armin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Λοιπόν παιδιά όπως γράφω και πάνω τελικά αποφάσισα για μια τελική σύνθεση να αρχίσω να αγοράζω τα κομμάτια η μπορεί να παίξουνε προβλήματα compatibility?? Επίσης αν κάποιος έχει καμιά καλύτερη πρόταση για κάποιο κομμάτι είναι ελεύθερος να την ρίξει στο τραπέζι. Ευχαριστώ πολύ !! http://pcpartpicker.com/parts/partlist/
armin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 ΟΚ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΛΟΠΟΝ: HDD: Western Digital BLACK SERIES 1TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive CPU:Intel Core i5-4590 3.3GHz Quad-Core Processor CPU COOLER:Cooler Master Hyper 212 EVO 82.9 CFM Sleeve Bearing CPU Cooler MOTHERBOARD:Asus H97-PRO GAMER ATX LGA1150 Motherboard RAM:G.Skill Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) DDR3-1600 Memory GPU:Sapphire Radeon R9 290 4GB Tri-X Video Card CASE:Fractal Design Define R4 (Black Pearl) ATX Mid Tower Case POWER SUPPLY:Corsair Builder 600W 80+ Bronze Certified ATX Power Supply OPTICAL DRIVE:LG GH24NSB0 DVD/CD Writer ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ...Τι να τον κανω τετοιο υπολογιστη αν δεν μπορω να κανω ουτε ενα copy -paste?
Physiciant Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Αλλαγή σε αυτά http://pcpartpicker.com/part/cooler-master-power-supply-rs650amaab1us http://pcpartpicker.com/part/raijintek-cpu-cooler-0p105255 Αν τα πάρεις από Αμερική θα σε τεντώσουν τα μεταφορικά. Επίσης το Newegg δε στέλνει Ελλάδα
armin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Οχι φιλε δεν τα παιρνω απο αμερικη απο ελλαδα τα αγοραζω απλα ειχα μπει στο site αυτο για να δω αν τα κομματια μου ολα ειναι compatible.
Physiciant Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ε τότε καλύτερα πες μας το ποσό που είσαι διατεθειμένος να δώσεις για να σου κάνουμε και μια αντίστοιχη σύνθεση
armin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μπορω να διαθεσω εως και 1000 ευρω Η συνθεση μου δεν σου αρεσει?? Εκανα αρκετο ψαξιμο για να αποφασισω σε αυτα τα κομματια
Physiciant Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Πολύ καλή είναι απλά θα άλλαζα το τροφοδοτικό και την ψύκτρα όπως σου είπα. Το τροφοδοτικό γιατί δεν είναι και απ' τα καλύτερα της Corsair και την ψύκτρα γιατί αγγίζει τα 31db ενώ η Themis με ίδια ικανότητα ψύξης πάνω κάτω έχει χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Επίσης ίσως πήγαινα σε hdd WD Blue για να προσπαθήσω να στριμώξω έναν 120αρι ssd. Ποια οθόνη έχεις; 1
armin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Οθονη δεν εχω αρκετα καλη αλλα σκοπευω να την αλλαξω το καλοκαιρι. Η οθονη δεν συμπεριλαμβανεται στο ποσο που σας εδωσα.Τωρα η οθονη που εχω ειναι η :http://www.pcworld.com/product/1409724/lg-flatron-e1942c-bn-widescreen-lcd-monitor.html Πολύ καλή είναι απλά θα άλλαζα το τροφοδοτικό και την ψύκτρα όπως σου είπα. Το τροφοδοτικό γιατί δεν είναι και απ' τα καλύτερα της Corsair και την ψύκτρα γιατί αγγίζει τα 31db ενώ η Themis με ίδια ικανότητα ψύξης πάνω κάτω έχει χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Επίσης ίσως πήγαινα σε hdd WD Blue για να προσπαθήσω να στριμώξω έναν 120αρι ssd. Ποια οθόνη έχεις; Δηλαδη απο ψυκτρα τι μου προτεινεις κυριως σε τιμες κατω των 30? Την raijintek themis? Και επισης απο τροφοδοτικα σε ποσα W να παω και ποιο μου προτεινεις? Πληροφοριακα αποσο υπολογισα τα WATT που θα απαιτει το συστημα μου θα ειμαι γυρω στα 443.Ποσα πιστευεις οτι πρεπει να εχει το τροφοδοτικο για να ειμαι σχετικα ασφαλης? Τωρα για ssd δεν σκοπευω να παρω ακομα επειδη αποσο μου εχουνε πει στους επομενους μηνες θα πεσουνε κατακορυφα οι τιμες τους... Πολύ καλή είναι απλά θα άλλαζα το τροφοδοτικό και την ψύκτρα όπως σου είπα. Το τροφοδοτικό γιατί δεν είναι και απ' τα καλύτερα της Corsair και την ψύκτρα γιατί αγγίζει τα 31db ενώ η Themis με ίδια ικανότητα ψύξης πάνω κάτω έχει χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Επίσης ίσως πήγαινα σε hdd WD Blue για να προσπαθήσω να στριμώξω έναν 120αρι ssd. Ποια οθόνη έχεις; Αλλαγή σε αυτά http://pcpartpicker.com/part/cooler-master-power-supply-rs650amaab1us http://pcpartpicker.com/part/raijintek-cpu-cooler-0p105255 Αν τα πάρεις από Αμερική θα σε τεντώσουν τα μεταφορικά. Επίσης το Newegg δε στέλνει Ελλάδα Ωχ φιλε walter white τωρα ειδα τις προτασεις σου χιλια σορυ...
LouCi4er Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Πολύ καλή είναι απλά θα άλλαζα το τροφοδοτικό και την ψύκτρα όπως σου είπα. Το τροφοδοτικό γιατί δεν είναι και απ' τα καλύτερα της Corsair και την ψύκτρα γιατί αγγίζει τα 31db ενώ η Themis με ίδια ικανότητα ψύξης πάνω κάτω έχει χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Επίσης ίσως πήγαινα σε hdd WD Blue για να προσπαθήσω να στριμώξω έναν 120αρι ssd. Ποια οθόνη έχεις; Ουτε πανω κατω,ουτε αριστερα δεξια.Η 212 ειναι καλυτερη της Thenis,κλασεις ανωτερη ποιοτητα κατασκευης και mounting system πολυ καλυτερο.Επισης ασε τα db,και η themis στο τερμα το fan κανει θορυβο,με το αυτι δεν μπορεις να πεις οτι ειναι ουτε πιο αθορυβη,ουτε πιο θορυβωδες απο την 212.Οταν η themis ειχε 22€ στο eshop και η 212 35€ στο skroutz το σκεφτοσουν,τωρα με 2€ διαφορα τιμης ουτε για αστειο την themis.Για το τροφοδοτικο συμφωνω απολυτα.
Physiciant Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ναι συμφωνώ ότι και η Themis θα κάνει θόρυβο στις max στροφές αλλά και πάλι θα κάνει λιγότερο απ' την Evo. Έστω ότι η Evo παρέχει ψύξη καλύτερη της Themis, δε πιστεύω ότι είναι τεράστια η διαφορά. Εξάλλου μιλάμε για κλειδωμένο cpu.
armin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δηλαδή πιστεύετε οτι ολα τα αλλα εκτος απο τροφοδοτικο και (ισως) ψυκτρα ειναι μια χαρα ? Να αρχισω να παραγγελνω? Δεν εχει καποιος καμια καλυτερη προταση στα λεφτα αυτα δηλαδη?
G-pal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Σχεδον τ ιδιο εχω με εσενα εκτος ram και psu. Το κουτι τα σπαει αλλα δες την ψυκρτα γτ παιζει να μν χωραει.εγω εβαλα την x31 της nzxt μπροστα και ειναι παγος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα