rose from hell Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 με 2 gb ram θα σέρνεται και με τα windows 7 και με τα windows 8.1 πρεπει να αναβαθμίσεις τουλαχιστον την μνημη ραμ
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Τα windows 8.1 τρέχουν αξιοπρεπώς με 2gb ram, υπάρχουν και tablets με 1gb ram που τρέχουν τα windows 8.1...μάλλον ο επεξεργαστής είναι το πρόβλημα. Αλλά εφόσον δεν αλλάζει, ραμ και ssd, δηλαδή θέλει ένα κατοστάρικο ακόμα για να γίνει κάπως αξιοπρεπές...
rose from hell Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 τον ιδιο επεξεργαστη εχει και το δικο μου το λαπτοπ του εβαλα 4gb ram και ειδα μεγαλη διαφορα μερα με τη νυχτα μπορεις να του βαλεις windows 7 starter που ειναι πιο ελαφρια 1
web_assasin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Πηρε μια φιλη μου το ιδιο μηχανημα και εχω την εντυπωση οτι ..δεν εχει dvd rom !! δε βρισκω καποιο κουμπι,παιζει να ειναι απλα ενα τυφλο καπακι?? αυτο παντως που ειπαν καποιοι παραπανω,οτι δεν γινεται εγκατασταση απο dvd μου φαινεται λιγο κουλο..
rose from hell Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 η φιλη σου μηπως πηρε το Lenovo G50-45 με επεξεργαστή AMD E1-6010
web_assasin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δεν ξερω ποιον επεξεργαστη εχει,το 50-45 ειναι ομως.. ειναι δυνατον να τα δινουν χωρις dvd??
rose from hell Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 το Lenovo G50-45 εχει επεξεργαστή AMD E1-6010 και τo δινουν χωρις dvd
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Αρκετά από τα λαπτοπ της ψηφιακής αλληλεγγύης δεν έχουν dvd drive...πχ από cosmote-γερμανό μόνο το Lenovo έχει (από αυτά που δίνουν δωρεάν)
web_assasin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Υποθετω ομως οτι το slot του dvd υπαρχει,απλα ειναι καλυμενο ετσι? γιατι δοκιμασα να ξεβιδωσω μερικες βιδες για να αφαιρεσω το τυφλο,αλλα τζιφος.
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Υποθετω ομως οτι το slot του dvd υπαρχει,απλα ειναι καλυμενο ετσι? γιατι δοκιμασα να ξεβιδωσω μερικες βιδες για να αφαιρεσω το τυφλο,αλλα τζιφος. Μπορεί να υπάρχει το σλοτ αλλά να είναι όλο το σασί διαφορετικό
web_assasin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Παιζει δλδ να μην παιρνει dvd το αχρηστο πραμα?
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Παιζει δλδ να μην παιρνει dvd το αχρηστο πραμα? Δεν ξέρω, δεν το έχω δει από κοντά. Σκέψου και τη λύση του usb dvd αν το χρειάζεσαι οπωσδήποτε πάντως
web_assasin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Eγω εχω τροπο,αλλα το πηρε μια φιλη που δε σκαμπαζει απο υπολογιστες και δε θα βγαλει ακρη.. παπαρια ομως που τα δινουν χωρις dvd.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 καλησπερα, οσο αφορα για το συγκεκριμενο μοντελο..κατεβαζεις απο εδω http://support.lenovo.com/en/documents/ht100535 αυτες τις οδηγιες κανεις αναβαθμιση το bios και κανεις εγκατασταση οποιο λειτουργικο σε βολευει...απο οποιο μεσο θες!
web_assasin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Εγω δεν αντιμετωπιζω bsod ( ακομα ) αλλα δε βλεπει το διαμερισμα για να κανει την εγκατασταση των 7. υποθετω ειναι αυτο το mbr/gpt θεμα. ξερουμε πως το διορθωνουμε χωρις να βγει ο δισκος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα