκίμασα, τα usb (γενικός τα περιφέρεια τα αποσύνδεσα όλα εκτός του πληκτρολογιου), cmos Δοκίμασα (έβγαλα μπαταρία και έβαλα καινούργια), για στατικό ηλεκτρισμό μόλις δοκίμασα αλλά πάλι τα ίδια δεν λέει με τίποτα να ξεμπλοκαρει το σύστημα, τέλος δοκίμασα 2x2gb αλλά χωρίς αποτέλεσμα και αυτό. Σκληρό θα δοκιμάσω αύριο.

Σήμερα το είδα μια στα γρήγορα εκτός κουτιού, αλλά δεν είδα ούτε πυκνωτές φουσκομενους ούτε κάποια διαφορά στο χρώμα πάνω στην μητρική. Τον επεξεργαστή τον αποκλείω.

Αντε να δούμε, πάντως αν είναι μητρική.... πραγματικά δεν ξέρω που να βρω μιας και με μια σύντομη έρευνα που έκανα στις αγγελίες δεν είδα κάτι. Anyway, νέα θα σας έχω αύριο....

Πάντως ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας παιδιά!

Δημοσ.

Λοιπόν χθες έφτασε ο σκληρός και τον έβαλα πάνω. Δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα. Από ότι φαίνεται τελικά είναι πλακέτα.

Δημοσ.

Λοιπόν χθες έφτασε ο σκληρός και τον έβαλα πάνω. Δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα. Από ότι φαίνεται τελικά είναι πλακέτα.

Τι θες να πεις ότι δεν ανοίγει ο υπολογιστής ή κάτι άλλο , πάντως θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις μήπως έχει <<σκάσει>> κανένας πυκνωτής

Δημοσ.

Γενικά ο υπολογιστής δεν κάνει ούτε post, αν διαβάσεις λίγο τα παραπάνω έχω γράψει ότι έψαξα την πλακέτα και δεν βρήκα κάποιον πυκνωτή φουσκομενο η σκασμένο. :) Από ότι κατάλαβα όμως πάμε για πλακέτα αφού έχουμε εξαντλήσει όλες σχεδόν τις πιθανότητες. Το θέμα είναι που θα βρούμε πλακέτα και πόσο θα κοστίσει, μιας και είδα ότι τις δίνουν για 100-150€ πράγμα το οποίο δεν αξίζει.

Δημοσ.

Γενικά ο υπολογιστής δεν κάνει ούτε post, αν διαβάσεις λίγο τα παραπάνω έχω γράψει ότι έψαξα την πλακέτα και δεν βρήκα κάποιον πυκνωτή φουσκομενο η σκασμένο. :) Από ότι κατάλαβα όμως πάμε για πλακέτα αφού έχουμε εξαντλήσει όλες σχεδόν τις πιθανότητες. Το θέμα είναι που θα βρούμε πλακέτα και πόσο θα κοστίσει, μιας και είδα ότι τις δίνουν για 100-150€ πράγμα το οποίο δεν αξίζει.

Αναλόγως πως σκέφτεσαι. Αν θες την ίδια μητρική πλακέτα που έχεις ή άλλη καλύτερη και βέβαια τις δυνατότητές σου

Δημοσ.

Δεν μας ενοχλεί πια αυτό το θέμα καθώς το μηχάνημα δουλεύει σαν media-center, skype, browsing, άρα θέλω να πω οτι μια φθηνή θέλουμε όχι τίποτα το ουάου....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...