panos2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Το ιδιο ακριβως πηρα και εγω, εχει μονο ενα slot για μνημη ram αρα αναγκαστικα θα παρεις μια 4gb αυστηρα στα 1,35 volt .Εγω πηρα μια kingston στα 38 ευρω ,και επισης του εβαλα ενα ssd 120 gb που ειχα σε ενα συρταρι του περασα windows 7 home ,και ενταξει μπορω να πω οτι σε σχεση με πριν ειναι η μερα με την νυχτα.Το πιο τραγικο βεβαια σε αυτο το pc ειναι η οθονη του αλλα ενταξει με τα 230 ευρω της επιδοτησης δεν περιμενα να παρω και κατι καλυτερο. μήπως μπορείς να μου πεις πως κανω εγκατάσταση τα w7 στο λάπτοπ απο cd ? στο pc δεν εχω πρόβλημα εδω δεν βρίσκω ακρη....
Euclides Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 μήπως μπορείς να μου πεις πως κανω εγκατάσταση τα w7 στο λάπτοπ απο cd ? στο pc δεν εχω πρόβλημα εδω δεν βρίσκω ακρη.... 1. Κλείνεις το laptop. 2. Το ανοίγεις με OneKey Recovery Button. 3. Μπαίνεις στο BIOS. 4. Επιλέγεις Legacy Mode αντί UEFI. 5. Κλείνεις το laptop και ξανανοίγεις με το OneKey Recovery Button. 6. Επιλέγεις από το Boot Menu το μέσον για να φορτώσεις τα Windows 7. ΠΡΟΣΟΧΗ: αν στον δίσκο είναι ήδη εγκατεστημένα τα Windows 8, θα πρέπει να τον διαμορφώσεις πρώτα σε MBR από GPT.
idomeneas26 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 μήπως μπορείς να μου πεις πως κανω εγκατάσταση τα w7 στο λάπτοπ απο cd ? στο pc δεν εχω πρόβλημα εδω δεν βρίσκω ακρη.... ΟΧΙ δεν μπορεις να κανεις εγκατασταση απο cd τα 7αρια μονο απο usb.Το ιδιο προβλημα ειχαι και εγω δες εδω προς το τελος. www.insomnia.gr/topic/559929-lenovo-g50-30-αναβάθμιση-ram/page-2#entry53830715
panos2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 1. Κλείνεις το laptop. 2. Το ανοίγεις με OneKey Recovery Button. 3. Μπαίνεις στο BIOS. 4. Επιλέγεις Legacy Mode αντί UEFI. 5. Κλείνεις το laptop και ξανανοίγεις με το OneKey Recovery Button. 6. Επιλέγεις από το Boot Menu το μέσον για να φορτώσεις τα Windows 7. ΠΡΟΣΟΧΗ: αν στον δίσκο είναι ήδη εγκατεστημένα τα Windows 8, θα πρέπει να τον διαμορφώσεις πρώτα σε MBR από GPT. τι ισχύει τελικα ,μπορείς η δεν μπορείς απο dvd ΟΧΙ δεν μπορεις να κανεις εγκατασταση απο cd τα 7αρια μονο απο usb.Το ιδιο προβλημα ειχαι και εγω δες εδω προς το τελος. www.insomnia.gr/topic/559929-lenovo-g50-30-αναβάθμιση-ram/page-2#entry53830715 ενα usb 4 gb αρκεί για τα 7, η θέλει πιο πολλά giga , και θα πρέπει να διαμορφωθεί πρώτα με κάποιο πρόγραμμα ? 7αρια υπαρχουν και τα starter που ειναι ελαφρια.τα εχω βαλει σε μηχανημα με 1,5 giga μνημη.και αμα περασεις τα Windows απο την αρχη γλυτωνεις και απο ολη την σαβουρα που περνανε απο το εργοστασιο.αχρηστα προγραμματα κτλ.και υπαρχουν και διαφορα services που μπορει να κλησει καποιος στα windows για να παιξει καλυτερα και πιο γρηγορα το λαπτοπ(αρκει να πιανουν τα χερακια του). τι να προτιμήσω με την υπάρχουσα μνήμη 7 η 8 ? τα 7 δεν μπορείς απο dvd μόνο απο usb, startet η home basic? λένε ομως οτι τα 8.1 είναι πιο ελαφριά...
rose from hell Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 προγραμμα για διαμορφωση usb ( rufus v1.4.7 )
Euclides Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 τι ισχύει τελικα ,μπορείς η δεν μπορείς απο dvd Απ' όπου θέλεις μπορείς να φορτώσεις λειτουργικό. Και από DVD και από USB.
panos2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Απ' όπου θέλεις μπορείς να φορτώσεις λειτουργικό. Και από DVD και από USB. δοκίμασα και απο dvd καΙ με φλασάκι, ενω ξεκινά.... μου βγάζει σφάλμα στα windows 7..μπλέ οθόνη...τι φταίει δεν ξέρω... στα w8 κανένα πρόβλημα ,γίνετε η εγκατάσταση και με φλασάκι και με dvd
Euclides Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 δοκίμασα και απο dvd καΙ με φλασάκι, ενω ξεκινά.... μου βγάζει σφάλμα στα windows 7..μπλέ οθόνη...τι φταίει δεν ξέρω... στα w8 κανένα πρόβλημα ,γίνετε η εγκατάσταση και με φλασάκι και με dvd Σε ποιο ακριβώς σημείο της εγκατάστασης σου βγάζει μπλε οθόνη?
panos2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Σε ποιο ακριβώς σημείο της εγκατάστασης σου βγάζει μπλε οθόνη? οταν ξεκινα και αρχίζει και φορτώνει η μπάρα ... Windows is loading filles.......μετά πάμε Microsoft corporation....μετα βγαζει μπλέ οθόνη με μηνυμα..... A problem has been detected and windows is shutting down stop:0XXX00000024, 0X00190203, 0XX87346CFO,0X0000102, 0X00000000 Bios....
Euclides Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Είναι το σημείο που η εγκατάσταση από DOS περνά σε Windows και φορτώνονται τα γραφικά. Αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών.
panos2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 πάντως είναι ενα πρόβλημα που το εχουν πολλοι και μάλλον εχει να κάνει με το BIOS http://www.sevenforums.com/installation-setup/353893-lenovo-g50-30-dual-boot-windows-7-8-x-impossible.html
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δε νομίζω ότι θα δεις βελτίωση με τα Windows 7, καλύτερα τα 8.1
panos2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δε νομίζω ότι θα δεις βελτίωση με τα Windows 7, καλύτερα τα 8.1 υπάρχει κάποια εκδοση ελαφριά w 8.1 ?
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 υπάρχει κάποια εκδοση ελαφριά w 8.1 ? Αυτή που έχει πάνω άσε. Προσπάθησε να το ελαφρύνεις από άχρηστα προγράμματα, κλείσε ό,τι φορτώνει στην αρχή και δεν το χρειάζεσαι και με την πρώτη ευκαιρία αναβάθμισε του τη ραμ και τον δίσκο σε ssd. Έτσι θα είναι αξιοπρεπής για απλές εργασίες. Γενικά μην περιμένεις πολλά από το μηχάνημα, είναι για βασική χρήση (Internet, Office)
panos2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Αυτή που έχει πάνω άσε. Προσπάθησε να το ελαφρύνεις από άχρηστα προγράμματα, τα εσβησα ολα και αφου δεν εγινε κάτι με τα windows 7, εβαλα τελικά τα windows 8.1 pro, αλλα βαριά μου φάνηκαν ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα